icon

Je skoro kúpiť kočík už v 10. týždni?

14. máj 2023

Ahojte je to prosím ešte skoro ?? Som 10tt a mám možnosť kúpiť krásny kočík za fajn peniaze presne podľa mojich predstáv (vanička+vajíčko) len sa bojím či to nieje priskoro. Veríte na povery nekupovať kočík veľmi dopredu ?

Strana
z4
mojmacik
16. máj 2023

Po prvé neverím na povery, po druhé potratila som v 19tt,druhe v 10tt tretie v12tt.... A potom prišli tri naraz ( 🤔 neviem kde by som kočík tak dlho skladovala a nakoniec by mi bol na dve veci) po tretie.. Povedať ze látkový kočík namokne, neviem, neviem v akej dobe žiješ. Pretože teraz sú tie materiály nie z doby dinosaurov... Ďaleko horšia je ta ekokoza.. Toť môj skromný názor.... V 10tt by som určite ja nekupovala z úplne iných dôvodov než sú povery

lauriik
16. máj 2023

Zbytocne skoro. Staci v tretom trimestri. Dovtedy sa este moze (aj na bazari) objavit tooolko kocikov co s ti budu pacit. 😉
A navyse naco ekokozu? Ved dneska tie latky nepremoknu.

nakoni
16. máj 2023

Neverím na povery.
Keď sa ti kočík páči, tak ho kúp. Lepšie ako potom ľutovať, že si ho nezobrala.

patycka
16. máj 2023

Ja ked som cakala prve nasla som kocik ktory sa mi pacil a bola som 3tom mesiaci kocik pekne pockal doma na drobca 😊😊 potom som ho predala a teraz som zas tehotna a zasa som kupila kocik ale uz v 5rom mesiaci tak isto pocka na drobca 😊 mne lepsie skor nech potom mam pokoj.

luckynat
16. máj 2023

Nekupila by som to, kocikov este bude habadej nez porodis. Podla mna este ani tehotensku knizku nemas, nehnevaj sa, ale je to strasne skoro. O mne v 10tom tyzdni este nikto okrem muza ani nevedel, ze som tehotna. A ty uz si chces doma kocik vystavit….
Trochu viac pokory by som ocakavala, tolko veci sa moze stat, ze si to ako prvorodicka nevies este predstavit. Nechcem ta strasit, ale stava sa vselico.

autor
16. máj 2023

@luckynat tak za prvé prvorodicka niesom, a za druhé nikde som nenapísala že si ho chcem doma vystaviť..ja viem že sa môže stať hocičo som si toho vedomá

gabym
16. máj 2023

Prečítala som si pár odpovedí a nedaj sa odradiť tým, že eko koža je blbosť a lepší je látkový. Ak sa ti páči eko koža tak ho kúp v tej verzii. Ja taký kočík mám a koža mi nepopraskala ani nič, práve naopak.. Keď ho zamažem alebo niečo tak ho len utriem. Za mňa eko koža spokojnosť 👍

luckynat
17. máj 2023

No sak si ho teda kup, naco tu prskas ked ti niekto odpovie inak ako si cakala 😂 sice tehotenska knizka neni ale hlavne ze kocar bude 🤦‍♀️

lenka69nadrzana
Odpoveď bola odstránená
ailiba
28. máj 2023

Je to skoro, ale ked je presne podla tvojich predstav, tak ho kúp. My sme kupovali, ked som bola v 5. Mesiaci a vsetko o. K.

Strana
z4