icon

Kedy mám kupovať kočík?

panir
29. júl 2021

Ahojte dámy 🙂 chcela by som sa poradiť a počuť Váš názor - som v 18tt a je to naše prvé bábätko, našli sme s mužom kočík v obchode, ktorý nám vyhovuje či už cenovo alebo vizuálne alebo prakticky. Na nete sme ho našli lacnejší avšak zľava je už iba pár dní - ak by ho doručili, nebudeme ho otvárať, nič len ho odložíme. Myslíte, že je ešte skoro kupovať kočík? Moja mama ma riadne zneistila poverami 🙄 ja si zasa myslím, že keď sa má niečo stať tak sa stane a je to osud a nemusím mať ani kočík doma. Ďakujem za každý komentár a pekný deň všetkým 🙂

joannita
29. júl 2021

@panir ja osobne by som este nekupovala. Ale to len preto, ze mam zle skusenosti....

blondie333
29. júl 2021

@panir ahoj 🙂 my sme kúpili v 20tt, lebo bol naozaj v skvelej zľave - takže úplne kľudne ;) nejaké povery by som neriešila ;) je to na Vás 🙂

lucijalucy
29. júl 2021

@panir presne tak.. čo sa má stať, stane sa. A kočík na to vplyv mať nebude 🤦🏻‍♀️ Ak ho máte kam uskladniť, kľudne kúpte..

patka06
29. júl 2021

neverím poverám, ale kočík bol kupovať mm až po pôrode, mali sme vyhliadnutý, ktorý chceme a ten aj kúpil. Bolo to aj z praktického hľadiska, aby sme ho nemuseli napr. polroka skladovať doma.
Pri kúpe cez net skôr, by som ho určite rozbalila a riadne skontrolovala
čo sa týka ceny, do pôrodu máš ešte dosť ďaleko ..tak ťažko predpovedať či bude ešte aj lepšia, možno áno možno nie ...a možno sa objaví úplne iný a bude sa vám obom páčiť viac
Rozhodnutie je na vás, nenechajte sa ovplyvniť okolím

matkahelka
29. júl 2021

@panir ja som pri prvom kupovala az niekedy po 35tt. teraz som po rokoch opat tehu, som v 20tt a vobec nad kociarom neuvazujem.
neverim na povery, ide mi o to, ze ak sa nieco stane, ten kocik/postielka/cokolvek mi bude moju ubolenu dusu a srdce este viac zhorsovat. za mna je 18 tt sialene skoro.

44janica44
29. júl 2021

Kedy len chces. Nemyslím že to že má niekto výbavu doma ovplyvní tehotenstvo negatívne... Úprimne v 8-9 mesiaci sa ti nebude chcieť behať po obchodoch a naťahovať sa s tým a radšej pekne postupne všetko povyberat pokúpit a nie sa posledný mesiac naháňať lebo povery... Takto si vyhliadnes všetko v akcii a premyslis čo ozaj chces a v kľude povyberas keď máš plno času

nairia
29. júl 2021

@panir ja som kupovala aj postielku aj kociar celkom skoro a teda vobec som nerozmyslala nad tym, ze co sa ma a nema, bola dobra ponuka, nuz som brala. otazka je, ci ti nebude zavadzat, ja som inak kupovala ani neviem, asi v 14tt. a som rada, ze mam pokoj, som 28tt a v podstate mam uz vsetko, len par drobnosti, vsetko som tak nejak riesila ako prislo - chybalo mi, videla som, brala som. ked pojdem uz na matersku, rada by som mala klud a nechce sa mi potom nahanat obzvlast ked neviem ako sa budem citit.

tajna1988
29. júl 2021

@panir kup kludne aj teraz ak ho mate kde skladovat

gvenduska
29. júl 2021

Ja som kupovala keď som sa dozvedela čo cakame a to bolo v januári a v máji som mla termin

xxx23
29. júl 2021

My sme kupovali kocik mesiac pred porodom a prisiel asi tyzden tyzden pred porodom… tak aj postielku a vsetky veci okolo 30tt

konikkon
29. júl 2021

@panir povery sú úplne hlúposti. Som toho názoru, že kocik by sa uz mohol kupovať po dtuhotrimestralnom ultrazvuku, t.j.Okolo 20tt. Ja som v 21tt a kocik sme práve objednali. Dodanie mame koncom októbra. V decembrovkach, v skupine, kde su tehotné momentálne okolo toho 20tt takisto už mnohé kúpili.

martinaju
29. júl 2021

V dnešnej dobe sa na kočík čaká takže isto nie až po pôrode ak neplánuješ byť v niektorých prípdoch aj 6-8 týždnov doma.

julie19
29. júl 2021

my sme tiež kupovali v cca polke tehotenstva, kým sme vybrali, potom 6 týždňov doručenie... a v obchode mali takú možnosť že nám kočík uskladnia a môžeme si preň prísť až tesne pred pôrodom alebo po pôrode.. ale boli sme si ho vyzdvihnúť asi mesiac pred termínom 🙂

kristina1001
29. júl 2021

@panir ja som mala kočík kúpený v 12 tt a mám zdravú 10 mesačnú dcéru čo viac dodať

dzejsik
29. júl 2021

@panir no zbytocne ti prejde 20tyzdnov zaruky na prazdno ... tiez bol nas kocik v super akcii, ale cakam na oktober (som 21tt)

panir
autor
2. aug 2021

Ďakujem všetkým za názor a odpovede 😊 Kočík sme predsa len včera objednali a schováme ho. 😊 krásny deň prajem všetkým. 🌸