Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
@amel
@zuzkaluk
tak zienky..len pre info.uz nam vratili kocik z reklamacie..po mesiaci!kedze sme ponahlali tak som ho otestovala cestou po auto po parkovisku rozbitoma vyzera ze mi asi vy!enili kocik 😂 nebuchal ani kolieska zdaleka tolko nevybrovali..ale kocik je ten isty.takze museli nieco robit s kolieskami..zial ale az doma som si vsimla ze jeden srob na kolese trci a chyba tam ta zaistovacia krytka..takze zase sme nepojazdniiii...uz ma asi slak trafi..budem to musiet niekde zohnat ale netusim co to vlastne je za srpby a kde sa na to pytat..pripajam foto
@kejtia neviem ti s tým poradiť. Mne manžel niečo urobil s prednými kolieskami - dal tam nejakú pásku či čo, lebo podložka sa mu vraj nezmestila a už to tak nehrká. Ja som veľmi spokojná s tým kočíkom. Má podľa mňa bezkonkurenčnú striešku, veľký košík, super polohovanie - nie je na šnúrku, dá sa dať do dobrého sedu i ľahu, má organizér, výborné skladanie, je celkom ľahký - nie je problém vyniesť po pár schodoch i s dieťaťom.
Baby...ktory? Joie litetrax 4 Air 2018 chrom. Alebo joie Mitrax ?? Neviem sa rozhodnut🙈
@danjeliiik my sme boli sklamaní,kočík som vrátila ,nakoľko predné kolesá sa pri jazde triasli a klepotali, a to píšu že odpružené,určite nie,iba zadné boli,takže za takú cenu,ďakujem pekne!!!
Ahojte.Uvazujem nad kupou Joie mytrax signature.Len nikde neviem najst vysky kolies pri air verzi.Vedeli by ste mi zmerat zadne a aj predne koleso?
Ahojte. Ja mam litetrax 4air 2018 a mozem napisat ze je to perfektny kocik, velka strieska, velky kosik, polohovanie chrbta na packu, pultik, vyborne sa sklada, ma velku plastenku, ovlada sa krasne jednou rukou, jazdi sa s nim super, cely potah sa da dat dole, konecne nezakopavam o brzdu. Inak tie latkove klipy po bokoch striesky sluzia na uchytenie nanoznika takeho co je pri joie muze😉Som s kocikom maximalne spokojna 👍👍👍
@veronika1603 netuším...preto sa prv pýtam tu či by niekto nevedel aby som šla na istotu ..nechce sa mi listovať 🙈
Bohuzial musim napisat negativnu recenziu. Kocik mame od decembra, po dlhom zvazovani sme vybrali tento najma kvoli najlepsiemu pomeru cena/funkcnost/dizajn, no uz by som si asi radsej priplatila a kupila iny. To, ze predne koliesko nam permanentne hrka, by som este nejako prezila, no uz druhy tyzden nemozme ist poriadne von, pretoze zadne kolesa su nonstop vyfucane 🙄 Manzel ich pred prechadzkou nafuka a po chvilke su opat take iste vyfucane. Ano, vedela som, do coho idem, ked som kupovala kocik s nafukovacimi kolesami, ale nemali by nieco aj vydrzat? Zdoraznujem, ze s nim nechodim po ziadnych polnych cestach, len po normalnej ceste. Takze, co teraz? Reklamovat sa nam ho neoplati, kedze na vybavenie maju 30 dni a tolko bez kocika byt nemozem. Navyse, kludne sa moze stat, ze nam to neuznaju. Na novy nemam, takze mi ostava jedine kupit nove kolesa a dufat, ze sa to nezopakuje 😒
@maruska_22 a sfukuju obe kolesa? nemate defekt? Pozreli ste dusu, ci tam nie je dierka? Na trojkombinacii sa mi pravidelne stavalo ze som chytila defekt. Dieru sme zalepili a bolo dobre. Alebo kupte nove duse. To stoji asi 3€. Ja mam tento kocik od januara, ale ani raz nesfukli.
@maruska_22 tiež som kupovala nové duše... Ventil bol pokazený, nie plast ale len duše boli teba nové. Chod do cyklopredajne nech sa ti tam nato kuknú
@maruska_22 Ahoj,mne tuez tie predne kolieska vybrovali.Bola som to reklamovat a este som v predajni nedopovedala co reklamujem a uz mali predne kolesa dolu a dali mi tam take tesniace gumicky.Odvtedy to nerobi.A to som davala kociku poriadne zabrat,polne cesty,sneh...Pozri v skuine kocikovo pod oznacenim # joie.Su tam fotky.Mozno to pomoze aj u vas.
@maruska_22 nech manžel rozoberie kolesá a pozrie duše, či na nich nie je defekt, nová duša stojí cca 3€ alebo sa to dá zalepiť. Tiež sme riešili defekt .. kupovali sme novú dušu a bez problemov
@maruska_22 ja neviem,a skúšali ste rozobrať koleso, pozrieť sa na duše, či tam nie je defekt? Veď kúpiť novú dušu je 3€ problém 🤔 ak sa muž nevyzná v cyklopredajni určite pomôžu ..

@miku21 Napíšte do Googlu: "amazon.de Joie litetrax 4 air" Druhý výsledok, kde je 95 recenzií si otvorte. Prejdite dole na recenzie. V prvej recenzii od ReziSpezi z 3. júla 2017 je obrázok Komfort-Set.