Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
Ja som nasho zacala zapinat len teraz ako ma 9m lebo uz mi herec chce vyskocit z kocika :D ale davam len pas cez brusko a medzi nozkami.
My sa uz vozime takto 🙂
Babenky neviete nahodou ci pinkie nanoznik pasije na kocik joie litetrax air? Nahodou foto?dakujeeem
No tak zajtra uz pride aj nam nas novy joiee 😍😍😍😍potom dam foto ☺
@edinka126 nemas air?
Nie chcela som ho cim skor 😉ale na zimu urcite kupim nafukovacie kolieska😊😊😊
Cca okolo 70€ tam pasuju presne take iste ako na kocik petite&mArs ☺
@evicaveverica a potom sa dáva ešte aj fusak? Ja by som chcela čisté len nánožník, že keď je chladnejšie.
@majkakubis no zalezi ako je chladno, podlamna nanoznik je velmi tenky do takej ozajstnej zimy aj ked je zatepleny. A potom zalezi ake mas stare dietatko, ak je starsie a uz viac beha ako nasa tak trebarz na toto pocasie si s tym tenkym nanoznikom a dekou uplne vystacime, ale akonahle udru zimy, myslim minusove teploty tak uz dam radsej fusak a ten mozno dokombinujem s nanoznikom, ale to len preto lebo fusak ma uz len taktak a budem musiet odopnut spodnu hranu aby jej z neho nohy trcali. Preto dam nanoznik, aby jej zospodu do fusaku nefukalo. Ale ak mas male babo co este nechodi tak nanoznik do zimy vobec, radsej ten fusak a menej obliect.
Baby poradte aky a kde kupim cez net nanoznik????dakujem
Prosím Vás, mohla by mi dáka dobrá duša napísať, ktorá má doma kočík Joie Mytrax, aké má vnútorné rozmery?
Hlavne dĺžka v ľahu, šírka na sedenie a opierky chrbátika a aké veľké dieťatko sa tam max. zmestí, tak aby mu bolo ešte pohodlne. Neviem to nájsť nikde na nete, ani na stránke výrobcu. Dcérka je väčšie dieťatko, zo športovej časti z trojkombinácie, čo máme teraz, už asi zanedlho vyrastie, s fusakom je tam už úplne narvaná ani pohnúť sa nevie poriadne 😖, tak hľadáme nový kočik a tento Joie sa mi veľmi pozdáva 😍. Dopredu ďakujem za odpovede 😇
Strašne sa mi páči Litetrax 4 len nieje polohovateľná rúčka ? Je tam napevno ? Mám 164cm myslíte že to nebudem mať vysoko ? 🙈 ďakujem ☺️

@minka2206 tie pasy su celkovo take podivne, ale mne osobne pride ten pas medzi nohami divny, mam ho na najdlhsom aby mi dotiahli vrchne pasy pri 15 mesacnom aby som nemala pocit ze ho to tlaci medzi nohami..