Je vhodný kočík Mamas and Papas Urbo na zimu?
Maminky,ma niektora z vas tento nadherny kociarik?velmi sa mi paci,len ja potrebujem kocik do zimy a to neviem,ci nie je Urbo len cisto letny kociarik..dakujem za rady
Ano je to plastenka z urba
@valika_val ano je 🙂
@valika_val kupila si ten z ke za 80e
@nunu2013
@tehulkake
ved ja viem, ze je - pise sa tam urbo 😀
pytala som sa, ci je AJ nejaka ina, ci moze byt aj cisto igelitova, lebo taku mi poslala predavajuca...
pozrite na fotky.
ano, kupila som ten za 80€ 😀 je to super kocik a keby som mala naaahodou tretie dieta, tak si asi kupim novy 🙂 alebo brio smile? 😀
tak mi poradte prosim, co s tou plastenkou. vobec mi nesedi, mne sa zda, ze to je na vanicku, lebo dole to nemam o co uchytit a na boku tiez - ten igelit sa pokrci, ked to chcem upevnit ☹ nestastna som, lebo teraz sa budem musiet natahovat spredavajucou, ze to nesedi a ona mi bude tvrdit, ze ano 😢
tak ale sedi to rovnako ako blba uni plastenka z dm drogerky. 🙄
@valika_val podla mna to mas zle nasadene. Ten spodok sa neupevnuje, ten len natiahnes na spodok sedacky, nie na stupienok na nohy, najma ked je sedacka v lahu, aspon ja som tak robila na sole...tym padom mozes cely kryt posunut vyssie. Potom tu vrchnu lepicku pretiahni poza rucku a prilep ju o spodnu lepicku. Nic ine mi z toho nevychadza.
@aliza no praveze hore na strieske, kde je ten lom, tak tam mi logicky vychadza patent plastenky - zips. ved zips nema co byt hore na strieske - to je nejaka blbost.
ako jasne, ze pouzit sa da, ale sediet nijak raz nesedi. ja som ho kupila drahsie nez obyc plastenky, ved je predsa na urbo. ale tak za tu cenu nie som spokojna vobec 😒
@valika_val no vies, anglicke vyrobky, mam bohate skusenosti 😀. Tiez mi to myslim na sole na strieske nesedelo, ten patent. Ono aj zalezi, ako je zlozena strieska, aspon na mojej sole, je rozdiel, ked je sedacka v lahu a ked je v sede, strieska sa da viac stiahnut alebo menej a vtedy sa ta plastenka posuva. Tie lepicky si vyskusala, ako som ti napisala? proste ich o seba prilep okolo rucky.
@aliza len o to mi ide, ze ak sedi rovnako (rovnako zle) ako nejaky za 3€, tak ho predavajucej vratim, chapes...
@valika_val aha rozumiem. A mas na tej plastenke aj nieco napisane? je to vobec original k M&P? lebo teraz som si to trochu pozerala na nete a tych nahrad je strasne vela, original som videla iny, ze spodok pri nohach je z ciernej latky,a le tak modely sa stale menia, aj plastenky.
@aliza je tam praveze Baby Travel, videla som taku na ebay 😒 ked som zadala klucove slova urbo raincover
@valika_val no, to ale nie je potom original...a predavajuca ti co napisala, ze je to original k urbu, ci plastenka, ktora sedi aj na urbo?
ahojte babulky, chystame sa dopriat dcerke na leto urbo 2 z limitky 2014...chcem sa opytat na kolieska ci vonku moc hrkotaju ...na pohlad to aj tak vyzera...to je jedine co ma odradza a este ta fajnova cena...ale o to potom :D :D
Ja predavam Urbo ak by mal niekto zaujem......je skoro novy ma cca 4 mesiace...mala som 2x urbo 1 ale to madlo je neporovnatelne a vsimla som si zmenu aj na strieske ze je vyssie trocha od chrbatikovej casti cize ked sa stiahne strecha nema to dieta nasuchorene nad hlavou 🙂
Neviete mi prosim povedat,kde by mali na predajni vystaveny urBO Av akych farbach??? Trnava, bratislava, nitra, trencin, ...zapadne slovensko, dakujeeem
My sme kupovali pred vyše mesiacom M&P Urbo (cierny komplet) 3 kombináciu. Mali akciovú cenu tak sme neváhali. Napr. v predajni v BB predávali len športový kočík za 624 € a my sme kúpili 3set za 580 €.
ak tu zavíta niekto, kto chce kúpiť super kočiarik Urbo, kuk môj bazárik 🙂
Je aj nejaka skupina Mamas and Papas?
@vanilka2612 to by aj mna zaujimalo, ci je taka skupina? 🙂
@77orchidea skus Mamas and papas style,,,,nasla som ju
@vanilka2612 dakujem krasne 🙂 hned hladam 🙂
nepredava niekto Urbo?.
Urbo nie ale solu vo farbe denim
Urbo nie je vobec odpruzeny.
To neviem lebo urbo 2 som nazivo nevidela tak ti nepoviem. Viem ze sola2 ma nafukovacie kolesa ale tiez nie je odpruzena
Neviete kde by som kupila mamas and papas city za dobru cenu?Vdaka 😉

@dasamo
@tehulkake
vy ste ine maniacky!
kazdopadne kolieska asi budem potrebovat, lebo o chvilu budem chodit po tom kovovom 😀
ale kupila som si cez bazar plastenku, kocka mi tvrdila, ze to je z urba, ale ja neviem... bud ju neviem spravne nasadit (co sa mi u plastenky nechce verit), alebo to nie je z urba.
takze otazka znie: takto vyzera plastenka, alebo moze byt aj cisto len igelitova?
http://i.ebayimg.com/t/MAMAS-AND-PAPAS-URBO-RAI...
dakujem za odpoved