icon

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?

rainee
22. jan 2011

Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
adrika214
17. feb 2012

@tamichloe no jasne, keby som ho potrebovala aj ja by som ho kupila hned ale mam cas tak si pockam na 2012, moj ma 8 mesiacov.( kocik jeden uz mam).. aj ja som to citala,ze sa k nam nedovaza ☹ co je skoda, je naozaj krasny 🙂 ... ale chcela som este napisat viac sa mi paci na kociku konstrukcia z roku 2011 ta 2012 ma vzadu tu tycku do tvaru U a to sa mi moc nepaci, to som si tiez precitala na baby schope , ale tak to uz je detail 🙂

tamichloe
17. feb 2012

@adrika214 mysliš tyčku ako ideš do kočika??praveže je to lepšie do tvaru U(je lepši pristup do košika),aj citi mini to ma,no a elite 2011 to ma rovne

smejko
19. feb 2012

@adrika214 pls, mozes mi poslat kontakt na pani, cez ktoru by som si mohla objendat BJ CIty elite ? Dakujem,

tamichloe
19. feb 2012

@smejko maš IP

tamichloe
21. feb 2012

dievčata,kt.nanožnik mate na kočiku od emitex??dakujem

tamichloe
22. feb 2012

Ahojte babenky,prave mi prišiel,je jednoducho nadhernýýýýý,uvidim ako s nim budem spokojna vonka,no je taky robustny oproti city mini,pripajam zopar fotiek
@tilly prosim ta ty si dokupovala do chrbatika tu tvrdu podložku ako ma city mini??lebo elitko to nemáá

tilly
22. feb 2012

@tamichloe krasny, ja nemam tu podlozku, ale uvazujem nad nou

boska79
29. feb 2012

@adrika214 aj ja poprosim kontakt na predajcu... Myslite ze uz su v predaji 2012? Ta tycka do u je lepsia....

boska79
29. feb 2012

tak uz mam zistene... od zaciatka maja sa zacne predavat 2012.

tamichloe
29. feb 2012

@boska79 sofiababy.sk(že od aprila)........ originalbabyshop.sk

boska79
2. mar 2012

@tamichloe no ako si spokojna Ty s elite? je ten pristup do kosika taky nafigu, ze sa oplati pockat na kolekciu 2012?

tamichloe
2. mar 2012

@boska79 je to kočik na 1,jednoducho je super,nemam na nom žiadne zapory,akurat je robustny a ťažší ako mini,do košika sa da ist pekne z boku.. 😵 😵

adrika214
9. mar 2012

@smejko no ja si budem objednavat z original baby shop 🙂

adrika214
9. mar 2012

@tamichloe krááásny 🙂 aj ja sa nan velmi tesim

adrika214
9. mar 2012

@tamichloe no to ano,ale viac sa mi paci s tou rovnou tyckou 🙂

adrika214
9. mar 2012

@boska79 ja idem objednat z original baby schopu, aj ja si chcem pockat na 2012, ale ze pride koncom aprila a u nas doma bude zaciatkom maja, vo farbach cierna, siva, cervena

adrika214
9. mar 2012

@boska79 🙂 este som zabudla o tej tycke hovoria, ze je lepsia,lepsi pristup ku kosiku,ale mne sa imagevo paci z rovnou tyckou

adrika214
9. mar 2012

@tamichloe aky je ako sa s nim chodi? 🙂)))

tilly
9. mar 2012

baby, ja som kupovala elite v oktobri a asi ho budem musiet predat, mal by niekto zaujem? mam ten cierny s bielymi pasikmi, mam k nemu aj tacku a fusak kaiser, ktory sa jediny k nemu farebne hodil... cele to stalo 380 kocik 30 tacka 40 fusak, dala by som ho za 380 komplet... cize 70€ dole... este to neviem na 100%, ci ho budem davat prec, ak by to nebolo nutne, tak ho nedam ani za nic... ale z priestorovych a financnych to asi bude nutne...

tamichloe
9. mar 2012

@adrika214 je jednoducho skvelý,super,chodi sa s nim uplne ľahučko,ani so city mini sa tak lahko nechodii..po snehu som ho tlačila jednou rukou a to do kopca...fakt,už som to pisala,ale je to no.1

tamichloe
11. mar 2012

dievčata,aka uni plaštenka Vam pasuje na elite?Čo mam zo city mini je tesna na strieške..dakujem

susul
16. mar 2012

Ahoj dievcata, ako ste spokojne s kocikmi, predsalen uz ich mate dlhsie, nenasli ste i nejake zapory? Byvame v panelaku s klasickym mini vytahom zmesti sa v pohode na sirku i dlzku? Alebo treba davat dole kolecko ako u niektorych inych kocikov? Do vytahu potrebujem zmestit i druheho synatora.
Myslite, ze je tento kocik vhodny aj na behanie? Lebo na behanie mi pride skor ten fit baby jogger..., ale tento sa mi zas viac paci.

tilly
16. mar 2012

@susul na behanie je dobry, je odpruzeny a tichucky, ale do toho mensieho vytahu sa nedostane... my teda nebyvame v bytovke, ale moja babka byva v starom tehlaku skoro v centre BA a tam su take tie male vytahy, tam nevosiel...

verbal
16. mar 2012

ahojte, chcem si tiez kupit Baby Jogger City Elite. Nemozte prosim niektora zmerat ako dlhy je kocik, ked je normalne rozlozeny. Nakolko ma tiez zaujima ci sa zmesti do nasho vytahu. A taktiez by ma zaujimalo ci mala niektora kocik aj hlbokou vanickou a jej postrehy... 😉

ivabela
30. mar 2012

ahojte, aj ja by som sa chcela spýtať, či sa dá dať do úplného sedu, lebo na fotkách sa mi to zdá, že je to taký polo sed. Ďakujem za odpoveď.

mony80
30. mar 2012

@ivabela do uplneho sedu sa neda dat , ten popruhovy system nepusti ☹
..... zatial nam to vobec nevadi a elitku milujeme 🙂

ivabela
30. mar 2012

@mony80 ďakujem za odpoveď, aj ja rozmýšľam nad elite a je to vážny kandidát pre naše 2 mimi, hoci i môj prvý syn sa ešte rád odvezie.🙂

6mia6
28. apr 2012

Ahojte, už ste si niektorá objednala elite 2012?

lola79
2. máj 2012

@6mia6 ja o nom snivam uz mesiace, ale zda sa mi dost drahy. Maly ma uz 19mesiacov, tak neviem ako dlho este kociar budeme potrebovat, ale straaasne sa mi paci.
http://www.pramworld.co.uk/product/13241/Baby_J...

doprava je tu nanho zadara, ale stale cakam, ze este pojdu s cenou dole. V USA je za 250libier, ale doprava by stala 100, takze to mam za rovnaku cenu ako v prilozenom linku

6mia6
3. máj 2012

@lola79 no to tí verím že sa ti už nechce vrážať. Ja stále váham, či nie je ťažký. A problém vidieť live.