Kočík Amigo Sport Line. Máte s ním skúsenosť?
Ahojte,nemate niekto skusenost s kocikom amigo sport line?DAKUJEM 🙂 nikde sme nic nenasli ☹
@vajanika27 ta predajňa je na Šváboch hneď pri zastávke v rodinnom dome..Veľmi milá a ochotná pani..Máš tam kopu kočíkov...na predajni mali len žltý ako ukážkový ale dá sa objednať akákoľvek farba...Stojí 265 aj s autosedačkou..Bez autosedačky 215 eur.My budeme objednávať fialový priamo v predajni lebo sme často v Prešove a vyjde nás to cenovo rovnako ako cez internet..Tešíme sa.
@danielka1982 super diki za info 🙂 uz sa tesim
No baby obrovske sklamanie z kociara amigo sport line, mala som uplne inu predstavu a odisla som opat nervozna, lebo zase mam dilemu, ze ktory, nakoniec som sa rozhodla pre camarelo tak dufam ze bude spokojna 🙂
@vajanika27 Ahoj, chcem sa opytat, co presne Ta na nom sklamalo? Prave dnes sa mi tak nejak zapacil a vazne som nad nim uvazovala.
@tinka0401 neviem ci si ho videla na zivo, mne sa strasne pacil na nete a tak...skutocnost: nizko posadena obrovska vanicka, podla mna to vyzera hrozne ☹ aj napriek tomu ze som nizka tak mi to strasne vadilo, mne sa pacia kociare ktore maju vanicku aj sportovu cast vyssie posadenu, takze nakoniec u mna vyhralo camarelo 🙂
nie, len na nete a tiez sa mi zapacil, ale teda skusim popozerat nieco ine. Dakujem 🙂
ahojte, da sa tento kočik (konštrukcia)vpratat do P206? alebo ak mate niekto takto podobne mini auto, resp. kufor 😉
@janulkan ahoj chcem sa opytat ci je realne taky rozmer vanicky ako sa uvadza uz som citala rovne velkosti hlavne sirky raz 40 potom 36 a podobne. A rozmery sportovej verzie? tie som sa ani velmi nedocitala. Dlzka a sirka. Ak sa da pomarat tak dakujem. Esta by ma zaujimalo na sportovej casti ta dolna cast ako sa davaju nozicky to je len latka ci tam je nejaky igelit? Zaujima ma to kvoli udrzbe. Dakujem
@spisiacka vanicka ma 77cm x 36cm, ale maly ma uz teraz 69cm a zmesti sa mi tam aj s fusakom pohode 🙂 sportova cast ma na nozicky igelit a vyberatelne vnutrona podlozka (aj kvoli tomu som si ho vybrala ja, ze to len operiem), rozmery - chrbat 41cm dlzka a 30 cm sirka, pod zadockom 27x30cm a na nozicky 18cm, takze ked das uplny lah tak 85cm a sirka 30cm, merala som tie "dosky" na com sa sedi, resp lezi..
@spisiacka ja som spokojna, sice nemam velmi s cim porovnat a v sportovej casti sme este neboli 🙂 kocik je trosku nizsi (mm ma 186cm ale pohode kocikuje) ale aspon sa s nim dobre chodi po obchodoch a aj sneh zvladol na jednotku...aj farby ma pekne ziarive zatial 😀 skus sa spytat este v teme https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-riko-alpina-alebo-aveo-a-vase-skusenosti-s-nimi/ kociky od jedneho vyrobcu su podobne, tak ti mozu skusenosti od nich pomoc viac
@vajanika27 ahoj,ty mas kolko asi vysku?mne sa riko pačil na začiatku,potom ma pani od neho odradila,ze je nizky,hlavne ked ma manzel skoro 190cm.potom som rozhodovala medzi dorjan danny sport 3 line a camarelom,ale vyhral dorjan.v trnave som videla aj camarelo,ale ja mam ledva 160cm a bol pre mna vysoky.mi to pripadalo ako keby som dcerke kupila detsky kociarik a nedociahne na neho.ale ako inak bol ten camarelo fakt namakany.tento dorjan je tiež super,aj ked zatial naprazdno🙂
@mata128 ja mam tiez 160, camarelo je vyssi kociar, ale mne to vobec nevadi a velmi sa mi paci a sme s nim spokojni 🙂 ja som tiez chcela dorjan, ale kamoska ma odradila ze je to velmi mohutny kociar, tak nakoniec zvitazilo camarelo 🙂
Neviete náhodou kde je nejaká predajna blízko žiliny kde sa dá tento kočík osobne kúpiť?dakujem
@martinusik91 neviem ci je to este aktualne ale my sme ho kupovali v Cadci 🙂

@janulkan no to mali na jednej internetovej stranke, ale boli tam zle informacie, v piatok si ho idem obzriet a ked budu mat modry tak si ho hned aj kupim 🙂
ty si ho kupovala kde?