Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 mě osobně se s gelovými líbí víc, ale já celkově nemám ráda gumované kola na žádném kočáru, tak proto...ty pogumované jsou ty, co jsou na klasickém Mini, takže se stačí mrknout na Mini...
@ivett takže myslís že tie gelove su aj pri jazde krajsie, neposobia tak zasednuto???
@renisco to pocujem 1x, ze Versa je v predaji uz od minuleho roka. Aj oficialna stranka BJ uvadzala Versu ako novinku 2012 😕 Nikde sa doteraz nepredavala, pokial viem. Vsade iba objednavky, ale vyroba zacala az teraz v lete. Len maju dve alternativy prevedenia kolies. Nebola ani v USA, Europe, Azii, Australii...nikde. Teda podla mojich dostupnych informacii od dovozcu.
@drobec33 tiež viem tolko že je to horuca novinka 😉
@katrenka111 ano, podle mě ano, dávala jsem výše fotky, kde mám kola GT a klasického Mini vedle sebe, tak můžeš porovnat...
a Versa určitě novinka je, jen má dvě varianty kol, teda ta s gelovými koly je prostě nejnovější...tzn. Versa klasik nebo Versa GT...
@ivett no tak teda ked to tak porovnam tak gt kolieska vyzeraju ovela lepsie...neviem ako po dlhsej trase ale su pekne cierne nakolko na mini su fakt nasedle trosku.....
@katrenka111 je fakt, že ten kočár jsem při tom focení měla chvilku, nebyl moc oježděný, ale třeba teď jsem s ním byla týden u moře a kola jsou od prachu, ale rozhodně neztratily na barvě nic...
baby co mate minicko idu lahko tieto kociky???
@katrenka111 mne ide lahko, ale mam ho len 3m.
@katrenka111 jdou hůř než GT 😀
@renisco ano?? mas odskusane oba???
@katrenka111 to nemám, ale kdo měl, tak VŠICHNI se shodli, že jízda s GT je 100x lepší než s mini
já zkušenost mám, s GT se jezdí mnohem líp než s Mini...
@katrenka111 http://www.emimino.cz/diskuse/baby-jogger-city-... koukni na fotky...
podlamna zavisi velmi od terenu a povrchu. Tazko tu debatovat a zrovnavat GT, Elit s Mini.
Ved preto su to 3rozne kolieska, aby sadli na konkretny povrch.
@katrenka111 Tebe aj drobec uz z kocika vyrastie, kym sa rozhodnes. Zatial zial neurobili taky BJ, kde by si clovek mohol menit kolesa podla terenu. Mini ide lahko, lebo je urceny do mesta, nakupakov, ale tak presiel mi aj sneh aj piesok na plazi. Sem tam aj na rozdrasanej neasfaltovej ceste ho prebehnem. Ale tak nepojdem s nim do Karpat,lebo ved nepotrebujem kolieska urvat. Nato by som brala GT, alebo Elite. Do auta, alebo to v ruke vlacit, tak mini.
Ved skus, uvidis sama, ktory ti sadne, predat sa sa vzdy
@tehula já si dovolím nesouhlasit, jasně, nedá se srovnávat Elite s Mini, ale Mini s Mini GT se srovnávat dá a klasické Mini vždycky vyjde hůř jen a kvůli kolům, jinak jsou kočárky téměř totožné, jen GT má lepší rukojeť a jiná kola, díky té rukojeti je dokonce skladnější do auta než klasické Mini, přestože má kola lepší, tak je ale nemá větší co do rozměru po složení...
souhlas, že Elite je jiná kategorie, ale Versa, Mini a Mini GT srovnatelné jsou a nejhůř hodnotím klasické Mini, pak GT, protože s Versou zkušenosti nemám, ale bude aasi taky záležet na typu klasik nebo Versa GT, klasik bude mít horší kola, GT bude super...
je to o názoru, jasně...
@tehula no tak ako musim zvažit lebo po mojej skusenosti chcem už fakt dobrý kocik....tak si to zistujem.... 🙂
@katrenka111 v čem by měl být kočár těžší, vždyť ty kola jsou jen nahuštěná čímsi, nejsou těžká, já bych řekla, že váha je srovnatelná jak u Mini tak u GT, však se mrkni na parametry obou a porovnej...
@ivett oki. U mna ale vyhrava mini, lebo ja som trpela na 4kolku a tam u GT nevidim v ponuke, navyse uz by to zas cenovo bolo inde. A kedze mojou prioritou bol lahky a dobre skladny kocik, co najma do auta berem na lahke tereny, tak to vyhral mini.
@katrenka111 chapem, ale zial, idealny kocik este neurobili
@tehula no to viem teraz mi ide o to aby mal velku striesku a lahko isiel a asi aj otocna sedacka...
@katrenka111 Ak otocna sedacka, tak potom ta versa, ta ide jedina otacat.
Strechy su velke u vsetkyc, u versy o trolinku bude v lahu kratsia kedze korytkove polohovanie
@katrenka111 bohužel jak píše tehula, ideální kočárek není, musíš si ujasnit, co je priorita a co oželíš, pokud je priorita otočné sezeníl, tak nad Mini ani neuvažuj a hotovo ne? Versa GT je pro tebe ideální...🙂 takhle ti dítě vážně dřív vyroste, než něco koupíš 😀
a hlavně, já to psala už dřív, nebude vyhovoat, tka prodáš akoupíš něco jiného, dneska je takový výběr a každému sedí něco jiného, ale to nezjistíš, dokud to sama nezkusíš...napsat se tu toho může do aleluja, ale stejně každý bude protěžovat to, co sám používá a s čím je spokojený, objektivní názor tu nenajdeš...
Ahojte dievcata. Chcela som sa opytat ci niektorej z vas praskla ta guma na rucke. My mame city mini asi 3 mesiace a uz nam praskla ta guma. Pred tym nez sme ho kupili tak som precitala stovky recenzii a viac menej mi vysiel ako dobry. Aj som s nim spokojna a teraz toto. Budem ho reklamovat, ale stalo sa to niektorej ?
@darka29 ano stalo a uz podla skusenosti od znamych viem, ze sa to stavat aj bude, skor ci neskor. S reklamaciou zial nepochodis inak ako ostatni v tomto obdobi. Tvoj predajca to posunie na distributora (polska firma Euro-trade) a ten to zamietne. Ak budes mat stastie a natahovat sa s predajcom, tak ti velkoryso distributor posle nahradny potah na rukovat. Je na zips, uplne identicky ako to, co je na rucke, len to stare treba nejako odstranit a potom mozes novy nazipsovat.
Vela stastia a nervov pri reklamacii.
@tehula Dakujem za odpoved. Ak to je takto s tou reklamaciou tak to asi vzdam. Nemam totiz trpezlivost sa s niekym natahovat. Manzel mi to skusi zalepit a ja si na to usijem nejaky ozdobny potah. : ) Co uz . Az na tuto neprijemnost sme s nim spokojni tak dufam , ze nas uz necaka ziadne ine neprijemne prekvapenie.

@katrenka111 vzhledově se mi ty gelové kola nelíbí, ale na jízdu je rozdíl mezi gelovými a plastovými HODNĚ znát.
jestli je možnost vzít gelovky, tak vemte rozhodně ty!
no už loni vím, že versa byla v prodeji, ale všichni bláznily po BJ city mini hlavně skrz cenu 😀 😀