Kde v okolí Topolčian sa dá vidieť Tako warrior jeans?
ahojte, vyberám si kočík a momentálne mi padol do oka Tako Warrior Jeans, chcela som neaký s menšími kolesami (vlastne tento ani neviem aké má veľké), ale tento sa mi veľmi páči. Chcela by som to najprv vydieť na živo ,lebo som aj prvý kupovala cez net a bol strašne ťažký a poťah vôbec nebol taký aký mal byť. Vie mi niekto poradiť kde by som mohla vidieť naživo tento kočík v okolí TO,NR alebo NZ? A ak môžete napíšete mi niečo o týchto kočíkoch, či mi to odporúčate, je to nový model 2011, už hádam nebude taký ťažký ako boli voľakedy. Jaj a ešte, na jednej stránke je cena skoro o sto eur vyššia, na druhej nižšia aj čo sa týka príslušenstva je iné písané, vie niekto dôvod? Ďakujem za odpovede. 🙂
teda, po týždni strávenom v nemocnici som sa prihlásila a nestíham sa diviť,tak toto som vôbec nečakala, ja som len napísala čo mi bolo povedané a to že vy sa tu medzi sebou hádate ma veľmi mrzí, pozitívnu reklamu si s tým určite nerobíte. čo ma ešte mrzí tak ten kočík asi ani nekúpim ,lebo bohužial to mi sem nikto nenapísal že kde by som ho mohla vyieť na živo a tu v okolitých predajniach to nepredávajú a ja to potrbujem najprv vydieť,ked že mám zlé skúsenosti z predchádzajúcim nákupom. dakujem
@andica skús pozrieť niekde vo svojom okolí, žiaľ, ja nemám informácie o tom, kde na Slovensku sa tento kočík predáva, preto ti neporadím... možno nejaké mamičky z tvojho okolia áno..
Čo sa týka kočíka Warrior Jeans je to presne tak ako som to písal na začiatku, je z klasickej rifloviny, nie je vode odolný, súčasťou výbavy je ale pláštenka. Cena je vyššia ako u klasických Warriorov, pohybuje sa od 340 - 380 eur, v závislosti od predajcu.
pekný večer prajem, som na tomto fóre prvý krát a chcem sa s vami podeliť o skúsenosti pri kúpe kočíka značky JEANS o ktorom som čítala veľa, keby som sa riadila tým čo píšete nikdy by som nemala kočík , ktorý bol pri výbere mojim favoritom, určite ho hodnotili osoby, ktoré ho nikdy nevideli, ja ho mám už doma, objednala som si ho na stránke svetkočíkov, včera mi prišiel a je krajší ako na fotke, čo ma veľmi prekvapilo, ešte sme k nemu dostali zimné doplnky z ovčieho rúna,
je krajší ako som si ho predstavovala, na fóre píšete, že je premokavý, čo nieje pravda, nieje z klasickej jeansoviny, ktorá sa používa na šitie odevov ale je omnoho tvrdšia jeansovina špecialne upravená označená normou EU ktorá hovorí aj o tom, že aký materiál sa musí používať na výrobu kočíkov, takže som zatiaľ spokojná
ahojte tak uz som nie tak celkom spokojna s tymto kocikom 😠 mam uz 3 reklamaciu na tomto kociku a tu istu a uz 2 reklamcie mi neuznali v bubu babo v ruzomberku stale ma odbija majitel a nechce mi vratit peniaze chcem sa opitat neviete kde by som mohla najst znalcov pre konstrukcie kocikov chcela by som si dat overit konstrukciu uz nevladzem 😔
@e_kociky ano dal mi posudok a je tam ze sa to stalo nespravnym pouzivanim kocika nech sa nehneva ja som na tom kociku ziadneho hrocha nevozila aby sa takto zlomil chcem ho dat na posudenie preto sa piatam aj na znalcov ale nikto mi zatial neodpovedal
podla soi mi nie je povinny dat posudok od vyrobcu a oni s tym nic neurobia lebo dodrzal mesiac
@e_kociky chcem sa spýtat ci máte v Bardejove predajnu kde by som si mohla pozriet kociky,mám totizto vybratych viac druhov a chcem ich vidiet nazivo,aj ako sa skladaju,manipuláciu,dakujem
@salma22 s tým skúsenosti nemám, zatiaľ sme žiadneho znalca pri riešení reklamácie nepotrebovali
myslím, že posudok je povinný nechať vypracovať on, ak nemá kočík viac ako 1 rok, až po roku je zákazník povinný dať si ten posudok robiť sám. ale to je asi otázka na nejakého právnika skús sa poinformovať v nejakej téme zo sekcie paragrafy.
Ahojte akurát dnes mi padol do oka tento jeansovy zázrak je úžasný.
Kupujem svoj prvý kočík tak mi niekto poradte,pozrela som každú stránku o kočíkoch,tento sa mi naozaj páči.
Objednávanie cez internet nie je pre mna takže sa bojím že ked ho objednám nebude to ono.
Viem že unas v okolí nebude a to stopercent takže nemam možnosť naživo ho vidiet..
ahojte, prosím Vás máte niekto skúsenosti s nafukovacími kolesami na typ kočíka TAKO Varrior jeans?? Mám kočík doma, málo používaný, a stále mi strieľajú na ňom kolesá,....už som z toho nešťastná! ☹
@minarikova treba dávať pozor či nie je koleso prefúkané. v návode na použitie máš uvedené ako treba koleso hustiť, ak je tam uvádzaná mierka na maximálne dohustenie, tak je to maximálna mierka, nie odporúčaná.
v dvoch prípadoch to bolo orginál nafúkané od výrobcu, tak ja už neviem! Moc ma to mrzí, nemôžem kočíkovať, strelilo mi to 3 krát, mám 8 týždňové bábo, a kočíkovala som ho v priemere 2,5 týždňa , je mi zle ☹
poraďte mi, či by sa nedali vymeniť všetky 4kolesá za pevné, nenafukovacie, môže byť aj iný odtieň - keďže mám zlatý rám, niečo približné, ja by som si ich kúpila, nech to stojí, čo to stojí, poraďte prosím!!!!!!!!!!!!!! naozaj som už zúfala, !!!!!!!!!!Ďakujem!!!
@minarikova cele umele na warrior nie su,ale ak vám možem poradiť, je treba skontaktovať s predajcom a aby vám pomohol vyriešiť chybu u vyrobcu,lebo to bude vada matrialu, ja doporučam taktiež kolieska neprefukať, stačia byť nafukané tak aby ste ich troška mohli zmačknuť, esťe je možné ža na disku mate nejaky malý vybeźok a može sa stať ,že praskne ,tak Vám doporučím oblepiť si to lepiacou paskou
Ahojte, neviete mi poradit kde by som si mohla tento kocik pozriet live niekde v okoli BA???
Na nete neviem najst nejaku predajnu ktora predava Tako.....
@minarikova na stranke tako si môžeš objednať dušu,plášť aj celé koleso,
@luccille1 v Trnave v TESCU majú kočíky značky TAKO
ahojte pisem zas,kedze som postrehla,ze tato tema je stale aktualna,,ja kocikujem s warrior jeans uz pol roka a som spokojna,,nadmieru,,koleso mi strelilo raz, to este ked nas tato fukal a prehnal to,,nemyslim si,ze je to chyba od vyroby,lebo sme kupili nove koleso a aj na tom sme dostali defekt,,,super manipulacia,,ani drobec sa zatial nestazoval 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja som videla tento kocik nazivo v predajni aladdin v hlohovci a mozem povedat ze to bola laska na prvy pohlad....urcite budem kupovat koncom roka alebo zaciatkom buduceho....este uvidime...mne predavacka v obchode tvrdila ze je to z nepremokaveho materialua a aj manipulacia bola velmi jednoducha 😉
@andica ahoj,ja nemám síce verziu jeans ale doporučujem kočik ,mám tako warrior kruhy,kúpila som ho cez net a to SVET KOCIKOV bardejov,super cena-su najlacnejsi,prisiel mi do tyzdna a som s nim spokojna 🙂 🙂 🙂 ,odporucam kazdemu, 🙂 pacil sa zatedy kazdemu.......
ja mám verziu JEANs už asi 11 mesiacov 🙂 , je krásny a som s ním spokojná, je priestranný a hlavne pružný, dá sa bábo v ňom hojdať, čo sa mnohé hypermoderné tvrdé kočíky nedajú, takže max spokojnosť 🙂
My mame TAKO WARRIOR JEANS IMITACIU a sme s nou celkom spokojni - cena zodpoveda kvalite. Nazivo je kocik omnoho krajsi, nez na foto na nete.
Kupili sme 3-kombinaciu /vajicko, vanicka, sportak/, ale teraz v lete radsej pouzivame golfac/kvoli strieske, lahkej skladnosti/. V zime sa znovu planujeme vratit do sportaka, mame k nemu fusak a je aj vyssie polozeny a samozrejme kolesa v snehu idu lahucko.
NEGATIVA::
V kufri auta zabera vela priestoru, pomerne malo skladny. Ak planujete caste prevazanie autom, urcite sa popozerajte po skladnejsom kociku.
Ked je dietatko vacsie, chce pozerat von, vadi mu, ked je zatiahnuta strieska, takze v letnych horucavach nie je ochranena hlavka pred slnkom, ale to sa da pripadne poriesit slnecnikom.
Trocha sa nam parala latka, dali sme reklamovat, opravili. Ale bola to len mala vada, vyuzili sme zaruku.
POZITIVA:
Velke nafukovacie kolesa - super do terenu, aj v zime na snehu sa celkom v poho kocikovalo. Mali sme aj par defektov /riziko nafukovacich kolies/, ale ked si kupite dusu do zasoby, opravite raz-dva.
Kocik ide velmi lahko a da sa dobre ovladat /ked to porovnam s nenafukovacimi, zdvojenymi kolieskami, ktore mavaju golface/
Kupili sme si aj fusak, z latky co je na kociku, takze som ho v teplejsich jarnych dnoch vyuzivala bez nanoznika. Daju sa k nemu dokupit aj rukavice na madlo a budete super-stylove🙂
Pomerne priestranna vanicka, pretoze dietatko rychlo rastie, aby sa vam tam zmestilo.
Vyhoda pre deticky s refluxom, da sa pod hlavkou vyvisit, aby negrckalo. Ale nie az natolko, aby sedelo, ale na sedenie je sportiak, nie vanicka.
Taska, ktora sa pripina na kocik. Vela kocikov ma tasku, ktora sa cez madlo prehodi a pripne cvokmi, ktore sa casom sami rozopinaju. Avsak, ked ju chcete zobrat a prehodit na plece, trochu pracnejsia robota, ale nic strasne. Urcite prevazi pozitivum, ze pevne drzi pocas dlheho kocikovania.
Priestranny ulozny priestor pod kocikom z kvalitnej latky /ziadna sietkovina/, no veci sa don ukladaju tazsie /uzky priestor medzi konstrukciou kocika pre vlozenie haraburd🙂/ Zmesti sa vsak krabica s mliekom, no plienky tam nevtesnate🙂
Sucastou sportovej casti je podlozka do kocika z frote latky. Velike pozitivum hlavne v lete, dietatko sa nepoti na umeline a trocha ochrani kocik pred zaspinenim, ale len na chrbatiku a pod zadkom. Ale zase nozky dietatko uklada na kozenku, ktora je lahko umyvatelna.
Urcite prevazuju pozitiva nad negativami, aj ked sme si este dokupili aj golfac.
Takuto recenziu som hladala ja, ked som sa rozhodovala pre tento kocik. Dufam, ze pomoze inym maminam pri vybere toho najkrajsieho, najlepsieho a najpraktickejsieho kocika. Krasne materstvo maminy🙂

ahojte,,vidim,ze sa tu rozputala riadna debata,,,mne kocik warrior jeans prisiel dnes a som s nim nadmieru spokojna,,aspon na vzhlad vyzera uplne super (lepsie ako na fotkach) lahucko sa sklada,, uz sa neviem dockat, kedy ho vyskusam aj v terene 😀 😀 😀 ale zatial mam len a len dobry dojem