icon

Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti

danjeliiik
17. júl 2016

Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem

alzbetapolonova
21. mar 2017

@candii dakujem, skusim lebo som fakt v soku co moze taky drahsi kocik robit :/ pred tym som mala polsky smejdik za pr eur ale toto mi nerobilo. Skusime teda, snad sa to zmeni 🙂)

evina57
21. mar 2017

Ahojte, keď budete predávať, tak sa mi ozvite 🙂 Velmi sa mi páči kočík JOIE ❤

sticker
alzbetapolonova
21. mar 2017

@evina57 Dobre 🙂)

lucpp
21. mar 2017

@alzbetapolonova skús ešte či tie brzdy biedu pozatlacane tak akosi iba na polovicu ...Pri starom mi to tak robili keď som zle odpustila brzdu....Treba pofotahovat tiež srubky a premastit a upozornila by som pani od ktorej si kočík kupovala lebo na chybu mala.upozornit

alzbetapolonova
21. mar 2017

Skusala som to znova poriadne stlacat a stale to drnci a kolieska ako keby odletiet :( mali sme kupit novy. Tento ma pol roka co sa mi nezdalo vela ale... :/

candii
21. mar 2017

@alzbetapolonova aj sa hybu resp. robia osmicky? ci len hrkocu? Lebo aj robia osmicky moze byt kriva kostra.. kamoske novy kocik takto hrkotal a tym ze kolieska robili osmicky a bola kostra kriva no len jej ho vymenili.. ale takto..

alzbetapolonova
21. mar 2017

ano su to osmičky! Ten kocik je este v zaruke mam aj zarucny list, kupovany bol v meste kde zijem... este napisem povodnej majitelke ci s tym nemala skusenosti. Do kelu tak som sa nan tesila !

candii
21. mar 2017

@alzbetapolonova no reklamovala by som ho urcite

lucpp
21. mar 2017

@alzbetapolonova ak je v záruke žiaden stres treba ato zaniesť ...A pani majiteľka musela vidieť že to nieje v poriadku

alzbetapolonova
21. mar 2017

@lucpp vraj nevidela ...uz sme jej volali. Ten kocik je na rozpadnutie ale vyzera eňo ňuňo cize ked ho neotestujete v terene neviete ze je tam tato chyba. Och

lucpp
21. mar 2017

@alzbetapolonova čo nevedela veď ho používala ..Ak smiem vedieť koľko ste jej dali za ten kočík?

candii
21. mar 2017

@alzbetapolonova suhlasim s @lucpp ak ked nieco predavam zvlast tak drahe urcite ho poriadne poprezeram aby nedoslo k nezhodam.. neverim ze o tom dotycna nevedela

alzbetapolonova
21. mar 2017

150 eur... my sme ho skusali ale viete ako na chodbe sa to neukazalo. Az na chodniku. Pozerali sme nahradne kolesa a stoja jedno do 50 eur! Zajtra idem riesit reklamaciu, este je v aruke len mi je to neprijemne, ze osm ho kupila z druhej ruky a idem to riesit... no uvidime

lucpp
21. mar 2017

@alzbetapolonova paaanecky veď nový stojí 200€ ...Tak to ste nič neusetrili

candii
21. mar 2017

@alzbetapolonova a aky air? Lebo ten nestoji 200€ ale 250€

alzbetapolonova
21. mar 2017

Toto je praveze ten co ma zadne nafukovacie, cize sme to brali ako super cenu miesto 250 150... ale vidite. Tak som sa tesila, ze mala bude mat lepši kocik. Dam vam vediet ako to dopadlo 🙂

lucpp
21. mar 2017

@alzbetapolonova aaajaja....Tak držíme palce nech uznajú reklamáciu ..A určite napíšte

evicaveverica
22. mar 2017

@alzbetapolonova faktom je ze ak mas lahsie dieta a kocik napolohovany do lahu mozu sa ti predne kolieska trosku od zeme dvihat a tym aj osmickovat. Mne to sem tam robi jedno koleso..tiez ma to riadne hneva niekedy..skus este hodit do kosika daku zataz. Reklamovat ale urcite chod.

alzbetapolonova
22. mar 2017

Tak aby ste vedeli. Manzel chcel kocik vratit majitelom kedze sme ho mali dva dni, raz v nom bola mala a preco ho mame my reklamovat, cakat mesiac na reklamaciu atd... ale hold mame smolu. Ani po dobrom ani po zlom to neslo. Ideme teda riesit co s kolieskami. Inak samozrejme vedeli, ze predavaju pokazeny kocik, ze sme si ho kupovali pri plnom vedomi atd.... prosim poradte co s tym?

lwi
22. mar 2017

@alzbetapolonova kupovali ste ho tu na mk?

candii
22. mar 2017

@alzbetapolonova no to su hajzli!! Ja by som ich bombardovala telefonatmi, SMS-kami.. a ked viete kde byvaju o to lepsie. Nedala by som im pokoj pokial by mi peniaze nevratili...

lucpp
22. mar 2017

@alzbetapolonova no tak pani s vami riadne no nechcem povedať čo ....A v obchode povedali že až mesiac budete čakať?Ja som reklamoval kočík ťahalo mi vanicku do jednej strany ale trvalo to Max do 2tyzdnov a pán majiteľ natoľko ústretový že nám zapožičal iný aj keď nemusel

alzbetapolonova
22. mar 2017

Dievcata tak sme ho dnes skusili znova teda a zatazili sme košik a islo to o 50% lepsie, dame na kolieska este silikony (odporucili v obchode) premastime vazelinou a verim ze to bude fajn. Ale dakujem dievčine čo mi poradila zatazit ten košík! 🙂 Uz som sa zmierila ze nie je 100% ale aspon sa da pouzivat, vcera to tak nevyzeralo.

lucpp
22. mar 2017

@alzbetapolonova a prečo to nedáš reklamovať?

fasssa
24. mar 2017

@alzbetapolonova ja som sa chcela presne to iste spytat, moje kolieska to robia tiez, mikaju sa sprava dolava ako besne ale len na niektorych povrchoch..myslela som ze to je "standard" ale pozeram ze je nas malo 🙂)) kupovala som ho ako 5tyzdnovy ..vies mi povedat kam treba dat silikon? a kolko zatazit kosik?😂 asi budem ale volat do predajne ako postupovat pri reklamacii..

ediciaa
24. mar 2017

Dobry den/Ahojte.
Vietem mi prosim poradit aky je rozdiel medzi Joie Litetrax 4 a Joie Litetrax 4 AIR?
Co som si vsimla su kolesa... Ale neviem ci je rozdiel aj v nosnosti lebo informacie u predajcov su odlisne niekde pisu ze joie L4 ma 15kg a niekde 20kg :/ pri joie L4 AIR je vsade uvedene 20kg.
Dakujem za odpovede.

fasssa
24. mar 2017

@alzbetapolonova pozeram recenzie na amazon.de a teda su tam tiez ludia, ktorym tie kolieska hrkaju.. je to tym, ze tazisko je viac vzadu a predok je odlahceny a kolieska su vo vzduchu kustik, tak asi na ne dam zavazia alebo co :D len nechapem, preco nie kazdy tak vibruje 🙂
e

candii
25. mar 2017

@ediciaa ahoj AIR ma vzadu nafukovacie kolesa to je jediny rozdiel

candii
25. mar 2017

@fasssa no je rozdiel ked len hrkaju ako ked robia osmicky.. osmicky robit nesmu .. ak to robia je asi niekde kriva konstrukcia a isla by som ihned reklamovat. Ano sem tam hrknu ale fakt je to zanedbatelne .. ja mam uz rok tento kocik a neregistrujem nejake besne hrkanie.. trosku pohrkaju ked idem po nerovnostiach ale to je fakt minimum

fasssa
25. mar 2017

@candii jj ako hrkanie (zvuk) vobec neriesim ide viac menej ticho ked su predne kolieska oka, oni ale vibruju sprava dolava ako nakupny vozik az to kocik pribrzduje...nerobi to stale a na vsetkych povrchoch ale tak pol na pol...uplne ma to stve bo inak je uplne paradny!