Kde sa dajú zohnať pneumatiky na kočíky?
Baby praskla mi na kočíku pneumatika a neviem kde zohnať novú...
A vy nelepíte defekty? 😕 Keby som mala pri každom defekte kupovať novú, tak neviem neviem...
sue ano lepim,ale keby som mala cakat kym mi to zaschne 😀 😀 😀 😀
a jedna do rezervy na vymenu predsa neni vela 😉
Zuzkafuny, neviem, ale ja by som sla jednoznacne sa pytat tam, kde som kocik kupila 😉
my ked sme chytili na kociku defekt, tak muz zobral koliesko do pneuservisu. Za 10 min. mu to tam zalepili. Sice sa na nom dobre pobavili, ked vystupil z auta s tam "obrovskym" kolesom, ale urobili za dakych 20 Sk. 🙂
ja som sa na to pýtala pri kúpe kočíka - tak že to môžem ku ním doniesť, ale že je jednoduchšie a rýchlejšie si to dať zalepiť tam, kde lepia kolesá z bicykla
ja tiez chodim tam kde predavaju bicykle a maju obycajne aj servis. obycajne mi robia vymenu na pockanie 😉
nam sa defekt urobil raz a isli sme s nim kde predavaju bycikle alebo opravuju a spravili nam to za 130,.- Sk
aj ja som raz dostala defekt a kupila som novu dusu v deme v senici, mama mi ju kupovala kedže tam pracuje
no my sme si duse objednavali priamo od dovozcu na quinnyho - zavisi ak mate kociky ale rozhodne je podla mna fajn mat aj v zalohe - daju sa napr na nas kocik objednat aj plaste aj ked na moj vkus su aj tie duse aj tie plaste strasne drahe - teda 1ks dusa= 290SK co je dost...samozrejme ze muzik si kupil sadu na lepenie defektov za 20SK a zalepil to ale rezervu mame ak by daco vazne sa udialo 😉
takze ja odporucam kontaktovat priamo dovozcu/vyrobcu vasho kocika 🙂 ...a zalepene sme to tiez mali asi tak do 30min podla mna
Ahojte.
Ja by som sa chcela opytat,kde kupim dusu na kocik V-Max.
prosim napiste mi IP
dakujem
ada
my mame kociar mohikan coptiva a neviem ako sa nam potrhali plaste na kolesach kde mozem zohnat take 🙂 neviem vobec tu jedna predava ze vraj univerzalne ale mieri co dala su ine tak neviem ci budu potom sediet a kolko sa caka ked si dame objednat a este plast sa asi neda co baby zalepit ,som dost zufala nemozme ist ani na prechadzku a nove su asi dost drahe co
Ja tiež potrebujem to väčšie koleso na kočík a ako tak pátram na stránke www.svetkocikov.sk majú aj náhradné diely na kočíky. Sú tam aj kolesá a majú to rozdelené podľa značiek kočíkov, tak kto potrebuje nech sa mrkne na tejto stránke. Aj ja som tam našla koleso pre ten môj kočík.Uf.

skus sa spytat v predajni byciklov 😉 aj ja som tak kupovala ked som dostala defekt na kociku...len si nezabudni zobrat porasknutu dusu alebo opis s kolesa rozmery... 😉