icon

Kde kúpiť pevné kolesá na Jané Slalom Pro?

mamkadeti
13. apr 2026

Zdravím maminky. Viete mi poradiť kde presne viem kúpiť pevné kolesá na Jané Slalom Pro? Kočiar má 3 kolesá. Potrebujem kúpit pevné kolesá len neviem aké presne kúpiť. Mate skúseností s pevnými kolesami ? Uz jedno koleso s dušou sa mi uplne roztrhalo. A rozmýšľame s manželom ze kúpime pevné kolesá.. Už asi nafukovacie kolesá nechceme...Ďakujem za každé rady za pevné kolesá

anjelicek26
13. apr 2026

Tak k tomu boli len nafukovacie, tam moc nevymyslis... ja som strekla dovnutra tu penu na biky proti defektu a vypavene...boli sice trochu tvrdsie potom, ale neriesila som to... po dvoch defektoch som na to nemala nervy.

mamkadeti
autor
14. apr 2026
@anjelicek26

Tak k tomu boli len nafukovacie, tam moc nevymyslis... ja som strekla dovnutra tu penu na biky proti defektu a vypavene...boli sice trochu tvrdsie potom, ale neriesila som to... po dvoch defektoch som na to nemala nervy.

@anjelicek26 akú penu ste tam dali ? A ako ste riešili ked ste maliroztrhané aj vonkajšie koleso ?

anjelicek26
14. apr 2026
@mamkadeti

@anjelicek26 akú penu ste tam dali ? A ako ste riešili ked ste maliroztrhané aj vonkajšie koleso ?

@mamkadeti vonkajsie sme nikdy nemali roztrhane.

mamkadeti
autor
15. apr 2026
@anjelicek26

@mamkadeti vonkajsie sme nikdy nemali roztrhane.

@anjelicek26 tak nám praskla i vonkajšia takto sme to mali..

anjelicek26
15. apr 2026

Tak to treba kupit nove potom bohuzial...