icon

Kočárek Peg Pérego Sí. Reference?

olina
11. feb 2009

Zdravím všechny zbloudilky a zbloudilce 😉 ,

už jste nekdo videl nazivo kocarek Sí? Je to letosni novinka od PP. Nebo ho snad uz nekdo mate? Plusy? Minusy?

Diky.

standu
2. jan 2010

kacka.l sorry za neskoru odpoved 😀 😀 😀 😀 nebolo v lete horuco, mala je spokojna v nom aj teraz, v zime s fusakom, sedi a cusi ako pribita 😀 a to uz ma skoro 2roky.
v snehu sa nam brodilo kustik horsie 😀 ale slo to, aj preto, ze je lahucky....
ja som MAX spokojna. kosik sa nam zodral 😀 ale babka ho presila a uz 😀 znesie aj tazke nakupy...

standu
2. jan 2010

zmerala by som...ale nechce sa mi odinstalovavat fusak 😖 😖 😖

kacka.l
2. jan 2010

Jasně, to nevadí. A ještě všude se píše, že je jakoby vachrlatý,rozklepaný- nepevný? Je to tak??

zumka
20. jan 2010

Aj mne sa zapáčil tento kočík 🙂 a teším sa že tohtoročná kolekcia už má madlo 🙂 🙂 🙂

majula28
20. jan 2010

baby ktoré ho máte, akú máte farbu? Nevybledáááá????
dneska som ho bola aj pozrieť naživo 😉 je super páči sa mi 😎 silno o ňom uvažujem... 😀
malý má pol roka, myslíte že by v ňom už mohol byť? 😖
Díky za každú odpoveď...

sevzuz
20. jan 2010

ahoj majula, aj ja o nom uvazujem a tiez ma maly 6 mesiacov a som z Trnavy🙂))

Ta farba podla mna asi nebude vybledat ked nevybledaju ostatne peg perega, snad.
Ja uz som sa asi rozhodla pre ten Cierny🙂
tesim sa nan

eimiky
21. jan 2010

baby aj ja už mám objednaný ten Red step, budúci týždeň by mal prísť 😉

sjuzocka
21. jan 2010

to madlo sa da aj dokupit?

eimiky
22. jan 2010

sjuzocka neviem o tom ale skôr nie potom by asi nerobili kolekciu 2010

majula28
23. jan 2010

ahoj sevzus, ja viem že si z Trnavy 😀 párkrát sme sa stretli na poradni 😀 a tuším sme aj v rovnakom čase rodili 😀 😀 😀
bola som v bambini a majú ho tam ten hnedý 😝 mne sa moc tá farba nepáči, rozmýšľam buď zelený alebo ten čierny 😀
nevieš či majú aj iné farby v TT? A kde ho budeš kupovať ty???

eimiky
24. jan 2010

majula28 zelený a čierny by mali mať ja som s nimi volala

eimiky
24. jan 2010

http://www.baby-eshop.cz/oblouky-a-pulty-ke-koc...
baby toto madlo by mohlo pasovať na Sí-čko

majula28
25. jan 2010

eimiky a kde ho majú? lebo v bambini mali len ten hnedý a oranžový ale bez madla 😢

eimiky
25. jan 2010

no v bambini mi hovorili minulý týždeň, že ho majú ten kiwi,ten hnedý a čierny, že by ho vypredali? lebo ja som chcela red step ale ten nemali, ja nakoniec budem mať 2009 corallo stripe a aj s madlom univerzálym, v piatok dorazí 😉

majula28
25. jan 2010

no teda ja som sa síce nepýtala či majú aj iné farby 😲 niekde v sklade 😀 ale vystavené mali len tie dva 😖
eimiky a ty si ho kupuješ odtiaľ?

eimiky
25. jan 2010

ano odtial tam majú asi najlepšie ceny 😉

kacka.l
26. jan 2010

Holky a nemůžete mi někdo změřit tu ložnou plochu? Kolik má cm. A do jak velkého lehu jde?? Moc děkuji.

eimiky
28. jan 2010

http://www.bambini.sk/sk/product/267/peg-perego...
baby podľa tohoto by mal stáť ten corallo stripe 185€ ale v skutočnosti stojí 207€. Zajtra mi príde.Pekne klamú.Ja by som zobrala aj ten red step ale tá farba sa mi nepáči 😝

filomena
28. jan 2010

ahojte, mame cierny, farba vobec nevybledla, boli sme s nim aj na letnej dovolenke a v pohode. Akurat co ma stve,ze zacali vrzgat kolieska, naolejovanie nepomaha, neviete poradit co s tym ? Inak to univerzalne madlo myslim, ze nebude pasovat, lebo Sí nema gulate tie tycky na ktore sa to prichyti. Ma ich take ovalne trochu. Ja som skusala madlo z kocika Chiccok, ale nepasuje tiez (je sirsie ako Sí). Ale uz sme si zvykli bez madla 🙂 Inak je to vyborny kocik.

majula28
28. jan 2010

eimiky to je podľa toho či máš aj nánožník a madlo, nie? z nánožníkom a madlom stojí teraz 205e a bez toho len 189e?! Daj vedieť keď dorazí... 😀 a či je dobrý 😅 dneska by mali na predajňu dostať čierny a budúci štvrtok ten zelený tak pôjdem omrknúť 😀 lebo ja stáááále neviem akúúú farbu 😲 😠

filomena a nie je to zimou??? že vrzgajú kolesááá? keď bolo teplo nevrzgali??

eimiky
28. jan 2010

majula ja som písala o 2009 completo stojí ževraj rovnako ako completo 2010, pekná blbosť a na stránke to majú uvedené, že stojí 185 completo 2009

duplicka
28. jan 2010

eimiky, no tak to je smutne, nech ti prekalkuluju cenu a rodiel vratia

filomena
28. jan 2010

majula zimou to nebude oni mi vrzgaju vnutri na parketach a vrzga ten cierny plast - guma ako sa dotyka disku kolesa. Lepsie to neviem vysvetlit 🙂 Zacali vrzgat az prednedavnom, kocik mame od jari. Uz sme to skusali aj cele rozmontovat, vycistit a zase zlozit ale nepomohlo. Budem sa musiet spytat v obchode. Viem ze uz PegPerega mali s tym problem pri nejakych kocikoch.

kacka.l
28. jan 2010

Filomeno: kup si teflonový sprej- třeba v globusu nebo v cyklopotřebách, je přímo i na plasty a nelepí se na něj prach ani nic jako na siikonové. Stojí kolem 100kč. Já jsemsi tím nastříkala před 2 měsíci GT3 a super, jedeme pořád potichoučku. 🙂
Holky prosím prosím změříte někdo tu ložnou plochu, všude uvádějí jiný rozměr, pokud má jen 83 jako jané energy, tak je to pro mě malé. ☹

filomena
28. jan 2010

kacka.l dakujem sprej vyskusam. Zmerala som Ti tu loznu plochu 🙂 Ked dam kocik do lahu (neni to uplny lah 180 stupnov) a odmeriam to tak, ze meter sa po celej ploche dotyka kocika je to 87 cm, ale ked to odmeriam tak, ze zaciatok metra sa dotyka horneho okraja a vzdusnou ciarou ku koncu kocika je to 83 cm. Dufam, ze je to zrozumitelne. Zavisi od toho ako to merias, preto je asi vsade uvedeny iny rozmer. Ale ti e 4cm asi nehraju rolu si myslim.

kacka.l
28. jan 2010

Děkuji, a Filomenko prosím jak moc to jde do lehu?? Nemáš nějaké fotky??? Moc děkuji.

majula28
28. jan 2010

baby a v čom je rozdiel medzi 2009 a 2010?

eimiky asi ti pošlú model 2010 😀

tono_babymarket
28. jan 2010

...ceny modelov 2010 sú o trošku vyššie, ale v priebehu mesiaca februára/marec má byť nejaká špeci akcia 🤐

filomena
28. jan 2010

majula fotky kde maly lezi nemam ale pozri si oficialnu stranku pegperego a tam je video k Sí, je tam vidiet to polohovanie. Neni to uplna rovina ale podla mna to je na spanie OK. Moj maly sa narodil v novembri a v juni sme uz so Sí boli na dovolenke, maly v nom spal na plazi kazdy den a dodnes mi v nom spava doma (nechce spat v postielke cez den), preto mi vlastne vadi to vrzganie na parketach 🙂

eimiky
28. jan 2010

majula nie ja som najskôr chcela 2010 ale potom nie, pošlú mi zajtra 2009
2010 má madlo a iné farby
tono babymarket v cene rozdiel nie je aspon v predajni bambini, je to divné 😕