Je potrebný súrodenecký kočík, keď je medzi deťmi rozdiel 2 roky?
Ahojte maminy, ak ste mali rozdiel medzi detmi cca 2 roky, vyuzili ste surodenecky kočík ?
Moj prvorodený ne celkom akcny, ale aj rad posedí v kociku.
Byvame teraz v meste no budeme sa stahovat na odlahlejsiu cast, preto premyslam nad kočíkom - nakupy, doktori… neviem si predstavit nahanat prvorodeného v potravinách atd. Ale mozno sa to dovtedy zmeni, este nas caka pol roka.
Dakujem za Vase skusenosti
@anonym_autor ja budem mat 2,5 rocny rozdiel a neplanujem uz surodenecky. Polroka vydrzime nejako a potom pojde skolky
@anonym_autor ja som mala rozdiel 2r2mes a ziadny surodenecky kocik nebolo treba. Starsi normalne chodil aj na prechadzky a to sa druhy narodil akurat v oktobri a sli sme do zimy. Treti tiez rozdiel 2r2mes.
Mame 2,5rocny rozdiel a netrebalo vôbec, moja staršia dcérka je celkovo take kludnejsie dieťa dá sa jej dohovoriť takže záleží asi aj od povahy dieťaťa.. 😅 ak máte malé klbko nervov tak je to super na rýchle presuny, ja som mala len vyhliadnuty Cybex Gazelle S alebo bugaboo donkey len tam bola nevýhoda korytkove sedenie (možno už novší model ma rovné sedenie nie som si istá) ☺️
@anonym_autor nie nebol potrebny. Ale ja som aj dost nosila novorodenca v satke/nosici. Takze som sa vedela prisposobit situacii, potrebam deti a prostrediu kam sme isli.
Mame necele 2 roky rozdiel a nebolo treba..kupili sme len stupienok a aj ten sme vyuzili len par krat..
My mame rozdiel rok a pol. A nemame surodenecky kocik. Kupili sme len druhy sportiak, ze ak pojdeme na vylety alebo ked pojdeme na vychadzku s muzom. Ze sme mali obaja kocik.
Ked som isla sama s detmi na vychadzku, tak starsie islo za ruku a druhe v kociku. Stupienky su blbost podla mna, vela zien hovorilo, ze to len zavadzia a deti tam aj tak nechcu byt dlho.
@anonym_autor Rozdiel 2r a žiadny surodenecký kočiar sje nemali.Jedine buginu po vyletoch dovolenkách keď sme išli dvaja s nimi.A,zvládli sme.
Rozdiel 2 roky a 2 mesiace, tiez nam ziadny sueodenecky kocik netrebalo. Super bolo cykloodrazadlo pre starsieho na dlhsie prechadzky

Áno, my sme presne toto mali. Ale rozdiel 16 mesiacov. A za mňa to bola paráda. Dieťa som hodila do kocika na rýchle presuny-ihrisko, presne nákup, keď som potrebovala mladšie prebaliť, mala som ho bezpečne priputnaho atď. Mne dosť uľahčil život