icon

Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti

danjeliiik
17. júl 2016

Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem

lasskonka
2. apr 2017

ahojte, mozem sa prosim spytat kde v BA mozem vidiet Joie kociky nazivo? dakujem

ediciaa
2. apr 2017

@lasskonka v oc palace an zlatych pieskoch je predajna kocik.sk a tam maju vystaveny 🙂

lasskonka
2. apr 2017

@ediciaa dakujem pekne

jankalenka
18. apr 2017

@kajkaas ahoj, chcem si tiež kúpiť tento kočík vo farbe denim. Tá strieška je z vnútra žltá, alebo zelená? Ďakujem.

kajkaas
18. apr 2017

@jankalenka ahoj je to taka kriklava zelena 😁😁😁

lasskonka
18. apr 2017

Ahojte.dnes mi prisiel kocik joie mytrax 2017, co je novsia verzia litetraxu 4 air. Predajca uviedol nosnost 21 kg, no na krabici som zbadala udaj do 15 kg..skontrolovala som to na oficialnej stranke joie a tiez je tam 15 kg. Nerada by som ho uz vracala a hladala iny, chcem sa preto spytat, ci ste pri kocikoch joie mali nejaky problem pri vacsich detoch, s tou nosnostou. Mala ma teraz 11 mesiacov a cca 12 kg, tak neviem ci s nosnostou 15 kg mozem ratat na dlhsie.

jankalenka
18. apr 2017

@kajkaas takže je to vhodné rovnako pre dievča ako aj pre chlapca😃 A si spokojná s týmto kociarom, alebo sa vyskytli nejaké negatíva?

livia211
18. apr 2017

@lasskonka ked som este rozmyslala ze ktory joie si vyberem prave kvoly tomuto som si vybrala radsej litetrax, kedze a jednej stranke bolo ze 20kg, a ten isti kocik na druhej stranke len do 15kg

kajkaas
18. apr 2017

@jankalenka myslim ze sa hodi aj aj.nooo ja ho chceli z nemam, na druhy den ako sme ho kupili sa nam zlomilo koliesko na rovnej ceste 😣😣chceli ho reklamovat, no ja som povedala ze ho uz nechcem tak mi vratilu peniaze

lasskonka
18. apr 2017

@livia211 no ved to, pozerala som par stranok a polovica ma udane 15 a polovica 21..tak ale hlavne je asi, ze vyrobca uvadza 15. Skor by ma zaujimalo, ci si ho mam nechat, ci to moze sposobit nejaky problem ked bude mat viac kil

livia211
18. apr 2017

@lasskonka tak podla mna +-5kg je dost rozdiel,a co ked ti tá konstrukcia casom tu vahu uz neudrzi a cele sa to zlomi, ja by som to vrarila,alebo skus napisat email, na predajcu co odporuca

lasskonka
18. apr 2017

Uz som volala predajcovi.zajtra uvidim co povie. A baby tie co mate litetrax 4 air a mate vacsie deti tak vsetko drzi pokope ako ma? Lebo aj unho vyrobca udava do 15 kg.

evicaveverica
19. apr 2017

@lasskonka do 20kg mas Valco snap 4.. Ja som naneho presedlala z joie litetrax air a mozem ti ho vrelo odporucit.

lasskonka
19. apr 2017

@evicaveverica mozem sa spytat s cim si nebola spokojna pri joie?

ediciaa
19. apr 2017

Ja som sa na tu vahu pytala v predajni a predavacka hovorila ze 20kg je celkova nosnost litetrax 4 air aj s plnym kosikom... Ak kosik nie je plny moze sa v nom vozit aj 20kg dieta.
Ja mam trojmesacneho syna a uz sa v nom vozime na kratsie trate... Je super v tom, ze sa jednou rukou zlozi aj rozlozi, my totiz mame v bytovke k vytahu schody tak mi to ulahcilo zivot s prenasanim.
Som maximalne spokojna, dobre pruzi je lahky na prenos a vsade sa zmesti ;) jedine co mi tochu vadi je ze hrka na chodniku, ale to mozno aj manzel poriesi premazanim...

lucinkasl
20. apr 2017

@ediciaa Aká je váha kočíka? neviem to nikde nájsť...

lasskonka
20. apr 2017

@lucinkasl http://www.joiebaby.com/product/litetrax-4-air/
stranka vyrobcu, poskrolujes dole a je to tam pod specifications. vaha 10, 72 kg

lucinkasl
20. apr 2017

@lasskonka Ďakujem

evicaveverica
21. apr 2017

@lasskonka ja som spokojna bola, jedine co mi fakt sem tam zavadilo bolo to hrkotanie prednych koliesok, ale to som zistila ze bolo tym ze boli volne v osiach..mozno by sa to dalo dako doriesit. Predala som ho lebo som si naivne myslela ze dcerka uz kocik nepotrebuje 😅 ale v zapati ako som ho predala som zistila ze to bola fatalna chyba 😂 ...a kedze sa vravi ze 2x do tej istej rieky nevstupis poriesila som Valco s nafukovacimi kolesami. Ako musim prekvapit ze ma.Valco fakt.prekvapilo. Rozdiel v jazde medzi joie litetrax air a valco snap 4 sport nieje ZIADEN..dokonca si dovolim tvrdit ze valco je v terene meksie ako joie aj ked nieje odpruzene. Bude to tym ze Valco ma vsetky 4 kolesa nafukovacie, a vacsie ako Joie a predny rozchod kolies je sirsi. Je to naozaj neuveritelne ale je to fakt tak. Joie mal ale chlp lepsiu striesku, s tou siekou sa dala krasne hlboko stiahnut a mala aj tu ciermu clonu navyse, ktora mi na Valcu trochu chyba. Valco ma ale lepsie pristupny kosik, ma vascie sedenie, odopinacie madlo pred dietatom a sklada sa dovnutra. Za mna je to lepsie, lebo v Joue som furt mala spinavy fusak v zime. Co mi ale.chyba je ten plastovy organizer na pohare a kluce... To som na valco musela dokupit taku zavesnu kapsu. Jaj a valco pri skladani netreba napolohovat do lahu ako Joie. Inak su rovnako agilne, jednou rukou ovladatelne. Akurat Valco je o 2kg lahsie a ma aj popruh na plece co sme ocenili ked sme sli na dovolenke do schodov bez najazdu pre kocik. Fu..zhrnutie a bodka 🙂

ediciaa
21. apr 2017

@evicaveverica
Tak nakoniec si to mala rozmyslela a zapacilo sa jej vozenie v kociku?
Ja som za joie velice vdacna a som maximalne spokojna 👏

evicaveverica
21. apr 2017

@ediciaa hej.. Ako ho zbada tak po nom tapka a poskakuje pri nom a stastne pokrikuje.. Tolko sa do Joie- ho nikdy netesila co teraz.. Neviem cim to je.. 😂

ediciaa
21. apr 2017

@evicaveverica
Tak supeeer ze sa vytesuje babula, aspon ti joie nemusi byt luto (u nas mu je dobre) 🙂
Nech ti valco dobre sluzi 🙂

ddka
27. apr 2017

@evicaveverica ďakujem za pekné porovnanie kočíkov, presne o týchto dvoch rozmýšľam, tak mi to prišlo vhod. Ešte sa mi na valcu viac páči riešenie brzdy. Čo myslíš?

evicaveverica
27. apr 2017

@ddka zamna brzda lepsie. Strasne ma stvali okopane spicky..hlavne ja som pes na topanky, fakt mam drahsie kozene vsetky a ta brzda na joie ..furt som dumala ze ako odbrzdit, tak som to robila bud podrazkou na pate alebo snurkami. Ale v slapkach to bolo fakt neprijemne v lete. Valco to ma fakt lepsie tu kolisku.
Este ale bolo daco take co bolo inak .. len ma teraz nenapada ze coooo.

evicaveverica
27. apr 2017

@ediciaa ja sa tesim ze sa tesis. Tak to asi malo byt. Vcera som akurat bola u kamoski pri viedni..sli sme so psikom do lesa..a ti poviem ze ma fakt prekvapilo ako sa ten kocik prebrodil vsetkym

ediciaa
27. apr 2017

Mne zas brzda na Joie velmi vyhovuje lebo na Jane mame taku ze ju treba nartom odbrzdit a vobec mi to neide a strasne ma pri tom boli nart :D
Najlepsie je asi vyskusat si obe a porovnat...
Mne velmi vyhovuje aj to ze joie ma okienko a vidim na maleho...
Na moje potreby je uplne skvely a dokonaly, treba si kuknut co prioritne na kociku potrebujete a potom je rozhodovanie lahsie ;)

ddka
27. apr 2017

@evicaveverica aj som si myslela hneď ako som to videla. Ja mám peg perego trojkombináciu a tam je tiež táto brzda, resp veľmi podobná a chvíľu mi trvalo dokiaľ som pochopila prečo mám stále zababrane topánky. V lete je určite lepšia tá kolíska, síce je väčšia a napadnejsia aj farebne ale je to praktické. Keby si môžem vybrať, tak určite valco. Ale pokúsim sa mať rada aj joie, keď vidím že kopec mamiciek je z neho nadšených.

florence33
28. apr 2017

@evicaveverica ahoj, je podla teba Valco vhodny aj pre 6 mesacne babo? u nad ho nikde nemaju a uvazujem nad kupou. ak ho porovnas s Joie, je tiez taky trochu nepevny a "hrkaci"? Viem, ze vacsina tychto sportovych kocikov to tak ma, len by ma zaujimalo, ci neposobi Valco o nieco pevnejsie.

evicaveverica
29. apr 2017

@ediciaa valco ma tiez to okienko, ale joie malo este tu sietku po rozzipsovani..ta sa mi tiez pacila

evicaveverica
29. apr 2017

@ddka praveze Valco taku az ty brzdu velku nema a hlavne neodbrzujes ju akoby pohybom zpredu dozadu ale zprava do lava ak ma chapes, cize ani nezabadzia