Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
@fasssa ja este prevezujem snurku cez otvory na popruhy..uviazes a nic sa nesmyka. Inak som si dala sit podlozku z pamätovej peny a tiez som si zaziadala aj tie snurky nasit ako pise lucupp..cize mam to chytene cez diery na popruhy a aj na tie ocka...a drzi ako pribyta.
@evicaveverica a super že tie otvorí mi nenapadlo to dať ..
Ahojte, ja som s týmto kočíkom maximálne spokojná 🙂 je skladný, má nafukovacie kolesá, čiže v zime nebol problém, polohovanie nožičiek tiež super. Čo sa týka podložky mám elodie details má aj šnúrky takže som spokojná 🙂
dakujem! skusim sa s tym vyhrat aj ked si nie som ista ci podlozka prezila pranie 😂
@fasssa na jednom fore presne robil jeden ocino test na nejaku vec z Ali..tusim to bol kozenkovy potah na detske madlo..vraj im to dieta ozuzlalo a nasledne na to sa dost okolo pusiny vysypalo... Tatko ten matros zobral a dal ho otestovat a teda vraj tam.vysli dake fajne jedy, ktore by pri standardnom vyrobnom procese mali zmiznut po preprani latky v nejakom ustalovaci..evidentne predajcovia na Ali a nielen na Ali sa niecim takym netrapia..ludia vidia cenu ... Nevravim ze.vsetko z "ciny" je zle..ale detske veci by som teda ani ja neriskla. Ani tu podlozku...hlavne v lete..deti su polonahe, potia sa..z latky sa lahko kdeco uvolni.
@evicaveverica suhlasim .. kedze tam clovek nakupi za par supov netreba ocakavat kvalitu .. ja iba ziiram ked niektore maminky kupuju z tadial napr. jedalenske supravy pre deti a pod.
@candii
@evicaveverica
@fasssa
No to je pravda. Ale tak čo už dnes nie je vyrobené v Číne?! Všetko!!! Príp. Thaiwan atd... Aj kočík Joie , firma je anglická, ale kočíky robia v Číne 😐 nič človek nenarobí. Treba dávať pozor.
ja to nijak neodsudzujem ale su veci, na ktorych sa podla mna neoplati setrit a to su veci pre decka.. radsej bude mat maly napr jednu ciapku ale poriadnu nez 10. Ale to uz sme mimo kocikovu temu 🙂 Nic to nemeni na tom ze ta podlozka v tom kociku fakt dobre vyzera :D
Baby vazne uvazujem nad Joie litetrax 4 air. Maly bude mat 5 mesiacov a velky je, do vanicky sa skoro nezmesti... Prosim vas zmerala by ste mi niektora vnutro kocika v lahu? Vyberala som medzi Britax b-agile 4 plus, nemate niektora aj s tymto kocikom skusenosti, aby ste mi vedeli tieto e kociky porovnat? Lebo pri prvej dcere som mala Riko 3 kombinaciu a tam bol sportak teda dost hrozny, velky a nejaky neprakticky, pasy hrozne... Da sa dat na Joie usit na mieru nanoznik? Ten original sa mi nepaci a fusak mam perfektny po dcere. Dakujem velmi pekne za rady 😘😘😘
Ahojte, ja som kupila malemu do kocika podlozku aeromoov proti poteniu a som s nou maximalne spokojna (kupena v brendone za 22€). Da sa pouzit do autosedacky aj do kocika.
V zime este neviem aku dam ale asi poprosim maminu nech mi usije taku teplejsiu.
www.brendon.sk/Products/Details/50865
Tu je ta podlozka proti poteniu 🙂
@lucik1990 ano ale nez sa tovar dostane na nas trh prejde roznymi testami kde ziska oznacenie CE co znamena ze ma certifikat kvality..tj nemai by byt na danom vyrobku ziadne zdraviu zavadne latky.. A ty ako spotrebitel v pripade ineho zistenia si tym chranena a mas moznost ziskat nahradu za skodu ktora ti bola sposobena atd.
@candii
@ediciaa neviem baby, ten nas drobec je nejaky velky... 5 mesiacov bude mat a skoro 70 cm ma... Ked este priratam fusak cez zimu, chcela som ho aspon do 2 rokov pouzivat, co znamena 2 zimy 😊 ale ved uz hadam nebude tak rychlo rast. ale tak ja som pren viac menej rozhodnuta, paci sa mi viac ako Britax, len este vybrat farbu. Neviem sa rozhodnut medzi riflovym a sedym...
@minka2206 ak chces joie skus pozriet joie mytrax 2017.je o nieco dlhsi ako litetrax.preto som ho aj ja radsej kupila.kvoli dlzke na nozicky
Ahojte mamičky, prosím, ak máte niektorá k tomúto kočiariku vaničku Ramble Carry Cot, vedeli by ste mi zmerať vnútorné rozmery? Nikde na internete som sa k nim nedopátrala. A ešte jedna vec, ako ste spokojné s kĺbom? Mám na mysli ako drži, keď si predstavím chodenie do a z mhd a večné skladanie, či sa mu dá naozaj veriť, nakoľko toto je jediná chybička krásy, ktorá ma straší pred kúpou. Ďakujem Vám!!

baby, ake mate podlozky v kociku? mam cuddle &co a smyka sa