Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
Ahojte baby, tak sme teda kupili Joie litetrax 4 air vo farbe denim a chcela by som si dat usit nanoznik. Nedavali ste si niektora sit v tejto riflovej farbe? Nejako neviem latku zohnat... Dakujem
Ahojte mamičky aké veľke deticky vozíte v literax air?
@tinak25 ja 10mesacneho
Dvojročnú
Dievčatá, čo sa týka nánožníka pinkie, nie som si istá, či ho dobre pripevnujem, lebo malá ho bez problémov kopanim odviaze, myslím tie suché zipsy dole a vlastne všetky spoje vie otvoriť. Neviete mi poradiť, čo s tým? Ďakujem
ja 1,5 ročnú a je nám už kočík malý resp. krátky :/
@simca35 toho sa bojím aj ja.ze neskor bude krátka ta sedacia cast
Ja vozim skoro 9mesacneho a ma cca75cm a zatial na staci.
Mojmu 3 rocnemu krsnatku sa v nom tiez pacilo a postacoval na sedenie uuuplne. Ale zalezi aj od vasich narokov preto je najlepsie vyskusat si ho darmo budeme polemizovat.
@veronika1603 no podľa toho ako tvoje dieťa je veľké, moja slečna vždy prevyšovala tabuľky čo sa týka rastu. Má 1,5 roka ale zväčša jej tipujú tak 3 roky. Ale s tým kočíkom som maximálne spokojná. 🙂
ahojte,tie ktoré máte litetrax 4 air ako riesite tu sietku ked odzipnujete striesku?
Ahojte, mam s kocikom tak trochu problem. Zda sa mi, ze ma kratke pasy, tie co idu spoza pliecok dietata. Maly ma len 7 mesiacov, ja ich mam nastavene na najdlhsie a ledva ho zapnem, pasy su velmi tesne!!! Matw to aj vy tak, ci mam nejaky chybny kus?
@minka2206 nedaju sa ti tie pasy predlzit?vzadu ked sklapas opierku netrcia ti tam pasy?ja som si ich minule predlzovala a mala som riadne nervy.ta umelina s ktorou posuvas pasy mi nechela prejst cez tu fugu na opierke aby som to predlzila...potom mi to nejak islo ked som tu umelinu dala bokom a tak prevlikela cez tu dieru...

Ahojte.tak ja som sa nakoniec rozhodla,ze dam na predaj nas mytrax,kedze ho velmi nevyuzivame..ak by bol zaujem.pridala som do bazarika ;) pekny den prajem