icon

Je kočík Jane Crosswalk 2017 fakt taký úžasný?

katarina146
24. mar 2017

Ahojte maminy, mate niektora model 2017? Uz veeelmi dlho sa okolo neho motam, len je dost drahy. Ale neda mi spavat po nociach. Takze by som potrebovala hlavne negativne skusenosti 🙂 Zaujima ma hlavne jazda v terene, rozbite cesty, strk, lesna cesta, mozno piesocnata plaz... proste nie klasicka asfaltka. Dakujem

janickacrazy
24. mar 2017

@katarina146 Myslíš celú trojkombináciu alebo len športiak? Alebo ten, čo sa dá prerobiť športiak na hlboký? Lebo je ich viac typov. Máš pravdu je drahý, ale pekný, mne sa tiež páči dizajnovo. Jediné, čo mi vadí je na športovej časti ako je riešená opierka noh, to nie je veľmi praktické. Podľa mna sa s ním dá ísť v pohode aj v teréne, kolieska má fajné. Ja som nad ním tiež uvažovala, síce nad staršou verziou, ale nakoniec som sa rozhodla pre iný.

katarina146
autor
24. mar 2017

@janickacrazy iba klasicky sportiak. mala ma uz polroka, takze vanicka by nam bola nanic. A mozem sa spytat pre aky si sa rozhodla? Mozno sa inspirujem

janickacrazy
24. mar 2017

@katarina146 No ja som kupovala celú trojkombináciu, takže mne išlo hlavne o vaničku, kúpila som Cam dinamico, som s ním vcelku spokojná, ale ako samostatný len športiak by som ho asi nekúpila, ale dá sa s ním ísť aj do terenu v pohode, bývame na dedine, sú tu otras chodníky a všetko zvláda.

vikci27
25. mar 2017

My sme ho kupili a pravdupovediac trosku som bola sklamana. V predajni som ho skusala,ale predsa v terene je to ine a na polnej ceste som mala pocit,ze vobec nie je odpruzeny. Tiez sa mi velmi paci,dizajnovo je naozaj krasny a na prechadzky okolo domu super,ale v terene som moc spokojna nebola.

vikci27
25. mar 2017

Aj ked po piesku by podla mna presiel bez problemov,lebo kolieska ma ozaj vyborne,len to odpruzenie je nic moc

katarina146
autor
27. mar 2017

@vikci27 och, tak to si ma velmi nepotesila. este si to musim ulezat v hlave. lebo akoze je to dost penazi dat len za sportiak 500 eur. a co sa tyka slnecnej clony, ta je v pohode? Da sa dostatocne predlzit? Moja malinka zatial nejako nema rada slniecko, hned jej zacnu tiect slzicky a zacne kychat, tak musi mat dostatocny tien 😀

vikci27
27. mar 2017

Clona? To ma byt v standarde ku kociku? Lebo som ziadnu nepostrehla 😲

katarina146
autor
27. mar 2017

@vikci27 😃 tak predlzena strieska alebo neviem ako sa to odborne vola. Ved som videla na nejakom videu ze by to mal mat. Ze rozipsujes striesku a tym ju predlzis nizsie

vikci27
28. mar 2017

@katarina146 aha ano,na sportaku. Uz viem 🙂 ja myslim,ze to staci,je to dost velke,ale my sme zatial vo vanicke takze osobne to nemam odskusane.