icon

Je lepšie kúpiť pre prvé dieťa používaný alebo nový kočík?

kat13s
26. apr 2016

Ahojte,

Momentalne som v druhom trimestri a uz sa obzeram po kociku pre svoju ratolest, vedeli by ste mi poradit, ci je lepsie kupit kocik pouzivany, alebo radsej novy? Je v tom nejaky zasadny rozdiel?

Dakujem

Strana
z2
tobnuf
26. apr 2016

My sme kupili kocik z druhej ruky .. ziadna vada.. ziadna vyblednuta farba ako novy .. ide o vasu financnu situaciu.. mne bolo luto vyhodit 400 a viac euro za novy kocik ked som za polovicu nasla krasny malo pouzivany kocik bez chyby. Ale je to na Vas ..

kubkovamama
26. apr 2016

Podla mna kupovat celu kombinaciu je zbytocne..vajicko pouzivas velmi kratko..my sme pri prvom este ani auto nemali..Mam 3 komb.po synovi,je ako novy,dokupim teraz len vajicko a tu na bazari su v super stave za par eur.Kocik uz ma sice 7r,ale je tip-top stale..v pivnici bol pozakryvany.Takze za mna novy asi nie,dnes su uz neskutocne ceny a ak najdes kocku co sa o kocik fakt starala,mali ho niekde zložený,tak nevahaj.Zalezi aj na znacke,kvalitne vyzeraju a funguju rovnako ako ked boli nove.Radsej potom presne ako baby pisu,investovat do športového.🙂

nicolle21
26. apr 2016

Prvy sme mali teutoniu z bazaru, paradny kocik, za super cenu, cely som ho zvliekla z konstrukcie, oprala a bol ako novucky.. Druhy, sportovy sme vyuzivali ovela dlhsie, kupili sme novy britax
Za mna kombinacie urcite nie,su zbytocne a urcite nie zakazdu cenu novy kocik.. Tie 300eurove polske su potom aj taka kvalita,radsej kupit fakt dobru znacku z bazaru, ale vzdy osobne

Strana
z2