icon

Kočiar Dada Paradiso Folky S

lennie_80
10. sep 2012

Jinak zde predvadeci video pro carino, skoda ze nemaji i k etno!!! :/

https://www.youtube.com/watch?v=58Q05klmZUU
lennie_80
27. sep 2012

KOCAREK DADAPARADISO ETNO BILY

Tak dnes mi dosel ... 2 tydny po objednani, primo ze stranek vyrobce ... postou do Francie za krasnou cenu ... putoval jen 6 dni .. prisel v dobrem stavu ..

Jedina nevyhoda je ze Vam nereknou ze posilaji autosedacku v jine barve ..

Ja objednala kocarek Etno a prisla mi k nemu autosedacka ke Carino v bezove barve ... ale nevadi, protoze ja se rozhodovala mezi koupi Etna a shodou nahod Carina bezove ... takze mam vlastne oba :D ...
pridavam fotografii ...

Jinak se da vse vyprat v pracce, takze jsem opravdu spokojena.

Tuto znacku vrele doporucuji ... za nizkou ci slusnou cenu kocarek odpovida pozadavkum ...
Hezky den ..

kiakocikovsvet
27. sep 2012

@lennie_80 pomer ceny a kvality, veľmi dobrý

babatkonr
31. okt 2012

@lucia2105
@zuzukaa
@oknimit
Ahojte pisem vam, lebo som si tu precitala, ze mate kocik carino. Ja som sa na prvypohlad zalubila do DADA FOLKY S a tak by som sa vas chcela spytat, ako ste po dlhsom case spokojne. Ide mi o to, ci je stabilny, ci nevrzga konstrukcia, ci sa vam nekazil a tiez by ma zaujimalo, ci sa da s nim hojdat, teda ake je odpruzenie a udrzba. Bola by som velmi vdacna za vase skusenosti. Este sa mi paci camarello Q12 a Dorjany, len ich neviem porovnat. O DADA PARADISO je tu tak malo 😒 Tak este raz vdaka.

zuzukaa
31. okt 2012

@babatkonr takze ja kocik použivam už 7 mesiacov a zatial sa Carinu nič nestalo, nevrzga, stabilny je, hojdat sa da, dokonca sa da nastavit sila odpruženia, udrzba- vlhka handrička s troškou jari, takze naozaj mu nič nechyba.. Ale napadlo ma, ze budička na sportovej casti sa povoluje ale to sa da utiahnut šrobovačikom-šikovný ocko zariadi.. 🙂 keby ešte niečo rada odpoviem...pa

lucia2105
31. okt 2012

@babatkonr ahoj.ja ho pouzivam uz skoro rok a vsetko v absolutnom poriadku 🙂 som spokojna a mala tiez 🙂 presne ako pise @zuzukaa to robi aj mne na sportaku ta strieska,ze sa to uvolnuje,ale raz za cas ked sa to zatiahne je to ok.ja perem tasku a striesku v pracke na rucnom prani ale to iba ako je uz moc spinava,inak staci vlhka handra a kocik je ako novy 🙂 dobre sa mi s nim jazdilo aj v zime po snehu a v lete je zase velka vyhoda ta sietka v zadu na sportaku,malicka sa vobec nepotila.keby ze sa mozem este raz rozhodnut,tak by som ho bez rozmyslania kupila znovu 🙂

kiakocikovsvet
31. okt 2012

@babatkonr pokiaľ Vás zaujíma rozdiel medzi uvedenými kočíkmi, stačí prrezvoniť,poradíme

oknimit
5. nov 2012

🙂 🙂 🙂 ahoj, používam kočík carino 6 mesiacov a som veľmi spokojná, hoci ma všetci presviedčali, že biela farba kočíka nie je žiadna výhra. Ale som rada, že som si ho kúpila - dá sa perfektne udržiavať a aj hojdať v ňom bábo. Je úžasný a určite by som si ho kúpila znovu. Tak prajem Ti dobrú kúpu, aby aj Tebe dobre poslúžil ako mne. pá pá

zuzana2711
8. nov 2012

ahojte baby , aj ja si idem objednat tento kocik, ale asi ten cierny, ale nikde som sa nedocitala, ci sa aj sportove prevedenie da otocit tak aby som dieta videla. dakujem 🙂

kiakocikovsvet
8. nov 2012

@zuzana2711 aj športovú časť otočíte v smere a protismere jazdy

zienkaalenka
27. nov 2012

pekny den chcela by som nejake informacie ohladne kocika etno ake mate skusenosti dakujem planujem kupit

kiakocikovsvet
27. nov 2012

@zienkaalenka etno je kočík zo stasrej kolekcie a už sa nevyrába, dodávajú ho v novom prevedení etno pruhy

miminy
4. jan 2013

@lennie_80 Ahoj, chcela by som sa opytat ako sa ti paci kocik Dada paradiso Etno, ci si s nim spokojna? Ja uvazujem nad kupou farby Sailor (bielo-modro-cervena variaca). Jedine co ma trapi je, ci sa da sportova cast (prip. aj vanicka) upevnit v oboch smroch jazdy? Na niektroych webstrankach pisu ze to mozne je, ale ziadne foto na internete som nenasla a ani ziadny obchod v blizkosti neponuka tento kocik.
Budem ti vdacna ak sa podelis o skusenosti. 🙂

kiakocikovsvet
4. jan 2013

@miminy tento model sa už nevyrába

misiatko11
7. jan 2013

@lolinkamaminka
ahoj, ja by som sa ta chcela spytat ako si s odstupom casu spokojna s kocikom paradiso etno??? velmi sa mi paci len neviem ako je tom konstrukcia, ci je stabilna a ako sa sklada... dakujem za odpoved 🙂

lolinkamaminka
7. jan 2013

@misiatko11 ahoj, priznam sa ze ja ten kocik uz dlhsie nemam, ale predala som ho len z cisto praktickych dovodov (aj ked mi bolo luto), nemala som kde skladovat vanicku a sedacku a potrebovala som lahsi a hlavne o cosi menej objemny kocik nakolko mame malilinke auto. Ma ho teraz moja svagrina, vyuziva ho naplno a stale hovori ze je velmi spokojna. chodi obcas k nam a mozem potvrdit aj po vyse roku co sa ten kocik pouziva ze je pevny, stabilny a stale vyzera ako novy, aj preto ze sa lahko cisti a ani farby nevyblednu. Skladanie je jednoduche, u tychto kocikov je to takmer jednym tahom, ale mne na tom nevyhovovalo hlavne to ze sa skladaju kolieska zvlast a druhu cast treba najprv odopnut...

misiatko11
7. jan 2013

@lolinkamaminka dakujem, pomohla si mi pri rozhodovani... 🙂 zatial je to nas favorit c. 1 😀 dufam, ze to uz nezmenim 😵

scoobo
11. jan 2013

pekny vecer ja som kupila teraz tento kocik od paradiso etno a za taku cenu je tam fakt vsetko a sklada sa super vsetko je fajn vyzera ze bude stabilny pridam aj nejake foto a podla mna ani neni velmi objemny mam tiez male auto a vojde tam vsetko co treba .mi sa proste tesime ze ho mame a ak smiem odporucit tak na stranke vasekociky je za 270€ a to uz je cena fakt super.pridam aj nejake foto

scoobo
11. jan 2013

@miminy vsetko sa da menit aj obydvoch smeroch ako si len zelate a odpruzenie tiez proste je fajn ten kocik ani sme tolko necakali od neho

valerika02
12. jan 2013

Ahojte maminky,
taktiez riesim kocik pre nase babenko. Ma sa narodit v maji 2013.
A na prvy pohlad som sa zamilovala do tohto kociarika
http://najkocik.sk/sk/kombinovane-kociky-3v1/10...
Pisete tu skor o Paradiso a o Etno. Mate niektora skusenost aj s Romance Flash?
Nechcem vela investovat do kociara, ale tento v tmavomodrej s takymi drobnymi trblietkami sa mi velmi paci a vazne nad nim uvazujem 🙂. Inak som uz bola rozhodnuta pre Camarelo Q12, tak ale neviem ich porovnat.
Tiez by ma zaujimalo, ze ci sa da na sportovej casti opierka chrbatika dat do uplneho lahu a tiez do vzpriameneho sedu. Ze vraj je to pri niektorych kociaroch problem.
Dakujem pekne za odpovede 🙂

bourdka
12. jan 2013

@scoobo Ahoj Scoobo, chcela by som sa spytat, kedze aj ja velmi silno uvazujem nad kupou tohto kocariku - len v inej farbe, ako je to v sportovej casti s tou priesvitnou castou za hlavickou ? V tej casti nie je vobec ziadne zateplenie, iba ta folia ? Ak je to tak, neviem si predstavit, ako by tam bolo babo v zime 😢 Da sa to nejako zlozit, odstranit... ? A este by som sa chcela spytat, ako je to s odpruzenim ? Potrebujem, aby zvladol aj vyrastene korene stromov na chodniku 😉 dakujem velmi pekne za info 😀

miminy
12. jan 2013

@scoobo dakujem za odpoved aj fotky 🙂 este stale sa rozohdujeme medzi tymto a dalsimi 2. dilema mojho zivota 😝

scoobo
13. jan 2013

@bourdka ta cast za hlavickou je len igelit a sietka ale od spodu to je tiez uzavrete tak ked das opierku do polohy lezatej cize aby babo mohlo lezat tak ti tam nic neprefukne a predsa ked by si aj mala dieta v spportovej verzii cez zimu tak bude mat aj fusak a ten to tam zakryje cele skusim poslat aj foto a cela ta cast sa da i zlozit ale to len skor na leto. ato odpruzenie si myslim ze bude fajn aj na tie korene aj na skaly ma to nafukovacie kolieska tie ked nechas maksie a nastavis si aj na polohu pruzenia tak mozes jazdit aj rallye :D

scoobo
13. jan 2013

@miminy potomak by si ho kupovala tak najlacnejsi je na vasekociky.sk

bourdka
14. jan 2013

@scoobo Dakujem moc, myslim, ze na dnes poobede si mi spravla robotu a budem ho objednavat 😀 😀 😀 / ved uz mam aj najvyssi cas 😵

wudz
19. jan 2013

@valerika02 ja som sa tiež na 1. pohľad zaľúbila do toho kočíka, aj keď radšej by som v bielo-hnedej farbe.. Neviem síce, či sa nebude príliš špiniť, čítala som tu, že vraj je to z materiálu, že sa dá ľahko utrieť, tak som zvedavá. Zatiaľ nikoho nepoznám, kto by ho mal, ale verím, že do pôrodu niečo viac vyzistím.

valerika02
19. jan 2013

@wudz No je fakt krasny 🙂 Aj ja by som riskla svetly 🙂, ten biely vyzera uplne naj... ale moj manzel ma hned "zrusil", ze v ziadnom pripade 🙂 Inak pozeram aj ine znacky a neviem sa rozhodnut. Ten Camarelo Q12 tiez vyzera dobre...
My cakame babo v zaciatkom maja, tak este teoreticky tiez mam nejaky ten cas na rozmyslenie, ze v com budeme v lete kocikovat 🙂

wudz
20. jan 2013

@valerika02 No ja som zas rozmýšľala nad tým tmavomodrým, ale všetci mi vravia, že bielo-hnedý je krajší.. Termín mám až na konci júna, ale už asi rozhodnutie meniť nebudem, aj keď ho asi pôjdem ešte omrknúť do obchodu, aby som sa utvrdila =) Ak ho náhodou kúpite, daj vedieť, či je fajn ;)

zuzana1404
11. feb 2013

Ahojte maminy, chcem sa spýtať ako je to so skladnosťou kočíka do auta, aj na tú športovú časť - nie je malá? Mne sa páči model Glamour, ale keďže už mám dve detičky a nejaké skúsenosti s kočíkami, tak viem, že treba zohľadniť aj veľa praktických vecí . Aké máte skúsenosti? A čo také veci ako brzdy, kolieska, hlučnosť, ľahké polohovanie? Zatiaľ som tento kočík naživo nevidela, asi by to bolo dobré vyskúšať si všetko sama.A to odpruženie kolies- dá sa aj hojdať?

aduska11
20. feb 2013

@scoobo veľmi uvažujem nad týmto ...sa mi veľmi zapačíl a ešte keďže su take referencie tak super 😉