Junama diamond alebo Espiro Next Manhattan

1alusa1
4. sep 2018

Ahojte. Dnes sme pozerali kociky a padli nam do oka tieto: espiro next manhattan a junama diamond s line 2018. Mate niekto skusenosti? Nevieme si rady. Espiro ma nafukovacie, junama gelove kolesa - ktore su lepsie? Obe sa nam dobre ovladali, vaha je skoro rovnaka... moc nam ale v obchode neporadili.
Dakujem za kazdy koment 🙂

lavender21
4. sep 2018

@1alusa1 ja mám Junamu, ale staršiu, a bola som spokojná kým som používala vaničku. Potom ma prestalo baviť skladať do auta podvozok a zvlášť ten vrch športovej časti, tak som kúpila skladný športiak... Gélové kolesá boli super, akurát po meste na dlaždičkách to dosť hádzalo, nafukovacie to viac tlmia, ale zas máš tam riziko, že dostaneš defekt...

mimisk
6. sep 2018

@1alusa1 junama dimont je viacej odpruzena, ak b ste mala ete nejake otazky kludne sa pytajte

1alusa1
autor
6. sep 2018

@mimisk dnes som bola junamu ukazat mamine a ta sa hned zacala strachovat ze nam ten plast na vajicku raz dva praskne, ja si myslim ze pri beznom narabani s kocikom by sa to nemalo stat vsak? Ved nieco musia vydrzat tie materiali podla mna. Akurat predavacka mi nevedela povedat ze aka je ta latka striesky, bojim sa aby nam ju slnko nevytiahlo, predsa len cierna je na to nachylna.. a nahodou neviete ci je aspon trocha nepremokava ta latka? Baabo cakame na januar a ci to nejake snezenie vydrzi, alebo budeme musiet mat stale na kociku prsiplast podla vas?
Dakujem vam za kazdu info 🙂