Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
@amel
@zuzkaluk
tak zienky..len pre info.uz nam vratili kocik z reklamacie..po mesiaci!kedze sme ponahlali tak som ho otestovala cestou po auto po parkovisku rozbitoma vyzera ze mi asi vy!enili kocik 😂 nebuchal ani kolieska zdaleka tolko nevybrovali..ale kocik je ten isty.takze museli nieco robit s kolieskami..zial ale az doma som si vsimla ze jeden srob na kolese trci a chyba tam ta zaistovacia krytka..takze zase sme nepojazdniiii...uz ma asi slak trafi..budem to musiet niekde zohnat ale netusim co to vlastne je za srpby a kde sa na to pytat..pripajam foto
@kejtia neviem ti s tým poradiť. Mne manžel niečo urobil s prednými kolieskami - dal tam nejakú pásku či čo, lebo podložka sa mu vraj nezmestila a už to tak nehrká. Ja som veľmi spokojná s tým kočíkom. Má podľa mňa bezkonkurenčnú striešku, veľký košík, super polohovanie - nie je na šnúrku, dá sa dať do dobrého sedu i ľahu, má organizér, výborné skladanie, je celkom ľahký - nie je problém vyniesť po pár schodoch i s dieťaťom.
Baby...ktory? Joie litetrax 4 Air 2018 chrom. Alebo joie Mitrax ?? Neviem sa rozhodnut🙈
@danjeliiik my sme boli sklamaní,kočík som vrátila ,nakoľko predné kolesá sa pri jazde triasli a klepotali, a to píšu že odpružené,určite nie,iba zadné boli,takže za takú cenu,ďakujem pekne!!!
Ahojte.Uvazujem nad kupou Joie mytrax signature.Len nikde neviem najst vysky kolies pri air verzi.Vedeli by ste mi zmerat zadne a aj predne koleso?
Ahojte. Ja mam litetrax 4air 2018 a mozem napisat ze je to perfektny kocik, velka strieska, velky kosik, polohovanie chrbta na packu, pultik, vyborne sa sklada, ma velku plastenku, ovlada sa krasne jednou rukou, jazdi sa s nim super, cely potah sa da dat dole, konecne nezakopavam o brzdu. Inak tie latkove klipy po bokoch striesky sluzia na uchytenie nanoznika takeho co je pri joie muze😉Som s kocikom maximalne spokojna 👍👍👍
Baby prosím vás kde zoženiem nafukovacie kolesá na tento kočík?
@lucpp objednať sa nedajú odniekiaľ? Napr. Aladin?
@veronika1603 netuším...preto sa prv pýtam tu či by niekto nevedel aby som šla na istotu ..nechce sa mi listovať 🙈
Baby kupovali ste niekto aj dušu na tento kočík? To mam kukať rozmer 10x2?
Bohuzial musim napisat negativnu recenziu. Kocik mame od decembra, po dlhom zvazovani sme vybrali tento najma kvoli najlepsiemu pomeru cena/funkcnost/dizajn, no uz by som si asi radsej priplatila a kupila iny. To, ze predne koliesko nam permanentne hrka, by som este nejako prezila, no uz druhy tyzden nemozme ist poriadne von, pretoze zadne kolesa su nonstop vyfucane 🙄 Manzel ich pred prechadzkou nafuka a po chvilke su opat take iste vyfucane. Ano, vedela som, do coho idem, ked som kupovala kocik s nafukovacimi kolesami, ale nemali by nieco aj vydrzat? Zdoraznujem, ze s nim nechodim po ziadnych polnych cestach, len po normalnej ceste. Takze, co teraz? Reklamovat sa nam ho neoplati, kedze na vybavenie maju 30 dni a tolko bez kocika byt nemozem. Navyse, kludne sa moze stat, ze nam to neuznaju. Na novy nemam, takze mi ostava jedine kupit nove kolesa a dufat, ze sa to nezopakuje 😒
@maruska_22 a sfukuju obe kolesa? nemate defekt? Pozreli ste dusu, ci tam nie je dierka? Na trojkombinacii sa mi pravidelne stavalo ze som chytila defekt. Dieru sme zalepili a bolo dobre. Alebo kupte nove duse. To stoji asi 3€. Ja mam tento kocik od januara, ale ani raz nesfukli.
@maruska_22 tiež som kupovala nové duše... Ventil bol pokazený, nie plast ale len duše boli teba nové. Chod do cyklopredajne nech sa ti tam nato kuknú
@maruska_22 Ahoj,mne tuez tie predne kolieska vybrovali.Bola som to reklamovat a este som v predajni nedopovedala co reklamujem a uz mali predne kolesa dolu a dali mi tam take tesniace gumicky.Odvtedy to nerobi.A to som davala kociku poriadne zabrat,polne cesty,sneh...Pozri v skuine kocikovo pod oznacenim # joie.Su tam fotky.Mozno to pomoze aj u vas.
@maruska_22 nech manžel rozoberie kolesá a pozrie duše, či na nich nie je defekt, nová duša stojí cca 3€ alebo sa to dá zalepiť. Tiež sme riešili defekt .. kupovali sme novú dušu a bez problemov
Baby,ak Vám sa tak tento kočík ohýba v spojoch, kde sa skladá?
@maruska_22 ja neviem,a skúšali ste rozobrať koleso, pozrieť sa na duše, či tam nie je defekt? Veď kúpiť novú dušu je 3€ problém 🤔 ak sa muž nevyzná v cyklopredajni určite pomôžu ..

@miku21 Napíšte do Googlu: "amazon.de Joie litetrax 4 air" Druhý výsledok, kde je 95 recenzií si otvorte. Prejdite dole na recenzie. V prvej recenzii od ReziSpezi z 3. júla 2017 je obrázok Komfort-Set.