icon

Je divné, ak bude mať chlapček bordový kočík?

aicha15
6. okt 2019

Dobry vecer. Prve dietatko sme mali dcerku a nosila som ju v bordovom kociku. Teraz asi cakame chlapca. Je podla vas divne ked bude mat kocik po dcerke?
Dakujem. Prikladam foto

Je divné, ak bude mať chlapček bordový kočík?
Strana
z2
magic08
7. okt 2019

@ikissedagirl Môj má modré a ja mám červené 🤣😂🤣😂🤣😂

miiceencoovaa
7. okt 2019

@aicha15 podľa mna je to super aj pre chlapca a aj pre dievča ☺️ Ja mám chlapca a úplne v pohode nosí červene, bordove, žlté a pod mikiny, čo sú vraj “dievčenské” farby 🙂 a úplne mu to pasuje, vôbec v nich nevyzerá ako dievčatko 🙂

ddenisa123
7. okt 2019

Moja švagrina kupila fialový pre chlapca, že sak druhe bude dievčatko a maju dvoch chalanov a nikdy to nikto neriešil že maju fialový kočik.

petulda333
7. okt 2019

Ja mam prese tento,najprv sa v nom vozil syn,teraz dcerka a nelutujem.

jankalukasova
7. okt 2019

@aicha15 podla mna je to jedno ale ak sa Ti nechce kupovat novy a mas "vietor" z toho ruzoveho vzoru, tak si kup sivy sprej na textil, bordovu pekne olep a prestriekaj... budes mat bordovo-sivy a je vystarane.

standusina
7. okt 2019

Farba kociku je uplne nepodstatna! Dolezite je to, aby sa tam to dieta dobre citilo a aby si nan zvyklo 🙂 Takze vobec neries farbu.

ivka185
7. okt 2019

Ahoj no ja som mala prveho syna mal modro -biely kocik a druha bola dcera a vozila sa v tom istom kociku a prezila ,je tu ziva a zdrava a takisto sportovy sme mali modry. Podla mna na tom vobec nezalezi ,dolezitejsie su ine veci.A koniec koncom je to len a len tvoja vec v com budes vozit svoje dieta, ked to tebe vyhovuje ostatnych neries.

bobo1983
7. okt 2019

Farbu vobec neries...to je to posledne, co by ma trapilo...dvoch chalanov som odvozila v hnedom, teraz mam dceru a kocik prestala mat rada (ma 2m)...takze som rada, ze sme nekupovali novy 😁

lucynka886
8. okt 2019

Ja by som to neriešila je to krásna farba, moja susedka ma kočík farbou ako vy prvé mali dievča a teraz sa vozí chlapček 😉a keď sme pri tom ja tiež vozím občas malého v červenom kočíku s kvietkami (po staršej dcére) mam to ako mono kočík keď potrebujem ísť len s 1 niekam mam dvojičky 😉

monika198404
9. okt 2019

Je to v pohode kociarik aj pre chlapca. Date "chlapcenske" doplnky a hotovo. Ved je to len na par mesiacov.

veronica_nyx
30. okt 2019

preco nekupujete neutralne farby kocikov a doplnky do ruzova, do modra, mne osobne sa take styly vobec nepacia, ja mam dcerku a ma sivo-cierny kocik

petulda333
30. okt 2019

@veronica_nyx
@veronica_nyx no pretoze 100ludi 100 chuti. Kazdy kupi co sa mu paci

patka06
30. okt 2019

@veronica_nyx každému sa páči niečo iné ..napr. ja by som pre dieťa nekúpila čierny kočík

veronica_nyx
30. okt 2019

@patka06 ako jasne kazeho vec 🙂 teraz aj tak viac asi idu do "mody" taketo 🙂

bugui
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2