Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

Kočky, nemáte niekto foto kočíka Baby Jogger Elite s originál fusakom? Ako ste to tam prichytili? Drží to, či mám riešiť iný fusak, zdá sa mi dosť tenký. Ďakujem
Caute baby..rozmyslam ze predam moj Elitak...mam madlo origos.....origos vystuz v chrbatiku....nanoznik emitex......v perfektnom stave....ako novy....staram sa on..........milujem ho....je to perfektny kocik......cerveny formulackky.........ak by ste mali zaujem napiste mi IP....dakujem
Nepredate niekto madlo a plastenku na elite? Od dnes mame elita z druhej ruky, ale chyba nam vybava. Viete kde by sme zohnali toto prislusenstvo aj s vystuzou na chrbat?
Mamicky,nemate nahodou madlo na baby jogger city elite?kupim a poradte mi aky nanoznik si zaobstarat-ktory tak najlepsie sedi,popripade kde objednat?Dakujem
ahoj, rozmyslam nad tymto kocikom... baby, co ho mate doma, mozete mi prosim niektora odmerat aky je dlhy, ked ho date do lahu? aby sa mi tam moj velky maly zmestil 🙂
Prosím Vás viete mi niekto povedať ako je to s tým že keď dáte dieťatko lažkať vlastne za hlavičkou ma len sieťku a taký návlek akoby látkový aspoň čo som videla na obrázkoch, nie je to príliš tenké? respektíve neprefúkne to? Toto je jediná vlastnosť ktorá ma odrádza nakoľko som ho nevidela na živo iba na obrázkoch...ďakujem 😉
ahojte dali ste si sit podlozku do elitakov? ak ano,kde a za kolko? zajtra mi pride kocik,velmi sa uz tesim...
Tak už ho máme doma, je úúúúžasný 🙂 Pláštenka, madlo a výstuž su už na ceste...takže čoskoro budeme kompletný.A doplnky ako nanožnik, podložku, tašku a rukávnik na zimu sme si my kupili PINKIE a sedi to všetko perfektne na city elite musim povedat..potom dodam foto ako super tie pinkie doplnky sedia
ifkael no fakt mu nie je co vytknut, mala si pravdu 🙂 🙂
@ifkael mozem sa ta prosim ta opytat ze ako si spokojna s kociarikom??? a do kolko kg dietatka je???dakujem!!
@veronica30 ja ho uz nemam. spokojna som bola. a je asi do 34kg.. ja som tam vozila dve deti naraz ked som potrebovala 😉
@ifkael coze do 34kg ???to je super🙂)) a preco ho uz nemas???mozes mi napisat vsetko pre aj proti???dakujem
@veronica30 proti..asi ze je velky a siroky razvor kolies...ale zas je stabilny, odvezies tam ked potrebujes aj dve deti, velky nakup a stale prejde vsetko... a jedina somarina co mi vadila- vyslovene- je ta hnusna gumenna rucka... brrrrrr.
velka strecha, velka sedacka..
cize idealny kocik, co prejde vsetko. 🙂
@ifkael a skladanie kociara by ma zaujimalo,sklada sa lahko???
@veronica30 najlahsie! len potiahnes za take usko v sedacke 😉
Ahojte babule, neviete o niekom alebo nepredávate vy BJCE? Vďaka 🙂
Ahojte maminky,kupim Baby Jogger City Elite. Nepredava niektora? Dakujem
Ahojte,nema niekto minulorocny model,ten modry? Dakujem
Ahojte, nema niekto cierny city elite? nevybledla Vam farba? mne na strieske v miestach kde su tycky. uznaju mi reklamaciu?
@fifi284 Dobry den, mozem otazocku? Citam, ze tiez ste spavali vonku, my tiez najradsej a preto riesim novy kocik, kedze mame len 80 cm dlzku lozka na sucasnom....len sa neviem rozhodnut, kazdy ospevuje iny kocik, niekedy sa ani dlzky lozka neviem dopatrat, je kopec modelov novych...aky ste nakoniec pouzivali vy? Dakujem 🙂
@cathy23 dĺžku lôžka môžem odmerať zajtra. Kočík je vonku v garáži a už sa mi do tej zimy nechce. Ale zajtra ho určite odmeriam. Strieška je vhodná aj do sychravého počasia, aj do zimy. My sme s kočíkom pár krát aj zmokli a vôbec nepremokol. Dokonca ani pri šití. Malý v ňom vydržal spať celé hodiny. Či už na prechádzke, alebo som ho "vyložila" vtedy ešte na balkon. V postielke nespal tak dobre ako v tom kočíku. Teraz ho už nepoužívame, malý už chodí pešo, alebo na odrážadle. Zvažujeme, že by sme ho predali, ale ja sa ho akosi ťažko vzdávam. Je to fakt suprový kočík. Mám ho plne vybavený, rozmýšľala som, ak by bolo druhé bábo, tak by som dokúpila iba vaničku. No druhé bábo zatiaľ v nedohľadne... Tak aby zas zbytočne nestál. No ale to je už iná téma :D Každopádne city elite určite odporúčam. Kúpila by som ho kľudne aj znova!
@cathy23 ešte toľko, že ten kočík strašne rád kočíkoval aj priateľ. Ide strašne ľahko a je jedno na akom teréne. Stalo sa, že sme mali malého v inom kočíku (na návšteve, dovolenke, kočík pred city elite), no všetky nám už pripadali strašne nemotorné. Vždy sme sa uistili, že elite je proste kočík kočíkov 🙂

@zuzkakosta neviem,či je to este aktalne,ale ja som vystuz na vysvätil kúpila a pod zadok som zasunula knižku. Tiež mi vadilo,ze je to take makke a drobec bol často zosmyknuty. Takže pod zadok treba nájsť vhodnú knižku a supnut ju do toho otvoru,čo tam je 🙂