Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

sofiababy.sk ale maju aj na originalbabyshop.sk,no vtedy bol na tej prvej stranke lacnejši o poštovné,no teraz čakaju na novinky r.2012,bude čisto červený........je to veeľmi suprový kočik.... 😵
Mate madlo alebo pultik?alebo madlo s tym odkladacim organizerom?
ahojtee. tak sa tu vitam, od dnes sme spokojny majitelia bj elite.. 😵 😵 spokojnost neskutocna, som sa bala, ze co to bude za kocik..chcela som cely cierny, mame sand, nelutujem. Je to taka neutralna farba, da sa zladit s kazdou farbou.
a zase sa mi potvrdilo, ze kocik, od ktoreho som nevedela co mam cakat, tak prekvapil na plnej ciare ze palec hore
Ako mate poriesenu plastenku do dazda? Kupovali ste original? Ci je neaka uni?
Trochu som soknuta razvorom kolies...ale zzijeme sa :P dnes sme testovali vo Zvolene na hrade, na rozkopanom namesti a mala som pocit ze kocik ide sam ;)
nechce niekto predat? aj minulorocny model
@boska79 mozem sa opytat aku ma nosnost? Ja som si stale myslela, ze 33kg, ale ta stranke baby jogger som nasla, ze 15kg???
http://www.babyjogger.co.uk/cityelite.html
Single - 15kg maximum recommended weight capacity
@lola79 pozri tu
http://www.babyjogger.com/city_elite_sngl_dtl.aspx
ja osobne si myslim,ze vacsina kocikov znesie aj 20 kg,, len musi byt urcena nejaka norma 😉
@kristy03 ano, v podstate rozhodol mm a uz mi iny nedovoli kupit, cize s kocikmi sme skoncili 😅 😀 a uprimne uz na to nemam nervy..
ano, ako to uz bolo napisane, norma je 15 kg, aj ked su kociky testovane na vacsiu zataz, predajcovia sa istia kvoli reklamaciam a tusim je ta norma aj kvoli bezpecnosti, ale kazdy kvalitnejsi kocik znesie viac... ako pikosku udavam, ze kamoska vozila 22kilove dieta v PP atlantico a prezilo to aj dieta aj kocik... dokonca sa to dieta tam aj vyspalo... 😉
ja som povozila mojho starsieho obcas v speedi, aj v elite, aj vo fusione, v pohode to zvladli, on ma 128 cm a 23 kg 😉
a napr. nunu vraj testovali na pol tony .-D
@tilly tak ak by si mala zhodnotiť, tak podla teba najlepší kočík čo si mala bol elite?? lebo ty si vyskúšala dosť kočíkov nato aby si to objektívne zhodnotila 😉 ja vymyslam ako had.... máme dva kočíky .. elite a nunu a chcela som obidva predať a kúpiť niečo ako sa povie aj skladné aj dobré... elite je strašne velký a nuna neni do zimy a je maličká 😀 ... ale keď toho elitu sa neviem vzdať, to je taká srdcovka.... šanujem ho a strážim ako oko v hlave, aby bol ako nový 😀 😀 😝 no a namiesto nuny na rýchly prevoz len tak do auta a aj do zimy aby to bolo neviem čo kupiť, nuna je super pevný kočik ale nie do zimy to ma štve... nevieš niečo poradiť ??? ☹ už som z toho zufala...už som rozmyšlala aj nad BJCM ale tam ma štvalo predné koliesko... tak neviem aký.. 😒 Ďakujem vopred za radu 😉
nechcete niekto madlo?
ja som sa tiež rozhodla pre BJC elite. Určite k tomu veľkou mierou prispela aj táto diskusia. Chcela by som sa len spýtať, čím sa líši táto nová kolekcia od predchádzajúcej? Je to len v iných farbách alebo aj v niečom inom? A ešte by som vás chcela poprosiť o radu, aké doplnky je vhodné a praktické prikúpiť si. A ktoré je treba originál a ktoré stačia aj neoriginál. ďakujem....
@mamahanka nová sa od starej líši, iným poťahom, podla mňa starší model mal lepší, aspon čo sa týka čiernej farby, dosť sa na tej novej kolekcii chytá špina, na novom elite je lepší prístup do košíka... zase nevýhoda nového je že na streche chýba jedno okienko a taštička na odkladanie vecí, čo na starej kolekcii je... neviem mala som možnosť vidieť vyskušať starý a nový model elitu, a mne sa zda krajší a lepší určite 2011.. môj názor.. 🙂
a ešte jedna vec sa mi nepáči strááááááášne otrasne vyzerá tá strecha z vnútornej strany, taká kakačková farba 😀 no otras to pokafrali totálne... na tom béžovom to tak neni vidieť, ale na čiernom a červenom hotový otras... veľa veci nedomysleli a pokafrali na novej kolekcii...
@boska79 organizér je ale taký polovičný 😀 a poťah vidíš pre teba lepší pre mňa nie... ale ty si mala farbu tú pieskovú alebo akú proste bledý tam to nieje vidieť, švagriná má čierny a nadáva ... takže vec názoru... pre mňa určite lepší 2011 🙂 🙂 ale každý má svoj názor, vkus samozrejme...ja hovorím len ten môj a aj švagrinín tá by brala 2011 hneď keby mohla vymeniť..
A ktoré okienko chýba na streche? Dúfam, že nie to hore?
ahojte baby koľko prosím vás váži tento kočík, lebo som čítala, že 10,5 kg potom že 14,5 kg tak teraz neviem
Tak ja teda naozaj nechápem, prečo odstránili to horné okienko... Veď je to taká praktická vec. Nerozumiem, prečo výrobcovia kočíkov pri novších ediciach síce niečo vylepšia, ale vždy aj niečo dobré, čo fungovalo, zrušia.

@tamichloe Odkial si ho objednavala??DIk