Baby ahojte. Prosím vás aky typ kočíka ma Jasmina Alagič ? Tiež rozmyšľam nad britax motion 4 ktorí je najlepší?? Viem , že ešte je nejaký agile. Ktorí si pochvalujete a tie čo máte ako ste spokojne?? ĎAKUJEM
Tiez myslim ze je to b motion plus. Akoze velka plocha pre dieta to je pravda ale inak tazky kovik jak slak. Mne to brutalne vadilo...
Su velke opachy ale nenormálne pohodlne.mame Britax b motion4
@simona92101
@nikpa
@mima1 dievčence dovolenku neriešim. Mne ide skôr o to , že mam 13 mesačnu dcéru a ma 13kg a 85cm. Je ťažka a vysoka ako šľak. Na tento kočik som počula same dobre recenzie ako si ho pochvaľuju. Ja mam teraz beat , a musím povedať , že je úžasne ľahký ale ako náhle tam mam dcerku , plus nákup , s kočíkom sa absolutne neda ísť ...nezmestí sa mi tam ani s fusakom proste celé zle 🙈 a ako mi bude rásť tak potrebujem aby mala miesto v kočíku lebo tam má poobedny spánok kedže ideme každy den na nakup , prechadzku. Potrebujem proste väčší a pevný kočik s ktorým sa bude dobre manevrovať keď bude troška viac zaťažený . Vaha by mi ani nevadila , kedže sme na dome a mám ho v chodbe. Do auta naklada len muž , ja zatiaľ vodičák nemám. Ten smile pekný , ale mam cenovo tak 320e , mohla by som mať aj viac , ale toho beata sa neviem zbaviť a už nechcem toľko investovat , mam strach popravde 😒 baby tak aky , motion alebo agile ?? Ja vôbec neviem pochopiť medzi nimi rozdiel neviem či mi šibe alebo čo......
@mackove tazky su obaja,ked tam nalozim 1.5r dcerku,nakup,tak ledva ideme 😀 skor by som isla do toho motion teda.alebo este jeden napad,ist do predajne a odskusat si obidva,ktory lepsie sadne do ruky
Tak b motion plus ma 12,5kg len kocik co mne prislo fakt vela. Ked som ho 4krat za den davala do kufra islo ma porazit. Tak si daj 12,5kg plus 13kg dcera ides na nakup a nieco das do kosika dole tak mas co robit. Inak som merala tu plochu na lezanie a mala 102cm to bolo fakt dobre. Inak nic dobre na nom nevidim
Agile pozeram ze je trosku lahsi ma 10kg
@simona92101 no to si mi moc nepomohla , ze ledva idete 😀😀 boze baby to neexistuje nejaky kocik co unesie nase deti plus nakup a zvlada to dobre ?? 😓 na predajniach som bola v Za a nemaju nikde skor len tie petitte a také nezname znacky pre mna ale tie nepoznam 🙃
@mima1 Ďakujem , to uz fakt neviem , lebo aj tento stokke co mam ma 9.5 a je to hroza ☹ ten motion je aj 2020 rocnik , mate aj s nim skusenost?? V com je iny ako tie starsie rocniky ? Asi by som zvolila ten motion ale ktori rocnik??😏
@mackove ono je to tazko,ja som velmi dlho hladala sportovy kocik lebo dcera je dlhaňa na svoj vek a spavala cez den len v kociku.co sme pozerali po vsetkych predajniach,tak sice kociky lahke skladne,ale ta lozna plocha bola uboha,a neviem ako by tam vosiel aj fusak.chvalia este Valco snap,ale mne sa nepacil ten system na nozickach,ze sa to len vytlacilo hore,.zato kosik bol slusny,aj lozna plocha fajn.
Ten B motion plus najnovsi nebol zly,mal aj nafukovacie kolesa,aj pruzil.k B agile som musela nafuk.kolesa dokupit,lebo hrkotal na tych gelovych.kosik na nakup ma tiez mensi ako B agile.
Ak sa nevies rozhodnut,naozaj treba vyskusat ktory lepsie sadne do ruky.za mna je to uplne jedno,tazke su obidva,aj s nakupom aj s dietatom 🤷♀️ treba si spisat pre a proti,ci ozelies tu vahu a rozhodujuce bude,aby malo dieta komfort. Uprimne,keby nepotrebujem druhy kocar kvoli castemu cestovaniu autom,tak zostanem pri sportovej casti z hlbokeho kocika,to bol nezmar kocar,teren neteren,lozna plocha jak pre slona 😀,odviezol by aj 3 deti+nakup+taska,este by aj ponatriasal 😀
@mackove ten B motion 4 plus 2020 ma odpruzene zadne kolesa,nafukovacie kolesa v cene,rucka sa da nastavit/sklopit.nanoznik sa sklapa stlacenim po bokoch,aj je ohraniceny konstrukciou.
Ja viem tak, ze Motion je tazsi preto, lebo ma tie kolesa nafukovacie, viac do terenu, agile ma tie penove, ci ako sa volaju a nema polohovatelne madlo, co teda ja musim mat, lebo som nizka. Mame inak po dcoch detoch Camarello Sevilla, ma uz 7 rokov, ale budem ho mat aj teraz pri tretom, tu hlboku cast, navlacila som v nom tolko nakupu, tlacila ho hore kopcami, schodami, dala som to, do auta sme ho davali minimalne. Neznicitelny polsky kocik podla mna, tie nafukovacie kolesa su super do terenu, po polnych cestach, po blate, zvladol aj sneh a tak...Ale je pravda, ze mam take priemerne deti, nie nejak tazke, take zizalky skor. Uvidime, ake bude tretie. Ale rozmyslala som o sportovom Motion, rozhodne je aj v chrbtovej casti sirsi, tento polsky ma sice dlhu opierku chrbta (pre dlhe deti fajn), ale je uzka...
Ja teda neviem, ale mam b-motion plus. Nikdy som nemala pocit, ze ledva idem. Ten podvozok je proste pevny a stabilny. Chodila som s dietatom na velke nakupy,ledva som sla len preto, lebo ma ten kosik dost velky a natrepala som don taky nakup, co by iny kociar neuniesol. Je to perfektny kociar pre deticky, ktore spia za kazdeho pocasia vonku. Pretoze, tam mozete dat fusak,hrubu deku na vrch, a dieta ma stale dost miesta a zaroven mu nepadaju nozicky, fusak sa nezosuva. Tento kociarik vyuzivaju aj rodicia nemobilnych chorych starsich deticiek do takych 4 rokov, pretoze unesie a je dostatocne priestranny. Nevravim, ze dizajnovo je to nejake terno, ale moja kamosky mi vzdy "zavideli" ako tam v zime polahky vopcham a zababusim svoje dieta,zatialco oni sa trapili s nasukanim dietata v zimnej bunde do fusaku v ich lahkych mini sportakoch.
@simona92101 Ďakujem ti za rady 🥰 tak baby , asi som rozhodnuta pre ten motion 4 plus 2020. Tak vám Ďakujem že ste si našli čas a pomohli mi vyriešiť túto dilemu. Tak snaď budem spokojná a budem mať pri ňom pocit že to je ten kočík ktorí si necham aj pri ďalších deťoch 😀
Ja som kupila z druhej ruky B-agile 4 Plus s nafukovacimi kolesami a bola som spokojna. Keby planujem dalsie dieta, tak by som si ho nechala. Takto som ho poslala zase dalej.
Kocik bol sice trosku tazsi a s plne nalozenym kosikom ho vytlacit do kopca bola trosku fuska. Ale bol to tank, presiel kazdy teren. A dietatu tam bolo velmi pohodlne.
Ja mám starší model b-motion 4 plus 2018 ale neľutujem absolutne jeho kúpu. Manipulácia je skvelá. Je pevný a kvalitný. Áno je väčší, ale ja som potrebovala tiež kočík na nákupy a väčšie dieťa a celodenné prechádzky. Všetko spĺňa. A ešte je podľa mňa aj vyzorovo pekný. Keď mi treba tak tam dám ešte moju 2.5 ročnú dlhaňu a v pohode 🙂 Tiež mi kamošky v dobrom vravia, aký mám skvely kočiar, že sa tam dcéra ešte zmestí 🙂 určite odporúčam kvalita a cena 👍
@mackove tazko povedat z fotky,ale ak ma vzadu na kolesach odpruzenie tak je to B motion.B agile je skoro totozny.ja mam B agile 4 plus,ale ani jeden nieje vhodny na dovolenky do lietadla.su to velke opachy,hlavne tazke.zato dieta sa v nom kralovsky vyspi,ma velku loznu plochu.trosku mi tam prekaza polohovanie chrbtovej opierky,ten snurkovy system nic moc.ale ked uz,druhy krat by som skor isls do Britax Smile III, cenovo vyssi,ale aj lepsi,chrbtovu opierku uz ma na páčkovy system.