icon

Je potrebný súrodenecký kočík, keď je medzi deťmi rozdiel 2 roky?

21. okt 2025

Ahojte maminy, ak ste mali rozdiel medzi detmi cca 2 roky, vyuzili ste surodenecky kočík ?
Moj prvorodený ne celkom akcny, ale aj rad posedí v kociku.
Byvame teraz v meste no budeme sa stahovat na odlahlejsiu cast, preto premyslam nad kočíkom - nakupy, doktori… neviem si predstavit nahanat prvorodeného v potravinách atd. Ale mozno sa to dovtedy zmeni, este nas caka pol roka.

Dakujem za Vase skusenosti

hipuska
21. okt 2025

Áno, my sme presne toto mali. Ale rozdiel 16 mesiacov. A za mňa to bola paráda. Dieťa som hodila do kocika na rýchle presuny-ihrisko, presne nákup, keď som potrebovala mladšie prebaliť, mala som ho bezpečne priputnaho atď. Mne dosť uľahčil život

anonym_a14405
21. okt 2025

@anonym_autor ja budem mat 2,5 rocny rozdiel a neplanujem uz surodenecky. Polroka vydrzime nejako a potom pojde skolky

euka210
21. okt 2025

@anonym_autor ja som mala rozdiel 2r2mes a ziadny surodenecky kocik nebolo treba. Starsi normalne chodil aj na prechadzky a to sa druhy narodil akurat v oktobri a sli sme do zimy. Treti tiez rozdiel 2r2mes.

anonym_b328b2
21. okt 2025

Mame 2,5rocny rozdiel a netrebalo vôbec, moja staršia dcérka je celkovo take kludnejsie dieťa dá sa jej dohovoriť takže záleží asi aj od povahy dieťaťa.. 😅 ak máte malé klbko nervov tak je to super na rýchle presuny, ja som mala len vyhliadnuty Cybex Gazelle S alebo bugaboo donkey len tam bola nevýhoda korytkove sedenie (možno už novší model ma rovné sedenie nie som si istá) ☺️

zltalienka
21. okt 2025

@anonym_autor nie nebol potrebny. Ale ja som aj dost nosila novorodenca v satke/nosici. Takze som sa vedela prisposobit situacii, potrebam deti a prostrediu kam sme isli.

123el123
21. okt 2025

Mame necele 2 roky rozdiel a nebolo treba..kupili sme len stupienok a aj ten sme vyuzili len par krat..

tessa2299
21. okt 2025

My mame rozdiel rok a pol. A nemame surodenecky kocik. Kupili sme len druhy sportiak, ze ak pojdeme na vylety alebo ked pojdeme na vychadzku s muzom. Ze sme mali obaja kocik.
Ked som isla sama s detmi na vychadzku, tak starsie islo za ruku a druhe v kociku. Stupienky su blbost podla mna, vela zien hovorilo, ze to len zavadzia a deti tam aj tak nechcu byt dlho.

anonym_950fe7
22. okt 2025

@anonym_autor Rozdiel 2r a žiadny surodenecký kočiar sje nemali.Jedine buginu po vyletoch dovolenkách keď sme išli dvaja s nimi.A,zvládli sme.

frand
23. okt 2025

Rozdiel 2 roky a 2 mesiace, tiez nam ziadny sueodenecky kocik netrebalo. Super bolo cykloodrazadlo pre starsieho na dlhsie prechadzky