Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?
Máte ho už niekto?
@catcate ale ved budes mat letne babo a ked uz bude zima ze m,u bude treba fusak alebo naobliekat tak uz bude aj tak v sportaku. My sme m,ali maleho v aprili tiez bola uzka vanicka ale tak uz v auguste sme ho dali do sportaka, navyse ak sa da dat uplne do lahu. Myslim ze aj Matrix staci.
inac unlimit neperuje vobec. Ale mali tam aj rider konstrukciu a ta sa da nastavit na perovanie. Ale zas mala male kolieska vpredu. To tu do snehu nehrozi asi.
@catcate tak to ta predavacka poriadne blbo zmerala, ja mam transportera doma a uz niekolkokrat som ho merala krajcirskym metrom a urcite ma na vysku 67 a na sirku 27 ale to su rozmery toho matraca co je na spodku vanicky ak pomeras vanicku zvnutra tak dva - tri centimetre od toho matraca tak tam to je uz na sirku 29 cm a pri vrchu som namerala 32 cm a na dlzku 74 cm
@nunusimi no vidis a @michaela80 ma este 6 mesacne babo aj v transporteri aj v matrixe
@catcate nie, ze ci ti este neaky iny nepadol do oka.
ale ma sa kupit to, co sa ti paci. na kazdy kocik sa najde neaky negativny nazor, ktory ti akurat zneisti kupu. ja som taka, ze ked si nekupim co sa mi paci...tak aj tak pozeram po tom co sa mi pacilo prvy krat. cize by som sa fakt nebala do neho ist. 😵
@zajo79 nie, nezaujal ma ziaden iny 😀 😝 Ja chcem tento. Len furt sa nejak zneistim niecim. Sakra... ja to asi risknem s tou vanickou. Dufam, ze sa nam nenarodi nejaky bunkos. Ved kolko zvykne merat pol rocne babatko a vazit??? A v ktorom mesiaci sa davaju babatka uz do fusaku (myslim, kedy je uz taka zima na fusak?). Inac Ivi mala si pravdu s tou oranzovou. Ja oranzovu nemusim vobec, ale tato bola fakt pekna.
ja tiez moc oranzovu ee.. ale ako bol potah prestepovany s tou oranzovou, a aj to zladenie..parada. 😵
a aj cierno sedy sa mi paci. ale kazda farba je pekna, takze fakt tazko vybrat.
@catcate tak uz prestan citat diskusie!!!!!! 😀 ja som mala ten isty problem, kociarik som mala vybraty uz v maji, zapacil sa mi v tej predajni v kosiciach (laska na prvy pohlad) a potom ked som zacala zistovat o nom info na nete tak som ho skoro nekupila ale urcite by ma to stvalo, tiez som rozmyslala aj nad vanickou 2009 aj som ju skoro objednala ale to uz je potom iny kociarik, dokonca som mala v jednej predajni odlozenu celu zostavu 2009 ale nakoniec som to zrusila a som rada 🙂
68cm asi.. mozno aj 70.
a vaha... jezis, to si uz nepamatam, nemozem najst papierik kde som si to pisala. ale zhruba okolo 7kg. plus minus, to je individualne
a priemer - to by si uz chcela moc 😀
@michaela80 ty keby si sa mala rozhodnut len pre jednu vanicku, tak ktora by to bola??? Transporter alebo _matrix???

@catcate a co vam radila? kupit vanicku alebo matrix autosedacku?