Je lepšie kúpiť pre prvé dieťa používaný alebo nový kočík?
Ahojte,
Momentalne som v druhom trimestri a uz sa obzeram po kociku pre svoju ratolest, vedeli by ste mi poradit, ci je lepsie kupit kocik pouzivany, alebo radsej novy? Je v tom nejaky zasadny rozdiel?
Dakujem
Podla mna kupovat celu kombinaciu je zbytocne..vajicko pouzivas velmi kratko..my sme pri prvom este ani auto nemali..Mam 3 komb.po synovi,je ako novy,dokupim teraz len vajicko a tu na bazari su v super stave za par eur.Kocik uz ma sice 7r,ale je tip-top stale..v pivnici bol pozakryvany.Takze za mna novy asi nie,dnes su uz neskutocne ceny a ak najdes kocku co sa o kocik fakt starala,mali ho niekde zložený,tak nevahaj.Zalezi aj na znacke,kvalitne vyzeraju a funguju rovnako ako ked boli nove.Radsej potom presne ako baby pisu,investovat do športového.🙂
Prvy sme mali teutoniu z bazaru, paradny kocik, za super cenu, cely som ho zvliekla z konstrukcie, oprala a bol ako novucky.. Druhy, sportovy sme vyuzivali ovela dlhsie, kupili sme novy britax
Za mna kombinacie urcite nie,su zbytocne a urcite nie zakazdu cenu novy kocik.. Tie 300eurove polske su potom aj taka kvalita,radsej kupit fakt dobru znacku z bazaru, ale vzdy osobne

My sme kupili kocik z druhej ruky .. ziadna vada.. ziadna vyblednuta farba ako novy .. ide o vasu financnu situaciu.. mne bolo luto vyhodit 400 a viac euro za novy kocik ked som za polovicu nasla krasny malo pouzivany kocik bez chyby. Ale je to na Vas ..