Kočiar Dada Paradiso Folky S
Ahojte baby,vlastnite niektorá tento kočiar?
http://dadaparadisogroup.com/produkty/cat/9
http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-K...
Ahojte 🙂 mám dilemu či camarelo Q12 alebo dada paradiso glamour 2014 bodkovaný, som sa zaľúbila do neho ale hľadám niečo praktické a väčšie, hlavne vaničku a tak... Camarelo ju má ale zasa sú zlé recenzie na športovú časť... Nemáte ho niekto?
@gabuchah ahoj, prosím ťa ako si sa rozhodla? ja tiež chcem bud camarelo alebo dada paradiso? majú krásny dizajn. ďakujem za info 🙂
@ideal_concrete_sandra ahoj, kupila si biely paradiso? ako si spokojná? dakujem 🙂
ahojte...chcela by som sa spýtať či by ste mi nevedeli niektorá poradiť, kde by som kúpila náhradné kolieska na dada paradiso carino....lebo pozerala som za 60€ ale to sa mi zdá moc...dakujem 🙂
@gabuchah
Ahojkaj,ja mam teraz rovnaku dilemu s kupou kocika tychto znaciek...ako si sa nakoniec rozhodla? A ci si spokojna? Pre a proti...dakujem krasne vopred za odpoved 🙂
Nepredávate niekto kočík Dada paradiso carino White?
Tak ten watermelon je krásny. Ja zbožňujem originálne veci a tento ma oslovil už na prvý pohľad. Myslím, že baby-merci.sk má v ba predajňu, tak ho pôjdem okuknúť či ho už náhodou nemajú vystavený. Zo pár mojich známych už od nich kočík bralo a vždy boli spokojný. A ja som sa pre nich rozhodla tiež.
Mňa teraz očaril tento model http://www.baby-merci.sk/kociky-kombinovane-kociky/dada-paradiso-group-max-500-dpg-racing/. Majú ho práve skladom i keď je trocha drahší ako zvyčajne ponúkajú iné modely, ale nieje super?
Ja som momentálne nadšená z tohto modelu http://www.baby-merci.sk/kociky-kombinovane-kociky/dada-paradiso-group-watermelon-2016-oficialna-distribucia-3-roky-zaruka/ pre letné dieťatko ako stvorení. Škoda, že náš drobec príde až na jeseň. Hneď by som ho kúpila. Asi zvolím niečo v hnedom prevedení. Ten max 500 je tiež veľmi pekný. Ale melon je krajší 🙂
My sme si prave objednali dada paradiso max 500 z obchodu pre-kociky.sk
Som v osom mesiaci a skoro tri mesiace sme sa dohadovali s predajnou Baby Merci ohladom toho kociara. Uz sme im ho aj zaplatili, ale ostali sme bez kociara.
Ziskala som zlavu, ktoru promuju na fcb. Nemali nikde vypisane ziadne podmienky, ale tvrdili mi, ze zlava je okamzita, ze si musim objednat kociar hned. Tak som im vysvetlila, ze uz nejaky cas cakame na vzorkovnik a ze potom si objenam kociar.
Tak sme cakali na vzorkovnik skoro mesiac. Raz ho omylom poslali zakaznikovi, potom im havaroval kamion.
Nakoniec sme si ho objednali, povedali nam, ze to mame spravit cez eshop. Spravili sme. Musela som sa pripominat, ze to uz chceme zaplatit tak nech nam poslu realnu fakturu so zlavou, ktoru sme ziskali cez fcb. Tak nakoniec sme sa k tomu dopracovali. A potom sme niekolko tyzdnov cakali na to, ze sa ozvu, ze to je na predajni. No neozvali sa. Tak som im napisala na fcb - oni mi povedali, ze im tam pokojne mozem napisat :D Spravu si precitali, ale ignorovali. tak som sa skusala dovolat na predajnu. Pan ktory tam pracuje je arogantny a to mi potvrdil aj do telefonu. Neskor sa clovek, ktory komunikuje cez fcb ospravedlnoval, ze on mal chore dieta... a ze musim byt stastna, ze mam stastny zivot atd. Nuz, nic o mne nevedia, ani o mojom zivote. Ja len viem, ze ked niekomu zaplatim 530 eur, tak chcem vediet, co je s mojim tovarom.
Potom prisli vyhovorky, ze cakaju iba na fusak, ze im havaroval kamion. OPAT? Ale ze kociar maju. tak sme sa informovali, ci to nahodou nie je ten vystaveny na predajni. Ze o taky nemame zaujem, kedze cakame uz niekolko tydnov na novy. Tvrdili, ze nieee. I ked nedava zmysel, preco kociar maju a fusak nie a vyhovaraju sa na havarovany kamion.
Rozhodli sme sa, ze pojdeme na predajnu, zoberieme aspon kociar a ze fusak neskor. Ked sme dosli, tak na mieste, kde bol predtym vystaveny kociar v tej farbe, bolo prazdno. a arogantny pan povedal, ze on ho akurat vybaluje, nie bali. Kolieska boli spinave, spodna cast otlacena. Tu vraj vymenia. Ked som sa opytala, ze kedy, tak bol ticho.
Ked sme tam boli prvykrat, tak nam povedal, ze pojdeme spolu do skladu, zoberieme kociar bud do auta alebo hore na predajnu, kde ho spolocne otvorime a okontrolujeme. Pripomenula som mu to, a opytala som sa preco ho rozbaloval bez nas, ak teda tvrdi, ze to nie je ten vystaveny a koliecka su spinave, lebo tam maju spinu. Zacal tvrdit, ze on nikdy nic take nepovedal. Na co sa uz nezdrzal ani moj muz a povedal mu, ze teda nech z nas nrobi blaznov. Vtedy pan povedal: "uz ma to s vami nebavi"... nuz ani nas to s nimi nebavilo, tak sme poprosili o zrusenie objednavky a vratenie penazi. Bol utorok, opytala som sa, kedy pridu peniaze. Arogantny pan povedal = este dnes, alebo zajtra... ale do konca tyzdna isto, lebo to ma na starosti on :D V piatok som tam volala, kde su peniaze. Uz bola vyhovorka, ze v piatok mala ich banka vypadok a ze im to neslo. Ked som sa opytala, preco to neposlali v stredu alebo vo stvrtok, tak pan mi odpovedal, ze on nebol v praci.
Peniaze dorazili na dalsi tyzden v pondelok. takze v podstate 3 mesiace klamstiev od predajn Baby Merci z Devinskej v BA.
Neodporucam, naozaj.
@carmen238 nasla som si ich obchod na heureke a maju tam celkom slusny pocet recenzii. Dost casto sa tam opakoval problem s datumom dodania, aroganciou spominaneho pana predavaca a s tym, ze neinformuju ludi o tom, ked bude zasielka meskat. Skoda len, ze sama si si to skor neprecitala :(
Ahojte babeny
Nam na nom odisli obe kolesa po 2 mesiacoch pouzivania. Tak si viete predstavit ake mam nervy. Dalsia vada je ze ked skladate konstrukciu vzdy sa vam koleska same prehodia na pevno..krasny ale pre nas kvalita slaba..

Ahoj holky, naprosto jsem si zamilovala kočár Dada paradiso etno 2011 v černé barvě, láska na první pohled. Nevíte kde by se ještě teď dal koupit, nebo neprodavate někdo?