icon

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?

rainee
22. jan 2011

Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
tilly
5. jan 2012

@marketa1304 ja mam taku tu tacku miesto madla, je to super vec, maju to na originalbabyshop.sk alebo kuk mmb

adrika214
5. jan 2012
marketa1304
7. jan 2012

teraz som sa k tomu dostala.....tak 2012 Elite bude mať rám výraznej čiernej farby a budú len jednofarebné čierne,červené a pieskové...krásne sú...a k nám prídu cca na jar..... ☹ http://stroller411.com/blog/category/baby-jogger/

lucia19831
8. jan 2012

Ahojte, v marci ma prist aj novy city miny GT s gumovymi kolieskami pre vsetky povrchy - zatial moj favorit, uvidime cenu 🙂
http://blog.wildchildgear.com/2011/09/27/new-20...

lucia19831
8. jan 2012

@adrika214 ake je postovne ked objednavas z usa?

adrika214
10. jan 2012

@lucia19831 do nejakých 10eur, aj ten nový citi mini vyzera skvele, no je to na zvazenie 🙂 ci elit alebo mini

lucia19831
10. jan 2012

@adrika214 10 eur je super, ja som pozerala z tej stranky kde si pisala a na Slovensko neposielaju, z amazon.com posielaju, ale zasa je vyssie postovne - aj s nakladmi cca 50 dolarov, to si uz rovno mozem objednat tu 🙂
Ak by si mi vedela napisat stranku z kadial objednavas budem super rada 🙂
Ani ja sa neviem rozhodnut ci mini GT alebo elite ale casu mam kopu. Ja by som chcela kocik baby jogger uz od narodenia, s adapterom na sedacku maxi cosi 0-9 kg. Myslite ze je nutne dokupit aj hlboku vanicku?

adrika214
11. jan 2012

@lucia19831 Ja by som urcite kupila, uz len koli detskému chrbátiku,mozno ze na kratsie trasy by to bolo ok, ale ja som vonku stale, a pripadalo by mi za trest vozit maleho cele poobedie v sedačke.Podla mna by malo byt babatko aspon do 3-6 mesiacoch v uplnej vodorovnej polohe. Najlepší základ pre detský chrbátik a tiež bedrové klby.A možno skvelý zvyk na celý život - žiadne hrbenie, skolióza, bolesti chrbta..... Ale mam kamaratku, ktora davala maleho 3 mesiace do sedačky a potom hned do sportovej časti. To je vec názoru. 🙂 Každému sa pozdáva niečo iné. 🙂 ,
Kočík som ešte neobjednávala, budem az po jari, kamaratka objednavala, ma kontakt na pani zo Slovenska a tá to objednáva z Ameriky, ale neviem z akej stranky, a postovne stalo do 10 eur. Ona si ho objednavala preto lebo ten typ co chcela, na Slovensku ma slabý dopyt takze ho nemali, tak to riesila takto(cakala 7 tyzdnov)ale poradila mi nech si popozeram internet.obchody ostatne baby joggere maju aj skladom takze by mohli byt aj hned. A kvalita?, je to to iste 🙂 ubezpecila ma, ziaden rozdiel. Tam skor ide o farbu, kolekciu. Z Ameriky skor poslu novu kolekciu, tuna tu co maju na skladoch. Tak zvazujem tiez ci kupit tu alebo objednat z USA. Ale asi to bude jedno. Pozerala som aj amazon.com , ale presne tam je celkom vysoke postovné. Neviem mala by si záujem o ten kontakt na tu pani?

lucia19831
11. jan 2012

@adrika dik za nazor, asi kupim vanicku a tu budem mat aj ako autosedacku ak to pojde v prvych mesiacoch..
hej urcite by som rada kontakt, posles mi do RP? diky moc

adrika214
11. jan 2012

@lucia19831 aj ja som malého tak vozievala 🙂 do troch mesiacoch iba v tom,a potom kupila som lacnejsiu autosedačku chicco 0-9kg ta aj tak vydrzi tak do pol roka (samozrejme, ze u niekoho dlhsie).Ale vyuzila som ju nielen do auta, ked maly vedel sedkat s oporou, vyuzili sme ju na krmenie. Teraz uz budem kupovat vacsiu a na dlhsi cas tak za tu si priplatim.

abkana
17. jan 2012

Ahojte dievcata.Chcela by som sa spytat na cistenie kocika.Da sa postahovat a oprat?Dakujem vam za odpoved.

adrika214
20. jan 2012

@77kalinka Ahoj, ak by som mohla chcela by som sa ta spýtat, docitala som sa, ze mas city elite. Aj ja by som si chcela kupit tento kocik, ale vaham medzi mini a elit, a teraz ma prist este novinka city mini GT. Tak uz naozaj neviem. Aj ty si vahala, ci si bola pevne rozhodnuta za elit. Najviac ma trapia kolesa, v com je taka obrovská vyhoda alebo nevýhoda vacsich kolies? Ako sa chodi po snehu? Myslis, ze ten kociar je naozaj tak do troch rokov? Nieje tam dietatu tesne, aj ked lezka? Dakujem pekne za odpoved.

tamichloe
12. feb 2012

čaute baby su tu take čo mali aj city mini aj elite...mam mini,no lepšie by mi boli nafukovacie kolieska.....ako ste s nim spokojne??Dakujem

tilly
13. feb 2012

@adrika214 ja mam elite, po snehu pohoda, velky je dost podla mna aj pre trojrocne s fusakom (teda ak tam nemas ten pultik, lebo ten berie z toho predneho priestoru... ) mala som aj mini a to sa neda porovnavat, ina kategoria kocika, elite je lepsi, viac vychytavok, myslim, ze aj vacsi vnutorny priestor, polohovacie nozicky (my uz nepouzivame) a jazda je uplne neporovnatelna, elite ide lahucko a tichucko, ale za to je ovela tazsi a ovela horsie skladny (ja neriesim, moc ho do auta nenakladam a ak ano, mam velke auto...)

tamichloe
14. feb 2012

Dievčata ,je tu niekto z okolia Pd čo ma elite??chcem ho vidiet naživo a porovnat s mojim BCJM dakujem,a nechysta sa niekto predat elite??

adrika214
15. feb 2012

@tilly Dakujem pekne .-) a mohla by som sa spýtat na material? nevidela som ho nezivo, a niektore obrazky ktore pozeram, niekde je leskly a niekde nie. Nieje to taky lepsi sustak?

tilly
16. feb 2012

@adrika214 ja neviem aky je to material, moc sa v tom nevyznam... take nieco medzi goratexom a sustakom....

tamichloe
16. feb 2012

dievčata,aka podložka pasuje do elite,ta origoš je neskutočne draha ☹ ☹

adrika214
17. feb 2012
tamichloe
17. feb 2012

@adrika214 diky o tom viem,ale to je do city mini... ☹ ,mysliš,že pasuje??

tilly
17. feb 2012

@tamichloe ja mam peknu, sila ju kocka z mk @hviezda22 ona ma bj pre dvojky... tak vie podla toho usit mne sedi pekne...

adrika214
17. feb 2012

@tamichloe pasuje 🙂 , ked si pozries aj v originalbabyschope to su vlozky pre mini a elity 🙂 a taktiez aj tie zo sashe 🙂 ja ked budem mat elit, tiez skusim oslovit ju

tamichloe
17. feb 2012

@tilly ok,skusim jej napisat,ked mi kočik pride,lebo neviem o kolko je večšie sedenie.....prosim ta je o moc večši ako city mini?mam obavy že bude moc velky ☹ ☹

tamichloe
17. feb 2012

@adrika214 sice ano ,no na original vyzeraju večšie ako na sashe...aky ideš kupit??mne pride červenyyy 😵 😵

adrika214
17. feb 2012

@tamichloe presne aj ja chcem ten cervený a odkial ti pride a kedy? ja som don chcela velmi vlozku z tymi autickami ale naozaj je dost draha...niekto to tu uz pisal ze zo sashe pasuje aj na elite 🙂

tilly
17. feb 2012

@tamichloe jeeej, cerveny? objednala si? neviem, podla mna nie je o moc vacsi, len sa zda taky robustnejsi...

tamichloe
17. feb 2012

@tilly No potešila si ma.... 😵 😵

tamichloe
17. feb 2012

@adrika214 pride mi zo SOFIABABY, asi stredu,ale ja som chcela ešte 2011,s pasmi,je suprovýý,aspon na obrazku 😀 😀 hadam sa nesklamem ☹ .......veru tam je draha,tolko nedam,a ani to neni hodne..zato že ju šiju v UK??chcela som si ušit..uvidim,to mi stači na jar,je to take prijemnejšie v kočiku,utulnejšie a nepoškodi sa potah..len aku kobinaciu,ked kočik je viac farebny,a jedno farebna sa mi nepači,pači sa mi,ked su hračky po podložkach

adrika214
17. feb 2012

@tamichloe ja by som chcela 2012, ale ta tu bude az koncom aprila, tak este cakam, ale keby sa vyrabal este tento tak velmi by som chcela tento modry 🙂
ano aj mne sa pacia podlozky s hrackami alebo take nieco mile detske 🙂

tamichloe
17. feb 2012

@adrika214 ja ho potrebujem, a 2012 bude možno v aprili,minuly rok bola 2011 až v juni,je krasny ten modry,no to sa u nas nedovaža..jedna baba sa naň pytala na original baby shope 😵 ,kolko ma tvoj synček?