icon

Kde kúpim náhradné diely na kočík Jané slalom pro?

fanta3
5. jún 2012

Kupili sme cez inzerát použitý kočík jané slalom pro (asi rok výroby 2007 alebo 2008). Kočík bol vyzdvihovať manžel sám a nevšimol si, že tam chýbajú bezpečnostné pásy na športovej časti. Kde viem takéto dačo dokúpiť? Inzeráty som pozerala a nikde nič. ☹ Ďakujem za každú radu. 😉

zu02
26. feb 2018

@libulibu
Diky za info. Ja vsak potrebujem zohnat funkcny ram, mam uz starsi jane slalom reverse a ma uz opravovany ram a kocik taha do jednej strany. Chcela by som ho preto vymenit za nie drahu nahradu...

sevova
11. mar 2018

@mily378 Dobrý večer, prosím, chcem sa informovať, či ešte predávate náhradné diely na Jane Slalom Pro. Potrebovala by som obe zadné kolesa striebornej farby. Ďakujem za info.

miruska2399
11. mar 2018

Ahojte..... Mam na predaj úplne nové zadné kolesá jane v čiernej farbe (pasuju aj na Concord) a taktiež mám na predaj podvozok Nomad na náhradné diely (aj kolesá), dva oblúky na strechu čierny a strieborný

elenkaba
12. mar 2018

A ja mam na predaj cierne predne koleso na jane

siste
12. mar 2018

Ak by mal niekto záujem ponúkam na predaj na náhradné diely kočík Jane Slalom Pro. BEZ KOLIES.
Je šedo - zelenej farby.

verci123
13. mar 2018

@siste dobrý deň.mate na predaj aj samostatne strechu na Jane slalom PRO?roztrhla dá mi ta fólia čo je v strede strechy po celej dĺžke tak zhanam náhradu...vopred ďakujem.veronika

siste
13. mar 2018

@verci123 Dobrý deň, striešku už bohužiaľ nemám.

libulibu
13. mar 2018

Skús si zavolat alebo napísat do Babylandu v Bratislave, oni majú servis Jané a viem, ze uz niekto písal, ze kúpil tam.

orakula
16. mar 2018

@emakiki gumy na kolesá zadné mate

vedette
18. mar 2018

@matija83 dobrý deň - nemáte náhodou k dispozícii aretovacie tlačidlo na predné koleso? vďaka. m.

matija83
20. mar 2018

@vedette dobrý deň, žiaľ už nemám vôbec nič.

tyhuana
Autor odpoveď zmazal
tyhuana
23. mar 2018

@miruska2399 Prosim Vas mate este tie obluky na strechu? - ja by som urcite jeden potrebovala - prosim napiste mi do posty, dakujem, ewa

makadu
26. mar 2018

@zu02 mám nato predaj kočík jane rider ak by ste chcela môžte pozrieť v bazariku

mojky
26. mar 2018

Poradím Ti - v predajni Babyland v BA na Pestovateľskej ul. Tu sme po cca 8 rokoch kúpy Jane Slalom pro dokúpili tiež náhradné pasy a spravili nám aj servis kolies. Boli sme max spokojní

monikad1
4. máj 2018

@verci123 tiež nám taký darovali, bol natrhnutý igelit, ja som si to ručne zašila a ani to nie je vidieť 🙂

emaprosciutto
29. máj 2018

Ahojte damy, hladam kolesa na kocik Jane Slalom Pro, nahodou niekto nepredava alebo vie odporucit predajcu. Dakujem

elenkaba
29. máj 2018

@emaprosciutto ja mam nove nepozivane predne koleso ciernej farby

libulibu
30. máj 2018

Ahoj, v Babylande majú náhradné diely na Jané kocíky, lebo sú dovozcovia tejto znacky na slovensko a majú aj servis. Ja som ho tiez uz viuzila.thumbsup:

emaprosciutto
30. máj 2018

@libulibu ja som im pisala,len jedno koleso stoji 50€,to ked vymenim vsetky tri,tak ma to bude stat ako cely kocik😆ale asi mi nic ine nezostava.

emaprosciutto
30. máj 2018

@elenkaba zatial predne je jedine v poriadku,ale aj tak,za kolko?

elenkaba
4. jún 2018

@emaprosciutto my sme ho kupili za 50 eur, predala by som ho za 25e.

veronka5
5. jún 2018

ahojte, máte niekto na predaj náhradné zadné kolesá na kočík jane nomad?

eva_sta
17. jún 2018

ahojte, my mame kocik jane rider, uz nieje v zaruke a konstrukcia je akasi uvolnena:( nema niekto napredaj podvozok, pripadne nema niekto zaujem o sportovu cast, autosedacku jane strata a autovanicku transporter? Pripadne ma niekto info co by stal servis? dakujem za kazdu radu!

jarka231
18. jún 2018

@miruska2399 dobrý deň, mám záujem o kolesá, je to ešte aktuálne? Vopred ďakujem za odpoveď 🙂

zuzabluza888
20. jún 2018

@miruska2399 dobry den, je to este aktuálne?

mariajakubcova
27. jún 2018

@elenkaba Dobrý den ak je to ešte aktualné tak by som bola rada keby ste nám to predné koleso predali.Dakujem 🙂

zuzzka1
7. júl 2018

Dobrý večer, zo športového kočíka Jané Slalom Pro nám ostalo madlo, modre farby: stylon, nepomôže niekomu?

zuzzka1
7. júl 2018
mirussa
12. aug 2018

Ahojte, nepredavate nahodou niekto podvozok na Jane slalom pro reverse? Alebo neviete poradit konstrukciu inej znacky, na ktoru by sedela vanicka aj sportiak z jane?