Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

dievčata,kt.nanožnik mate na kočiku od emitex??dakujem
tak uz mam zistene... od zaciatka maja sa zacne predavat 2012.
baby, ja som kupovala elite v oktobri a asi ho budem musiet predat, mal by niekto zaujem? mam ten cierny s bielymi pasikmi, mam k nemu aj tacku a fusak kaiser, ktory sa jediny k nemu farebne hodil... cele to stalo 380 kocik 30 tacka 40 fusak, dala by som ho za 380 komplet... cize 70€ dole... este to neviem na 100%, ci ho budem davat prec, ak by to nebolo nutne, tak ho nedam ani za nic... ale z priestorovych a financnych to asi bude nutne...
dievčata,aka uni plaštenka Vam pasuje na elite?Čo mam zo city mini je tesna na strieške..dakujem
Ahoj dievcata, ako ste spokojne s kocikmi, predsalen uz ich mate dlhsie, nenasli ste i nejake zapory? Byvame v panelaku s klasickym mini vytahom zmesti sa v pohode na sirku i dlzku? Alebo treba davat dole kolecko ako u niektorych inych kocikov? Do vytahu potrebujem zmestit i druheho synatora.
Myslite, ze je tento kocik vhodny aj na behanie? Lebo na behanie mi pride skor ten fit baby jogger..., ale tento sa mi zas viac paci.
ahojte, chcem si tiez kupit Baby Jogger City Elite. Nemozte prosim niektora zmerat ako dlhy je kocik, ked je normalne rozlozeny. Nakolko ma tiez zaujima ci sa zmesti do nasho vytahu. A taktiez by ma zaujimalo ci mala niektora kocik aj hlbokou vanickou a jej postrehy... 😉
ahojte, aj ja by som sa chcela spýtať, či sa dá dať do úplného sedu, lebo na fotkách sa mi to zdá, že je to taký polo sed. Ďakujem za odpoveď.
Ahojte, už ste si niektorá objednala elite 2012?
@6mia6 ja o nom snivam uz mesiace, ale zda sa mi dost drahy. Maly ma uz 19mesiacov, tak neviem ako dlho este kociar budeme potrebovat, ale straaasne sa mi paci.
http://www.pramworld.co.uk/product/13241/Baby_J...
doprava je tu nanho zadara, ale stale cakam, ze este pojdu s cenou dole. V USA je za 250libier, ale doprava by stala 100, takze to mam za rovnaku cenu ako v prilozenom linku

@tamichloe no jasne, keby som ho potrebovala aj ja by som ho kupila hned ale mam cas tak si pockam na 2012, moj ma 8 mesiacov.( kocik jeden uz mam).. aj ja som to citala,ze sa k nam nedovaza ☹ co je skoda, je naozaj krasny 🙂 ... ale chcela som este napisat viac sa mi paci na kociku konstrukcia z roku 2011 ta 2012 ma vzadu tu tycku do tvaru U a to sa mi moc nepaci, to som si tiez precitala na baby schope , ale tak to uz je detail 🙂