icon

Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?

andrealisy
23. jan 2011

Caute kocky! Ja mam transporter vanicku ale kolieska mam slalom a som s nim veeeelmi spokojna. Malinka je tam velmi spokojna, hned ako ju dame do kocika spinka 😀 Ja fusak ani nepouzivam, obleciem malinku normalne, dam ju do kombinezy a zabalim do deky a je. Nikdy nemala studene ruky alebo nohy ked ju vyberiem. Zijeme sice v UK ale prisli sme domov pred Vianocami a sme tu do konca mesiaca, takze sme si presli cez riadne mrazy aj kopec snehu a super, nemozem si stazovat. Vanicka je mozno mensia ako ine ale je dost hlboka a zateplena polystyrenom. Ja sa skor bojim ze sa mi tam spoti ako ze jej zima bude 😀 ma totiz ekzemik a nesmie sa spotit. Ja osobne by som uricite preferovala transporter pred matrixom, moja velmi dobra kamaratka si kupila matrix, tiez myslela ze ho vyuzije najprva ako vanicku a potom ako autosedacku a nakoniec kupila aj normalnu vanicku - ona teda konkretne 2009 kolekciu.

catcate
23. jan 2011

@andrealisy nemas nejake foto s babatkom v kociku?

zajo79
23. jan 2011

@catcate sa pytas toho praveho, ja mam viacej kocikov, ktore by som chcela 😅

andrealisy
23. jan 2011

@catcate
joooj nemam teraz ziande v pocitaci a to co mam tam nic neuvidis....skusim ti to zajtra odfotit ked pojdeme von, ok? 😉

andrealisy
23. jan 2011

@catcate
ale ak vahas medzi transporterom a matrixom tak urcitre ja ti odporucam urcite transporter

nunusimi
23. jan 2011

@catcate podla mna polrocne uz nebudes davat do vanicky
ved to okolo 4m je babo uz take zvedave, ze chce vsetko vidiet jasne ze aj vanicku vies polohovat ale ved sportak pohoda na tu predposlednu polohu lezmo. Kolo pol roka uz bude sediet tak das posediacky do fusaka nozky a hore naobliekat. My sme tak chodili. A vy v PP budete mat zimu skor mozno tak aj ten oktober uz bude treba fusak.

@tina129 http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Jane...
pisala som tam pred objednavkou tak je v cene vsetko aj taska

tina129
23. jan 2011

@nunusimi ale tam vajicko v tej zostave nie je, iba vanicka s autosedackou 2v1 cize Matrix a sportak, este si to radsej prever, vajicko sa vola Jane Strata a to je len v zostave s Transporterom. Samostatna vanicka Matrix je drahsia ako Transporter takze by to bola super super super cena

nunusimi
24. jan 2011

@tina129 ja som im pisala a ze je tam aj vajco dokonca aj vo fakture co mi chodi status na mail je:
» Jané Matrix Light 2010 autosedačka sk. 0+
potom vanicka: Jané Unlimit Formula Matrix 2010 !
a » Jané Unlimit 2010 sportovní kočárek

michaela80
24. jan 2011

@nunusimi mne sa tiez nezda zeby si tam mala Stratu alebo Rebel autosedacku

michaela80
24. jan 2011

oprava...pise sa tam
Nový kočárek má Unlimit PRO systém (patentováno), který umožňuje integrovat rychle a bezpečně (ovládání jednou rukou), nové nástavby Jané, a nové skupiny autosedačky 0 + Strata a Matrix.

tak asi tam bude potom i ked na obrazku nie je...

andrealisy
24. jan 2011

@andrealisy
tak som nieco sfotila dnes, nic moc, hadam Ti to pomoze

smoodik
24. jan 2011

my máme unlimit ale len športovú časť. Malý bude mať rok a v pohode sa zmestí aj s fusakom. Je ľahučký a dobre ovládateľný. Ja som spokojná.

mircalla
24. jan 2011

Ahojte....potrebujem pomoct....velmi sa mi paci tento kocik...maly uz potrebuje len sportovu cast, ale nikde som sa nedocitala o vnutornom rozmere sportovej sedacky..viete poradit daky link ci zmerat? nemam cas citat celu diskusiu, aspon momentalne nie...dakujem pekne

zajo79
24. jan 2011

@mircalla davala som minuly tyzden do neho mojho dvojrocneho syna..na fusak to uz nieje, ale inak v pohode. cize este na dalsiu zimu by si ho mala aj s fusakom. potom uz nie

mircalla
24. jan 2011

@zajo79 velmi by pomohol rozmer - sirka a dlzka....lebo casualplay som nasla rozmery a je maly, tak je uz out
tento inak vypada super

zajo79
24. jan 2011

@mircalla maly cp? ja neviem...chces sportovy kocik do troch rokov? potom sa uz okolo dvoch rokov kupuju neake sikovne golfky a mas vybavene. ono to nieje sranda chodit potom s takym velkym kocikom.

tina129
24. jan 2011

@mircalla sirka sedaku je 30 - 31 cm a dlzka je 91 cm, teda t.j. chrbtova cast+sedak+opierka na nohy

tina129
24. jan 2011

@michaela80 ale to píšu, že sa to tam dá nakliknúť a nie, že to je v tom sete, či???

mircalla
24. jan 2011

@tina129 super, to je ok, dakujem....CP ma len dakych 82 cm, to je trosku malo, moj maly je hrozny dlhan, tak preto

michaela80
24. jan 2011

@tina129 no vyzera ze je to len ten matrix a sportak 😅
dnes som vas videla vecer.... 🙂 🙂 🙂 hned som to " nase, vase" ferarri kocikove spoznala, neda sa prehladnut " nas" uzasny kociarik.... Jane je jednoducho Jane

michaela80
24. jan 2011

@mircalla buducu zimu este v pohode sa zmestite do sportaka a dalsiu ke d este vobec malinky bude chciet byt v kociari tak fusak uz nepotrebujes, ... 🙂 🙂 🙂 🙂

michaela80
26. jan 2011

@catcate odfotila som ti malu vcera vo fusaku a v kombineze vo vanicke transporter

catcate
26. jan 2011

@michaela80
@andrealisy kocky dakujem Vam za fotky. Bola som si kocik obzriet aj v KE. Mali na predajni vanicku TRANSPORTER, sprotak Unlimit a vajicko STRATA. Tak som si to poriadne obzrela. A kamoska si ho tiez uz objednala, zajtra ho bude mat doma, tak cez vikend ho pojdem este k nej okukovat a skusat 😀
Ja cakam este na kolekciu 2011, idem skusit vygooglit, ci nieco uz nenajdem 😉

michaela80
27. jan 2011

@catcate ja som nasla iba limitku 2011 slalom.. a nic moc http://www.babydepo.sk/e-shop/action/productdet...

michaela80
8. feb 2011

@catcate toto som nasla na ceskom fore ze su nove Jane kociare

zajo79
8. feb 2011

@michaela80 ten druhy a treti obrazok vyzera viacej ako dobre 😵 😵

michaela80
8. feb 2011

@zajo79 mne sa to vobec nepaci...ten prvy je akoze novy slalom? 😝

zajo79
8. feb 2011

ten prvy sa mi nelubi, ten druhy uz ano. ten prvy by mal byt novy slalom asi...aj je to vobec jane...ale podla vanicky to tak vyzera

michaela80
8. feb 2011

@zajo79 podla vanickz vzyera bzt jane ale inac nie...mne sa to velmi neoaci...

michaela80
16. feb 2011

@catcate mam matrix hore tak som malu cvakla.... 7 mesacna v matrixe