Kočárek Peg Pérego Sí. Reference?
Zdravím všechny zbloudilky a zbloudilce 😉 ,
už jste nekdo videl nazivo kocarek Sí? Je to letosni novinka od PP. Nebo ho snad uz nekdo mate? Plusy? Minusy?
Diky.
mne to tiez nikdy nezacvakne..ale pan v auparku co mi to predvadzal, tak jemu sa to zacvaklo..asi veru treba poriadny svih..
dievcata, nehrkoce velmi na chodniku ? Kolieska su z umelej hmoty, alebo gumene? Inak mam strasnu smolu, najprv som ho objednala a zaplatila... zavolali, ze uz ho nemaju. Potom som si ho objednala z inej stranky a tam mi zavolali, ze ho ESTE nemaju (nova kolekcia).. a ze budu vediet v polovici februara, tak som tam dnes volala, a este nevedia.. asi mi nie je sudene ten kociar mat ;((
@lola79 ja ked som s nim bola prvykrat, tak mne sa zdalo, ze hrkoce dost. ono teraz su aj dost chodniky posypane strkom, teda u nas, a po tom sa slo strasne. ale poviem ti, ze je to sila zvyku. cim viac s nim chodim von, tym menej to obcasne zahrkotanie vnimam. teda teraz uz skoro vobec 🙂 .
@lola79 mne povedali ze nova kolekcia pride do obchodov az v marci,ale pozeram,ze tvoj maly ma 5 mesiacov,tak mas este cas,moja mala bude mat teraz 8 mesiacov a zda sa mi,ze teraz je pre nu akurat fajn,lebo vie krasne rovno sediet a nie je v nom taka dokrcena...jaaj,a myslim,ze sa ti oplati pockat,ja som s nim velmi spokojna 🙂
@tinnka9
@mirka285
@mici111 dakujem. viem, ze mam este cas, ale o mesiac aj nieco cestujeme lietadlom, takze ho surne potrebujem. Objednala som si mytro (v 2010 to bola kiwi). Velky kociar mame tmavo sivy, tak som sa rozhodla pridat trochu farby 😎 . Mne by nevadil ani zo starej kolekcie, ale uz ho nemaju.. ☹
mám 12ti kg dceru.... jela jsme s ním 4xa prostě jelo hrkalo....jednoduchá kolečka se mi teda osobně moc neosvědčila, zato když jsme na jedu rukojet zavěsila plíny a na druhou balík toaletáku...jelo se krásně.... a při najíždění na patníky to zvedalo košík, cekově nízko posazený, aleměla jsme předtím jane energy stejná váhová kategorie a jízdní vlastnosti se nedaly srovnat teda.....a ještě v buse my to jezdilo, i když to bylo šprajclé....což u jane nebylo...ale jinak je fajn 😉 prostorný fajn stříška, polohovací lehký a to madlo mě taky štvalo že nejde oddělat jen klopit
Ahojte maminky, prepacte, ze sa vam sem votrem.....hladame skladny golfac, kedze cakame druhe mimi a mala este poriadne nechodi....mohli by ste mi napisat vase pozitiva/negativa???
Mne sa tento velmi paci, vyzera velmi skladny, a lahky.....
Dakujem
@mici111 aj ja mam uchylku na ruzovy kocik,strasne chcem mat ruzovy...quinny zapp mal v starsej kolekcii ruzovy krasny,hned by som ho brala ako treti kocik,by mi ani nevadilo,ze sa nepolohuje 😀

🙂 baby, ma napadlo, čo máte pp sí, keď ho rozkladáte tie predné palice sa vám samé zacvaknú do tých držiakov? 😕