icon

Je skoro na kúpu kočíka, keď som ešte len v 27. týždni?

zdenuska1409
24. sep 2020

Ahojte ✋potrebujem poradit nie je skoro ešte na kúpu kočíka ked som v 27 tiždny ?

Strana
z2
dajana19
24. sep 2020

tiždny?

zdenuska1409
autor
24. sep 2020

@dajana19 pardón tyždni !!!

evkakozickova
24. sep 2020

@zdenuska1409 ja si myslím že asi áno,ja som 34tt a len teraz som začala niečo vyberať.

natalala
24. sep 2020

@zdenuska1409 my sme na kocik cakali 8 tyzdnov, cize zalezi aj od toho aky si vyberies. Nemyslim si ze je skoro, ked sa teraz citis dobre a mas naladu na vyberanie, tak preco nie 🤷🏼‍♀️ Vzdy lepsie ako sa na konci 8 alebo v 9 mesiaci trepat po obchodoch

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
nikiki29
24. sep 2020

Ja by som už určite vyberala. Ak si vyberieš model, ktorý nie je hneď dostupný budeš čakať aj 6-8 týždňov čo už budeš v 35tt a dieťa už môže prísť na svet. Ak chceš nejaký “obyčajný” model máš čas. Ja som mala kočík kúpený veľmi skoro, odložila som ho do pivnice, nevadilo mi, že tam čaká... a 2t pred termínom som ho vytiahla, znovu očistila a už čakal v byte.

hennyinnsbruck
24. sep 2020

To máš jedno kedy kúpiš.. Ja som kupovala v 20tt..lebo bol v akcii 😂

zdenuska1409
autor
24. sep 2020

Ved práve nikdy nevieš kedy to na teba môže príst a čo sa môže stat 😕 Ja objenávam cez internet takže čaka sa cca 3 tyždne ...A mám termin az v Decembri komu sa bude chciet trepat z bruchom a ešte dokonca ten vírus čo ak môžu hoci čo zmenit nevieš čo môžes prist 🙈

4stanka4
24. sep 2020

@zdenuska1409 my sme si boli pozrieť kočík na živo v predajni vo februári keď som mala po prvom veľkom sone a potom sme ho objednali v apríli (chcela som sa potešiť počas korony) Termin som mala v auguste takže za mňa áno. Ja som stále hovorila ze keď sa ma niečo stať tak sa to stane ci máš doma kočík alebo nie... V 34tt som bola v nemocnici-hroziaci predčasný pôrod a nakoniec sa malinka narodila presne na termín.

1mina
24. sep 2020

Podla mna vobec nie...ja som napr od 33 musela lezat a uz by som.si neuzila ziadne vyberanie kocika keby som to nestihla predtym 🤷‍♀️

masha185
24. sep 2020

V pohode...ja si myslím...niektoré mamičky majú skoro hneď lebo im napríklad posunie kamoška, alebo nájdu limitku v super cene tak im to je ľúto nevyužiť...ja som kočík kupovala v 29. tt lebo výbavičku riešim postupne aby to peňaženku tak nebolelo 🙂

guiseppinka
24. sep 2020

Kociar som kupila v 12.tt bola super cena a bola by som sprosta keby ho nekupim... Takze asi tak😂

e1i
24. sep 2020

@zdenuska1409 ja myslím ze nie je skoro. Plánovala som objednávať keď nastúpim na materskú a hop, bola som na nej zo dňa na deň lebo mala sa vypýtala v 29 tt.

diaalex
24. sep 2020

Je to na tebe.... ja som kupovala v 30tt možno aj viac... kamarátka kupovala vo 8.mesiaci a nakoniec ho museli vrátiť, lebo sa malé zadusilo v pup. šnúre :( takže ťažko poradiť

marlent
24. sep 2020

O takom case uz som ho mala doma 🤣😂

oblecenie99
24. sep 2020

@zdenuska1409 Písala som to už aj inde v podobných témach,určite nie je skoro.Ja som všetko nechala na poslednú chvíľu a ku koncu som bola taká ubolena,unavená,zničena,obrovská,nemotorna,že chodenie po obchodoch nehrozilo.A to som mala v pohode tehotenstvo,ku koncu sa však všetko otočilo a bola som rada,že sa dogulam aspoň na toaletu.No a v takom stave som zháňala,prala,vesala,žehlička,ukladala výbavičku..aspoň že ten kočík sme nenechali na koniec.Za mňa teda nie je skoro ani v prvom trimestri 😁

nana8989
24. sep 2020

Ja som mala kočík doma od cca 17 týždňa, bola akcia, tak som kúpila 😂 na povery neverím a ak by sa aj niečo stalo tak by som sa trápila rovnako ci s kočíkom alebo bez..

hipuska
24. sep 2020

Prečo by malo byť skoro? Kľudne by som kúpila. Mozno sa ti neskôr nebude dať zo zdr.dovodov...

ckatka
24. sep 2020

Aj ja začínam teraz ..27tt...internety a poradne mam preluskane...raz už som bola v obchode aj si nejaké "ochytat".
Podľa mňa teraz je tak akurát čas si vyberať a skúšať a rozhodovat sa. Je nám relatívne prijemne...počasie je ok...brucho ešte až tak neprekáža...
Nás ešte čakajú nejaké úpravy v detskej izbe, takže najskôr chceme poriešiť tie. Kočík chcem mať definitívne vybratý tak do 30tt...a pokiaľ to bude taký že ho majú na predajni a nemusím naň čakať 6-8 týždňov...tak s kúpou kľudne počkám do novembra / decembra. Ak sa malý vypýta skôr, pôjde ho kúpiť na predajňu manžel. Ak bude všetko OK...tak ho bude doma už čakať.

veronikabo
24. sep 2020

@zdenuska1409 a načo ti je drahý kočík Nový aj tak ho predáš 😀

mina17
24. sep 2020

ja som kočík objednala na konci januára a prišiel mi koncom mája kôli korone to trvalo dlho tak neviem či by som to nechvala na koniec v tejto situácii

jaond19
24. sep 2020

Podla mna nie je skoro, ved sa neda komplet vybava kupit na jedenkrat, su to velke polozky. ja som tiez kazdy mesiac riesila nieco, v 5 mesiaci som uz chcela mat kocik vyrieseny, minimalne teda objednany, cakala som nanho vtedy nejake 4 tyzdne, v dalsom mesiaci postielka a veci k tomu, nech mam hlavne polozky uz za sebou... nikto nevie co sa neskor prihodi a nebude musiet bud.mamicka lezat.... ale tiez som sa napocuvala ze ved staci mi to riesit posledny mesiac.... urcite. by som chcela vidiet kto by obchody pobehal miesto mna keby ostanem lezat.... a co sa tyka postielky, muz stale odkladal jej poskladanie, ved predsa vsetko ma svoj cas a nemusi to riesit, nakoniec ma to chytilo v 35tt a prisli sme z porodnice a maly este ani tu postielku nemal zlozenu.... tak spal prvu noc v kociku.... to keby sa mam riadit tym "ved je cas"..... :D ach

zdenuska1409
autor
24. sep 2020

@veronikabo ved hej ja som si našla len taki za 300€ 😏😃

veronikabo
24. sep 2020

@zdenuska1409 aj ja som kúpila taký za 220€ a vyzer jak čistonový jak keby v ňom vozila len po byte take kolesa maaaa 😀😉

soldi
24. sep 2020

haha, ja som asi rekordmanka, lebo v 10tt pri prvom tehotenstve, som uz mala kupeny fungl novy kocik aj kompletny nabytok do detskej izby 😂

zdenuska1409
autor
24. sep 2020

@soldi no prosím😃 , a ja som uz v 27tt a ešte sa bojím lebo každy ma len straši že to nie je dobre 😑

mina17
24. sep 2020

@zdenuska1409 ja mám nový na 315e lebo moja podmienka bola retro 😁

sense
24. sep 2020

Nie je...

tncka
24. sep 2020

@zdenuska1409 ja som kupovala hned ako som otehotnela,bavilo ma to proste😂🤷‍♀️ale tie reci mojho okolia ako sa to nema doporedu a co ked sa nieco stane...no hrozne...ja som rada pripravena a vyberam a chystam a vymyslam,detsku izbu sme riesili od prveho dna ako sme sa to dozvedeli a nelutujem,par dni pred porodom som uz len prisla,pokochala sa ake to je pekne ako sme to zvladli a teraz uz len babiku si prinesiem domov a nemusim uz vobec nic robit🙃

34michaela
24. sep 2020

@zdenuska1409 podľa mňa nieje skoro, ako sa ty na to cítiš. Ja som aktuálne v 29tt a teraz v pondelok som bola kukať u známej kočík bo predávala, veľmi sa mi páčil tak som nechcela aby mi ho niekto vyfukol takže som ho hneď aj kúpila od nej

Strana
z2