icon

Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?

duracelko
21. feb 2011

@diana23 ahoj chcem sa opytat tiez rozmyslam bud nad kočíkom Jané Nomad, alebo concord fusion... páči sa mi Jané ale nie trojkolesový, je este iný kočík od Jané čo má 4 kolesá??

duracelko
21. feb 2011

@zajo79 ahoj ty si mala viac kočíkov, mala si aj jané nomad alebo Concord fusion?? ake su výhody a nevýhody týchto kočíkov?? díky za odpoved

zajo79
22. feb 2011

@duracelko jane unlimit sa mi paci.. aj som par dni nad nim velmi silno uvazovala...ale nakoniec som isla do hartanu, je vacsi. a na zimu lepsi. a ma nastavitelne perovanie

concord fusion a jane nomad som nemala..nemali otocnu sedacku k mame.

inak su fajn...

zajo79
22. feb 2011

@diana23 gesslein f2 si nepozerala?

barboramarek
22. feb 2011

@zajo79 gesslein f2 = neni zlato co sa blisti 😉 vlastna skusenost, neni zly ALE priestorovo super, ale striesku treba kazdu chvilu dotahovat, mi to potvrdili aj vo forbaby, ze ten klb neni uplne na tu velkost, proste to nezvlada a hrozne sa rozhega, oni povedia ze je normalne ze skladanim a pouzivanim chyti "volu"

barboramarek
22. feb 2011

@duracelko mala som aj aj. concord lepsie to jednokoleso v zime ako dvojkoleso v zime ked hovorime o nomade. concord dlhsia chrbtova opierka, inac priestorovo to iste, u concordu pozor na niektorych farbach pada strieska ☹
inac je to viac menej to iste, na nomade zas pukala ta priesvitna plastova cast .

smoodik
22. feb 2011

@diana23 skús pozrieť aj tu http://www.emimino.cz/diskuse/jane-unlimit-2010.... S riderom nemám skúsenosť. Inak aj ja si myslím ako zajo79, že je to len otázka času kedy malá bude chceť pozerať len na svet. Ja som ho veru otočený ešte ani nemala..krpec zase keď vidí mna má nerv 😀. Dá sa dať úplne samostatne do ľahu, opierka na nožičky zvlášť. Máme malinký kufor v aute dávame podvozok a potom sedačku aj s fusakom, zdá sa mi že manžel aj jedno kolečko vyťahuje ale nie som si istá. Do maxi cosi by som nešla to je dosť tažký kočík aj keď určite širší ako unlimit. Byť tebou by som asi nemenila concord je velmi podobný mne sa páči aj viac ako unlimit 😀 Myslím, že to nemá význam a malá si zvykne...bude aj teplejšie nebude taká naobliekaná, vo fusaku, bude sa jej aj lepšie sedkať a bude chcieť pozerať na svet. Skús sa jej vždy prihovoriť a ukázať ked sa zobudí, rozprávať jej po ceste..

zajo79
22. feb 2011

@smoodik ked maly pistal, tak som mu ukazovala vselico, rozpravala... a mama ho potom nezaujimala i ked ma nevidel.

ale je pravda, ze mam radsej, ked je dieta otocene k mamine.

diana23
22. feb 2011

@duracelko jane cross, ale ten ma nejake male predne kolieska a ten rider, ale to je ako concord neo...kocik do interieru🙂

diana23
22. feb 2011

@duracelko inak s concordom som max spokojna, len moja mala je narocne dieta🙂je lahky, perferkne sa tlaci, vsetko na nom zapada...jediny problem som mala so strechou sportaku, ale mala som to zle pozapinane, uz je to ok.viem, ze niekomu chyba nanoznik, ale mal fusak z emitexu a ani mi nenapadlo davat nan este nanoznik. ked velmi snezili dala som igelit a v poho

diana23
22. feb 2011

@zajo79 az teraz. je zaujimavy, ale nevyzera velmi priestranne (mozno je to len na foto). videla si ho aj nazivo?

diana23
22. feb 2011

@smoodik dakujem. prave preto, ze su podobne by som brala unlimit. s concordom to bola laska na prvy pohlad🙂
aj ja si sem-tam poviem, ze z toho "vyrastie"...aj rozpravam, nepomaha. no neviem, co robit. vsetky mamicky behaju po meste s pokojnym dietatom, len my jacime 😀

smoodik
22. feb 2011

@diana23 ja som si tiež nevedela vybrať mne sa tiež strašne páčil concord ale som chcela otočný tak vyhral jané...ale som ho otočený ani nemala 😀 😀 no úplná motana 😅 Neboj my jačíme tiež niekedy, malý má zase nerv z čapice a rukavíc 🙂

zajo79
22. feb 2011

@diana23 gesslein ci som videla? videla.. 😵

duracelko
22. feb 2011

@zajo79 díky aj mna oslovili najviac nemecké kočíky Teutonia a Hartan. len manžel uvažuje o Jané a concord tak som chcela mate nejaké argumenty proti 🙂

zajo79
23. feb 2011

@duracelko chodte do obchodu, pochopi rychlo 😎

best4baby
babymarket

anicka87
9. jún 2011

Maminy jane unlimit 2010 sa predava komplet trojkombinacia aj s vajickom? Lebo vsade je to pisane ako moznost dokupenia a nie ze to je priamo v cene. Mozte mi dat link odkial ste ho kupovali? Velmi sa a mi paci 😉

tina129
10. jún 2011

ano vsade by to malo byt v cene ak je v nazve kociarika aj "strata" a inak sa predavaju aj dvojkombinacie aj samostatny sportak a ak je v sete vanicka matrix, tak to je autosedacka a vanicka v jednom tak tam uz vajco nie je
😉

dannaniella
21. júl 2011

ahojte kočky, ktorá máte Jane unlimit, ktorý má byť nástupca Nomadu, ako je to s polohovaním chrbtovej časti ? je to rovnaké ako u Nomadu,,tam to je úplne úžasne ide celkom do vodorovnej polohy. Zvažujem ho kvôli možnosti otočenia ..inak by som brala aj ten Nomad. Dík.

miskabrano
Odpoveď bola odstránená
mmacko
3. nov 2011

ja sa tiez pohravam s myslienkou na tento kocik, ak ho niektora mate, napiste prosim jeho vyhody a nevyhody nie teoreticke, ale ktore spozoruje clovek len pouzivanim

@dannaniella chrbatik ide do lahu u unlimit

evitaa777
25. nov 2011

maminky,myslite,ze tam vopcham mojho 11kg synceka aj s fusakom Lodger?neviem sa rozhodnut,ale strasne sa nam paci 🙂

tina129
25. nov 2011

@evitaa777 moja mala ma sice len nieco do 10 kg ale my sa vojdeme v pohode 😉 a tiez mame lodgera

evitaa777
26. nov 2011

@tina129 super..a ste spokojna?dobre sa ovlada?

tina129
26. nov 2011

@evitaa777 ja ale nemam unlimit ale mam trojkolku slaloma, takze neviem ako sa unlimit ovlada, ale sportove sedacky maju totozne, preto som aj napisala 😉

verca201
8. dec 2011

Dobry den mam na predaj kocik jane unlimit.. je to vyborny koci vo vybornom stave malo pouzivany..

http://deti.bazos.sk/inzerat/11639209/UNLIMIT-F...

verca201
8. dec 2011

Ja som s nim bola velmi spokojna je lahucky a super sa snim chodi aj v meste kde su velke chodniky...Mojmu malemu sa tam tiez velmi pacilo co je velka vyhoda ze v sportaku som ho mohla mat otocneho k sebe takze sme na seba videli... vajicko bolo tiez uzasne nemusela som vyberat maleho ked zaspal ale vybrala som vajicko a dala na konstrukciu a islo sa.. podla mna ma vela vyhod a keby bolo este dalsie urcite kupujem toto este raz.. ale teraz dalsie neplanujeme 🙂))))

adenka
16. dec 2011

ahojte,
nejake nove skusenosti s kocikom?

lubica69
17. dec 2011

kočky poradte tie čo máte unlimit 😉
je športová časť fakt veľmi úzka??? 😅

tina129
18. dec 2011

@lubica69 je taký úzky ako veľa iných kočiarov alebo golfáčov, takže v pohode 😉 ak nezabudnem, odfotím dnes malú v kombinéze a vo fusaku, malá má rok a skoro 10 kg