Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

juuuuj baby tak aj my ho už máme doma, ale verzia double nakoľko čakáme dvojčatá, no jedna báseň. Manžel sa raz denne s ním prejde po dome, čo sa mu tak páči to ľahučké ovládanie,len neviem, kde naň zohnať nánožník, nemyslím fusako nánožník, ale taký na celý spodok kočíka. Neviete poradiť?
@bbtina tu ho ma v albume kacka, dufam že sa nenahneva, emitex, došila tam pas aby krasne ladil s kočíkom 😵
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kacka.l/albu...
@lodgermaniacka nooo len ja potrebujem na double dvojičkovský ☹
@bbtina jasne, čitala som, a nevieš tam dať 2? alebo to nejde? potom jedine dvojičkovy univerzalny, ale netuším či existuje, alebo si daj ušiť 😉
@lodgermaniacka asi skúsim nejaké baby, čo to šijú, lebo sa bojím, že pokupim nejaké univerzal a nepasnú, sa mi páči, keď je to také vkuse 🙂
@bbtina asi najlepšie vyskušať, ked sa da
Maminky nemáte niektorá na predaj City elite DOUBLE???
Ahojte, kupim Baby Jogger City Elite, ak mate ponuknite 😉
@terezke ahoj..ja mám 1,5 r.dcérku a premýšľam o tomto kočíku....neviem,ale rozmýšľam hlavne kvoli zime..vojde mi tam aj s fusakom????je dosť priestranný????
elite je velmi priestranny, v pohode aj pre 6 rocne dieta...
baby, kto mate elite, nezalamuje sa vam s tych spojoch, kde sa to sklada? pri vychadzani na obrubnik a tak....
neviete kde maju BJ elite na predajni- najlepsie v Nitre al. v Trnave, chcela by som ho vidiet nazivo. Trochu vaham medzi BJCmini a elitom.
uz viem, kto ma ten nanoznik Emitex, takze nic 😉
dam si asi usit rovno spolu s podlozkou, bude to lepsie 😉
mamicky...ktore by ste mali zaujem o kupu noveho Baby Jogger City Elite, ...ja som uz svoj vcera vyplatila a teraz mi pisal dalsi obchod, ze maju akciu (super cena!!!), tak ak mate zaujem, dajte mi vediet cez IP, poslem info. 😉
ano 😀 😀 😀 aj ked som cakala cierny s bielym, prisiel cely cierny, super! 😀 😀 😀
baby, keby ste niekto chceli ten ogirinal fusakonanoznik, dajte vediet... mam doma teraz 4 fusaky, nieco musi ist prec... 😀
@frlka ahoj..ja vážne uvažujem nad kúpou,ale tiež by som radšej chcela 2012....tebe prišiel čisto čierny,tak mi daj prosím link,kde si ho možem objednať.....u nás sú len 2011 ......ako si ty prišla na 2012....šikovnica......ja by som asi chcela červený...ďakujem
@frlka a neviem,či dobr vidím,ale máš aj madielko...a nemajú takú tácku pre dieťa????asi by som veľa chcela.....asni to madielko u nás nie je samozrejmosť....
@marketa1304 mas IP 😉

Ahojte, ak by naaahodou niekto predaval ELITE, mam 200% zaujem 😉 😉 😉 😉 🙂