icon

Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti

danjeliiik
17. júl 2016

Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem

zuzkaluk
14. máj 2018

@miku21 Napíšte do Googlu: "amazon.de Joie litetrax 4 air" Druhý výsledok, kde je 95 recenzií si otvorte. Prejdite dole na recenzie. V prvej recenzii od ReziSpezi z 3. júla 2017 je obrázok Komfort-Set.

kejtia
14. máj 2018

@miku21
ahoj.ja som ho prave preto reklamovala.pre mn nepouzitelny..cakam ale pre mna negativnu odpoved z ich strany cize sa budem hadat kym ho nebezmu spat..riadne ma to sklamalo a nahnevalo a este aj nahneva ak to neuznaju☹

kejtia
10. jún 2018

@amel

@zuzkaluk
tak zienky..len pre info.uz nam vratili kocik z reklamacie..po mesiaci!kedze sme ponahlali tak som ho otestovala cestou po auto po parkovisku rozbitoma vyzera ze mi asi vy!enili kocik 😂 nebuchal ani kolieska zdaleka tolko nevybrovali..ale kocik je ten isty.takze museli nieco robit s kolieskami..zial ale az doma som si vsimla ze jeden srob na kolese trci a chyba tam ta zaistovacia krytka..takze zase sme nepojazdniiii...uz ma asi slak trafi..budem to musiet niekde zohnat ale netusim co to vlastne je za srpby a kde sa na to pytat..pripajam foto

kejtia
10. jún 2018
amel
10. jún 2018

@kejtia no priznam sa, veľmi sa mi kocik pacil,no rozhodla som sa a kupila Mamas&papas,prave kvoli tymto recenziam

kejtia
10. jún 2018

@amel
A ktory presne a si spokojna?nehrkoce?

amel
10. jún 2018

@kejtia teraz jazdime na Urbo a cakam kuriera s armadillom.Kaslem na vsetky nafukovacie kolesa,keby nieco,na povale mam Jane Slalom,sice ma 9 rokov pomaly,no je super😊
Ja som zatial velmi spokojna,nehrkoce a mala mi chce byť v kociku,vo vanicke ani za svet.

zuzkaluk
11. jún 2018

@kejtia neviem ti s tým poradiť. Mne manžel niečo urobil s prednými kolieskami - dal tam nejakú pásku či čo, lebo podložka sa mu vraj nezmestila a už to tak nehrká. Ja som veľmi spokojná s tým kočíkom. Má podľa mňa bezkonkurenčnú striešku, veľký košík, super polohovanie - nie je na šnúrku, dá sa dať do dobrého sedu i ľahu, má organizér, výborné skladanie, je celkom ľahký - nie je problém vyniesť po pár schodoch i s dieťaťom.

andyfilipina
21. jún 2018

Baby...ktory? Joie litetrax 4 Air 2018 chrom. Alebo joie Mitrax ?? Neviem sa rozhodnut🙈

simuskajka
14. sep 2018

@danjeliiik my sme boli sklamaní,kočík som vrátila ,nakoľko predné kolesá sa pri jazde triasli a klepotali, a to píšu že odpružené,určite nie,iba zadné boli,takže za takú cenu,ďakujem pekne!!!

ema1990
10. jan 2019

Ahojte.Uvazujem nad kupou Joie mytrax signature.Len nikde neviem najst vysky kolies pri air verzi.Vedeli by ste mi zmerat zadne a aj predne koleso?

megan999
29. jan 2019

Ahojte. Ja mam litetrax 4air 2018 a mozem napisat ze je to perfektny kocik, velka strieska, velky kosik, polohovanie chrbta na packu, pultik, vyborne sa sklada, ma velku plastenku, ovlada sa krasne jednou rukou, jazdi sa s nim super, cely potah sa da dat dole, konecne nezakopavam o brzdu. Inak tie latkove klipy po bokoch striesky sluzia na uchytenie nanoznika takeho co je pri joie muze😉Som s kocikom maximalne spokojna 👍👍👍

lucpp
4. feb 2019

Baby prosím vás kde zoženiem nafukovacie kolesá na tento kočík?

veronika1603
4. feb 2019

@lucpp objednať sa nedajú odniekiaľ? Napr. Aladin?

lucpp
4. feb 2019

@veronika1603 netuším...preto sa prv pýtam tu či by niekto nevedel aby som šla na istotu ..nechce sa mi listovať 🙈

lucpp
12. feb 2019

@ema1990 vďaka 😘💖

veronika1603
1. apr 2019

Baby kupovali ste niekto aj dušu na tento kočík? To mam kukať rozmer 10x2?

maruska_22
17. apr 2019

Bohuzial musim napisat negativnu recenziu. Kocik mame od decembra, po dlhom zvazovani sme vybrali tento najma kvoli najlepsiemu pomeru cena/funkcnost/dizajn, no uz by som si asi radsej priplatila a kupila iny. To, ze predne koliesko nam permanentne hrka, by som este nejako prezila, no uz druhy tyzden nemozme ist poriadne von, pretoze zadne kolesa su nonstop vyfucane 🙄 Manzel ich pred prechadzkou nafuka a po chvilke su opat take iste vyfucane. Ano, vedela som, do coho idem, ked som kupovala kocik s nafukovacimi kolesami, ale nemali by nieco aj vydrzat? Zdoraznujem, ze s nim nechodim po ziadnych polnych cestach, len po normalnej ceste. Takze, co teraz? Reklamovat sa nam ho neoplati, kedze na vybavenie maju 30 dni a tolko bez kocika byt nemozem. Navyse, kludne sa moze stat, ze nam to neuznaju. Na novy nemam, takze mi ostava jedine kupit nove kolesa a dufat, ze sa to nezopakuje 😒

megan999
17. apr 2019

@maruska_22 a sfukuju obe kolesa? nemate defekt? Pozreli ste dusu, ci tam nie je dierka? Na trojkombinacii sa mi pravidelne stavalo ze som chytila defekt. Dieru sme zalepili a bolo dobre. Alebo kupte nove duse. To stoji asi 3€. Ja mam tento kocik od januara, ale ani raz nesfukli.

veronika1603
17. apr 2019

@maruska_22 tiež som kupovala nové duše... Ventil bol pokazený, nie plast ale len duše boli teba nové. Chod do cyklopredajne nech sa ti tam nato kuknú

schoki
17. apr 2019

@maruska_22 Ahoj,mne tuez tie predne kolieska vybrovali.Bola som to reklamovat a este som v predajni nedopovedala co reklamujem a uz mali predne kolesa dolu a dali mi tam take tesniace gumicky.Odvtedy to nerobi.A to som davala kociku poriadne zabrat,polne cesty,sneh...Pozri v skuine kocikovo pod oznacenim # joie.Su tam fotky.Mozno to pomoze aj u vas.

lucydn
24. máj 2019

@schoki mozem poprosit link na skupinu?? Nenasla som ju

candii
24. máj 2019

@maruska_22 nech manžel rozoberie kolesá a pozrie duše, či na nich nie je defekt, nová duša stojí cca 3€ alebo sa to dá zalepiť. Tiež sme riešili defekt .. kupovali sme novú dušu a bez problemov

candii
17. jún 2019

Baby,ak Vám sa tak tento kočík ohýba v spojoch, kde sa skladá?

candii
17. jún 2019

@maruska_22 ja neviem,a skúšali ste rozobrať koleso, pozrieť sa na duše, či tam nie je defekt? Veď kúpiť novú dušu je 3€ problém 🤔 ak sa muž nevyzná v cyklopredajni určite pomôžu ..

lucydn
24. jún 2019

@zuzkaluk len skoda ze sa to neda aj tu kupit

megan999
25. jún 2019

@candii mne zatial nie

megan999
25. jún 2019

@lucydn tu gumicku som kupila v zeleziarstve, hned to je lepsie😉