Kočiar Dada Paradiso Folky S
Ahojte baby,vlastnite niektorá tento kočiar?
http://dadaparadisogroup.com/produkty/cat/9
http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-K...
@z80 na obrazku je na strieške uchytka takze určite aj zhora a vasekociky mi napisali tieto rozmery:
Carino:
Podvozok: Rozložený: D/Š(aj s kolesami)/V 94/58/110
Zložený: D/Š(aj s kolesami)/V 94/58/30
Vnútro hlbokej vaničky: D/Š/V 84/37/20
Športová časť: opierka D/Š 45/32
Celková D/Š športovej časti: 89/32
baby, ešte pripajam vyjadrenie z vasekociky na bielu farbu, lebo aj som sa toho bala:
v podstate všetky časti sa dajú oprať, ale to nebude potrebné, látky sú
impregnované, nesajú. Stačí pri pošpinení hubka, teplá voda a jar. 🙂 Tak snad to bude pravda 😀
@oknimit ahoj, takze kočik je doma, vybaleny, odskusany, je perfektny, lahko ovladatelny, lahučky. Aj fabra je skvela, lebo neni snehovo biela, skor troška do maslova. Foto neprikladam, lebo ho ma v albumceku lucia2105.
V aprili sa uvidi ako sa s nim bude jazdit, ale zatial som velmi spokojna... 🙂
niee fusak 4v1 je dobre velky...
@zuzukaa ahoj 🙂 tak kočík som objednávala v piatok a včera mi priešiel 🙂 je prekrásny. Dcéra si do kočíka uložila bábiku a skúšala ho celý večer 🙂 aj fusak som si objednala - čierny a ten je tiež perfektný , ale musím ho poslať na reklamáciu lebo je kazový zips. Tak príjemné kočíkovanie! pá pá 🙂
super, tak nech sme spokojne... 🙂
@oknimit ahooj! chystame sa objednat kocik dada paradiso carino...citam,ze ty ho uz mas doma,prosim ta aky je??? mam pocit,ze ho nikde v obchode nenajdem...odkial si objednavala??? my cakame babatko v oktobri,je dobry aj na zimu??? Dakujem za vsetky odpovede a rady 😵 😵
🙂 @cmelica ahoj, ja som s kočíkom zatiaľ spokojná, vanička je veľká - takže je úplne vhodný aj na zimu. Je krásny a máš k tomu úplne všetko - vajíčko, vaničku, športovú časť a objednala som si aj fusak. Majú ho na stránkach -svetkočíkov, vašekočíky.Je zo super materiálu - takže sa dá dobre udržiavať.
Ahoj holky,
Prosím vás já se nemohu rozhodnout mezi etno a carino. Prvni vyhrával carino ale pak jsem objevila etno ktery se mi líbí víc designem! Pfff 🙂 kdyz je chci porovnat, na stránkach dada paradiso neuvádí moc informaci u Etna, jako by byl méně kvalitni. Nevíte zda se to dá někde zjistit? Zda jsou totožné, či aspon témeř? Děkuji!
Zajímají mne hlavne velikosti vanicek, sedačky u sportaku, zda u obou verzi jde použit vana i jako kolébka. A zda i u Etna jsou tak lehko omyvatelne potahy jak píšete u carina!
Děkuji moooc!!!!

mz mame obchod v presove... teda konkretne stranka kocikyluna.sk to je presovsky obchod 🙂 no u nas je podmienka ze kociar chceme cierny... biely sa mi veelmi paci ale si to neviem predstavit akko ho cistit... 🙂