Kinderkraft Vesto verzus Kinderkraft All Road

alexandramb
12. jan 2023

Ahojte, zvažujem kúpu jedného z týchto dvoch kočíkov - Kinderkraft Vesto a Kinderkraft All Road.
Viem ze sú aj lepšie a kvalitnejšie. Ale páčia sa mi dizajnovo a aj cenovo. Poteší ma každý váš postreh alebo skúsenosť. Snáď mi to pomôže pri výbere. Pripadne ak mate tip na pekný mestský dievčenský kocik, budem rada.

pondelok01
12. jan 2023

Ja mam all road. Pre mna splna, to co som od kocika potrebovala - cena a dizajn boli dost dolezite v danej chvili. Hlavne som hladala otocny, s relativne velkou loznou plochou a kosikom. Trosku vrzga, obcas trochu zakasa dolava - toto manzela velmi rozculuje, mne to nevadi. Ked su v kosiku veci a dam ich doprava, tak je to uplne v pohode. Je celkom spratny, kolesa sa jednoducho aretuju aj davaju dole, stabilitu ma tiez v poriadku, ale nebudem tvrdit, ze na nom nie je citit, ze je lacny. Kupu vsak nelutujem, a pouzivam ho rada.

mimisk
16. jan 2023

@alexandramb podla skusenosti zakaznicok zn. Kindetkrafy velmi nechvalia.

dadaviki
18. jan 2023

@alexandramb mam all road za mna spokojnost.vrgat trochu zacal ale uz mal maly 16kg cize myslim ze to bolo tym.strieska mega, potahy kvalitne, lahka manipulacia, doslova jednou rukou.lahko sa sklada aj rozklada, kolesa su tiez fajn.jedine co mi vadilo ked uz bol krpec vacsi ze ked som potrebovala na chodnik vyjst musela som nohou nadvihnut kocik lebo tu vahu uz bolo citit ze rucka je akoby slaba na to.paradne je ze otocny v oboch smeroch a uplny lah za mna plus.

pondelok01
19. jan 2023

@dadaviki uplne suhlasim so vsetkym co pises, ja som ho kupovala pred letnou dovolenkou, mala uz mala takmer 2 roky a cez 14 kg, a ten kocik ma pisane, ze je iba do 15kg. Nemyslim si, ze by viac neuniesol, ale presne, ta manipulacia je trosku narocnejsia pri obrubnikoch, a no jejda, tak trochu vrzga. Ale najst kocik do 22kg, ktory je otocny a ma velku striesku a stoji do 300€ je uplne nerealne, takze je to podla priorit, co je pre koho dolezite pri kocikovani.