icon

Kočík Akjax Izzy Go

lenka674
30. máj 2015

Prosim mate niektora skusenosti??

Kočík Akjax Izzy Go
zuzacko
14. dec 2015

@lenka674 ahoj, kúpila si nakoniec tento kočík??? tiež nad ním uvažujeme a neviem na neho nájsť žiadne recenzie

lenka674
autor
14. dec 2015

@zuzacko ano, http://akjax.com.pl/IZZI_GO.html mam ten cierno sedo biely cislo 3. ako pre mna je super, ale zalezi co od neho ocakavas, urcite to nie je nejaka extra kvalita. ale vyzera super, vsetcia co sa ma pytali, tak hned ze ten musel byt drahy. je fakt pekny ale ale ako je ta strieska (neviem ako sa to vola) tak ked to he hore, tak to nie je pekne natom natiahnute je to take volnejsie, to je asi tak jedine, ale nejak to nevadi. taktze za mna odporucam 🙂

zuzacko
14. dec 2015

aj tak chcem neskôr šatkovať, takže nechceme do kočíka veľa investovať, náročná nie som, výzorovo sa mi páči a vyhovuje že má pomerne veľkú vaničku, je konštrukcia labilná? je to na prvý pohľad šit? Ja som ani ne CZ stránkach nenašla na neho recenzie a som ti vďačná, že si odpovedala. tak ho asi aj my kúpime, vyzerá to byť dobrá kúpa za dobrú cenu.

lenka674
autor
14. dec 2015

@zuzacko nie konstrukcia je pevna, iba ta strieska ked je normalne hore, tak to nie je tak silno pevne natiahnete, ale len tak volnejsie. na prvy pohlad fakt vyzera super, vsetcia si myslia ze musel byt riadne drahy, a ked poviem ze kolko stal nikto neveri. tu je real foto

zuzacko
14. dec 2015

@lenka674 vyzerá supeeeeeeeeer, za koľko si ho ty kúpila?

lenka674
autor
14. dec 2015

@zuzacko jooj uz ani presne neviem myslim ze 265 + 45 vajicko

zuzacko
14. dec 2015

no tak ako som aj ja našla, ja ti veeeeeeeeeeeeľmi pekne ďakujem, objednávam 🙂 č.14 (drahý vybral )

lenka674
autor
14. dec 2015

@zuzacko nemas zaco, prajem vela stasticka a lasocky s babatkom a krasne vianoce 🙂

zuzacko
14. dec 2015

Ďakujem aj tebe, fakt si veľmi pomohla 🙂

anellis
6. jan 2016

Mne sa tiež páči 🙂 ale mám otázku... Som nízka 158 cm a mám problém vybrať kočík, všetky sú moc vysoké a mohutné. Je tento kočík vhodný i pre nízku ženu? Vopred ďakujem za odpoveď. 😉

lenka674
autor
6. jan 2016

@anellis urcite, je prave taky nizsky, ja som vysoka 172 tak ja ho mam taky nizsi ale mne to nevadi,som ti ho odmerala, tak po vanicku ma 73 cm a po tu vrchnu striesku ma 120

anellis
6. jan 2016

lenka674 ďakujem Ti si zlatá 🙂

anellis
6. jan 2016

lenka674 ďakujem Ti, si zlatá 🙂

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.