icon

Je prenosný ventilátor do kočíka bezpečný?

3. júl 2026

Prosím vás, je ten malý ventilátor do kočíka bezpečný, alebo je to hlúposť?
Videla som ho dnes u jednej maminy na ihrisku, mala ho pripnutý na strieške kočíka a bábätku išiel vzduch popri tvári. Prišlo mi to praktické, lebo v meste je teraz dusno aj v tieni. Lenže moja mama hneď povedala, že dieťa z toho „prefúkne“ a budem riešiť soplíky.
Nechcem z kočíka robiť klimatizované auto, len hľadám niečo, aby sa malý v hlbokom kočíku nevaril.

anonym_4ec87d
3. júl 2026

Hlúposť.

zuzikak
3. júl 2026

uplna hlupost. Ak je horuco - budes mu len vytvarat prudenie horuceho vzduchu. Samotny ventilator vzduch neochladi....S malym do hlbokeho kocika len v kratkom bavlnenom overale pripadne lahucke tricko a plienku - ziadne zakryvanie, medzi stromy a dat prec strechu. Chodit von len skoro rano alebo na vecer....zial ked su horucavy treba bud hladat viac stromov alebo to vydrzat doma v chladku.

anonym_e8de49
3. júl 2026

Dieta neprefukne, to je medicinsky vyvrateny blud. Ale su ine dovody, pre ktore by som to za bezpecne nepovazovala.

iwesska
3. júl 2026

Ventilator nema fukat priamo ani na dospelych. Taky zapal oci alebo usi by som riesit nechcela.

anonym_a00ca5
3. júl 2026

@anonym_autor no aby si hned neriešila sopel zapal ucha alebo oci.....zial horko vonku yelo sa musi aklimatizovat...ja som davala vela vela pit a mokru plienku na nozicky a najma prečkat doma tiee naj tepla.

sense
3. júl 2026

Ja by som to neurobila, hlavne preto že sama neznasam ked fuka na mna ventilator. Vecne mam nafuksne v očiach a nemam Ani rada ked mi to fuka na krk.