icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

maryem
13. nov 2012

Baby, prosim vas, mate niekto baby jogger city mini GT v okoli ZA??? Chcela by som vidiet nazivo...

megi82
17. nov 2012

Ahojte, pasuje na baby jogger city mini gt nanožnik pinkie? Ďakujem

katrenka111
26. nov 2012

baby majitelky klasickeho mini, ake mate skusenosti s nim v zime???

majamat
26. nov 2012

@katrenka111 no tak ja si ho tento rok otestujem. aj ked je mozne, ze budeme casto na vlastnych.

katrenka111
26. nov 2012

@majamat potom daj vediet ako to bude zvladat...ach jaj chcem už lahší kocik ale neviem ci to bude na zimu dobre....

stazina1
27. nov 2012

Ahoj.
Ja som mala a ešte mám BJ city mini štvorkolku minulú zimu a v pohode,zvládol sneh bez problémov,tak si ho nechávam aj túto zimu.je pravda,že tu v Prahe ani poriadne sneh nie je 🙂 ale boli sme s kočiarom takmer mesiac na Slovensku a sneh,lad pohoda.Myslím tým pár cm snehu a žiadne záveje,do takého náročného terenú ten užastný kočiarik nie je určený 🙂

miska1981
27. nov 2012

@katrenka111 urcite by som 8 mesacnemu dietatu nekupovala city mini, pockala by som minimalne do roka, alebo az do jari, je to velky-priestranny kocik, urcite pre vacsie dieta.

katrenka111
27. nov 2012

@miska1981 noo moj bude mat pomaly 9mesiacov a tak to vidim že budeme chodit asi aj skor ako v roku.... už teraz sa stavia sam na nohy a dnes som videla kopec mamiciek ktore mali v obycajných golfkach ovela mensie deticky až mi to bolo cudne....
tak potom porad aký by si odporucala hmmm????

katrenka111
27. nov 2012

@stazina1 no do závejov snehu nie je asi žiadny kocik nie???
a ako stare dieta si v nom vozila???
a tie kolieska nie su dost znicene od toho snehu a tak???

ivett
27. nov 2012

@miska1981 nevidím důvod, proč nedát do BJ CM 9m dítě!!! Ten kočár je právě prostorný, jde do lehu a je moc pohodlný, takže když bude přes zimu ještě ve fusaku, tak v tom nevidím jediný problém...Pozvolné polohování je perfektní pro nesedící děti, není tam maminka limitovaná danýma polohama, ale přizpůsobí to svojemu dítěti, ne každé dítě v té době sedí, ale ne každé chce ležet...

@katrenka111 pokud jde o BJ CM klasickou tu tříkolku s dvojtým kolem vpředu, tak ta ve sněhu ujede velký prd, ale ono žáden kočár na sněhu nejede bůhvíjak, bohužel ale ty dvojté kolečka jsou na sníh úplně na nic...třeba BJ CM GT by to určitě zvládl líp, i BJ CM 4kolka, ale ta tříkolka s dvojtým kolem vpředu je z nich nejhorší no...
jako určitě s ním zimu přečkáš, ale nadřeš se a já osobně bych měla v záloze velký kočár s pořádnými koly, co by projel i ten sníh...do města je to asi jedno, i když břečka je taky nic moc...já v ní tlačila např. Bugaboo Bee a děs běs...žáden kočár není do sněhu ideální, teda hlavně ty městské...

kolečka se od sněhu nezničí, jasně, je tam sůl a tak, ale to chce pravidelnou údržbu, která by se měla dělat u všech kočárků, pokud chceme udržet jeho bezvadný stav...

miska1981
27. nov 2012

@ivett ja mam uz asi 10 kocik a je to moj nazor, ze city urcite az od roka, je dost priestranny a maly by sa jej tam mohol smykat, proste ja by som ho urcite kupila uz len ako golfky pre starsie dieta.

@katrenka111 viem, ze vela mamiciek vozi male dieta v golfkach, ale to je ich vec, ja si myslim, ze to nie je spravne.
ak som dobre pochopila ty mas versu, na zimu by som si urcite nechala a v marci mozes riesit iny kocik, napr. aj city, je to super kocik hlavne kvoli cene.
city mini nie je vhodny na zimu, neprejde ti po snehu, ak chces predat na zimu versu urcite by som kupila kocik s vacsimu kolieskami, ale to by bolo zbytocne, kedze vaha by bola priblizna verse.

ivett
27. nov 2012

@miska1981 jasně, je to o názoru, taky jsem kočárků měla mraky a zrovna BJ je i pro menší děti určitě, je parádně krytý a že je prostorný je právě perfektní, většina dnešních kočárů jsou malé a úzké, žáden prostor, malé děcko se v Mini vyspí líp než v jakékoli hluboké korbě...Navíc je určený pro děti od 6m, proč asi? Aby neklouzalo dítě v kočáru, od toho jsou tam snad pásy ne? navíc ve fusaku se dítě jen tak smýkat nemůže...Ale je to o názoru...
a propos v čem je Versa od Mini jiná? že tu bys doporučila si nechat a mini až příští rok, oba kočáry jsou hodně podobné i velikostně i jízdními vlastnostmi, nevidím v nich až takový rozdíl...

ivett
27. nov 2012

@katrenka111 mmch ty máš Versu a nevyhovuje? nebo prčo ji chceš prodávat? jsi to ty, co na ni tak čekala a řešila to? já myslela, že jsi spokojená...

katrenka111
27. nov 2012

@ivett hej hej ja som to asi ale Versa je uplne superna sama neviem ci ju mam predat lebo je to naj kocik pre mna, len je strasne ťažka a mam s nou problem aj pri vynasani po schodoch a to len na medziposchodie a aj do auta z auta inde problem nie je...takže preto chcem nieco lahsie a to mini už som poprecitovala prestudovala vsetky kociky a najviac mi bude vyhovovat asi mini....taku striesku hadam nema žiadny kocik.....

miska1981
27. nov 2012

@ivett tak mini urcite nie je na zimu, s versou urcite prejde horsi teren. na kazdom kociku je napisane, ze je vhodny od 6 mesiacov, videla si uz kocik, kde je napisane vhodny od roka napriklad? a mini 3-kolka na zimu je najhorsia volba podla mna, je to fakt kocik na jar, leto, kde su pekne chodniky bez snehu, blata...praveze dieta sa smyka aj s pasmi, moja dcerka mala rok aj 4 mes. a smykala sa zo slalomu, lebo tiez je priestranny, tak isiel z domu po dvoch dnoch.
napr. bee+ tiez nie je najstastnejsi kocik, mne prisla ako stolicka, pouzivala som len minimalne, ako hlavny kocik nehrozi. a tak isto city mini ako jediny kocik pre 8 mes dieta a este aj na zimu by som nekupila. ak nechce versu napr. mamas and papas sola je super, brio go najsuper, neo....
ale kazdy si moze kupit co chce, len som napisala svoj nazor.

katrenka111
27. nov 2012

@ivett len teraz je problem že mini na Slovensku nikde nie je....

katrenka111
27. nov 2012

@miska1981 a praveže baby pisali že mini zvladne sneh ovela lepsie ako sportak s velkými hrubými kolesami tak teda ja už neviem....

miska1981
27. nov 2012

@katrenka111 tak tomu neverim naozaj....mne sa s nim islo tazko aj po nerovnom terene....ale je to na tebe...a 4-kolka mini bude na SR najskor az na zaciatku roka 2013...

katrenka111
27. nov 2012

@miska1981 to je divne nikto nepisal že sa dieta smýka z neho a praveže o to ide že je priestranný a nie uzucký.... Versa je dost uzka a taka akoby jama tým že je to korýtko....

katrenka111
27. nov 2012

@miska1981 ale ja chcem 4kolku a nie 3 kolku ty si mala 3kolku???

miska1981
27. nov 2012

@katrenka111 ja ta nejdem presviedcat ak ho chces tak si ho kup, len stale pises, ze nevies ci mas kupit ci nie, tak sa uz rozhodni, lebo stale ti niekto bude pisat + aj -. a 4-kolku nezozenies este tento rok.
korytko je naj pre dieta do roka.

stazina1
27. nov 2012

@katrenka111
Malý mal cca 9 mesicov a pohoda,on síce bol vačších rozmerov,ale kočiar je vnutri priestranný a hlavne sa mi nanom páci tá krytá strieška 🙂 čo sa týka koliesok tak su bezne opotrebované,samozrejme výber je na každej maminke 🙂 je to moj tretí kočiar a už som u neho ostala,ale myslím že na zimu je viacej vhodná štvorkolka,nemá zdvojené kolieska a je lepšia v teréne(zimnom )ako trojkolka,ale je to iba moj názor 🙂

marketkapraha
Odpoveď bola odstránená
miska1981
27. nov 2012

@marketkapraha 😀 trośku mimo temy nie? 😀

majamat
27. nov 2012

@miska1981 my sme mali mini od 1r a 4m a mala sa mi v nom nikdy nesmykala. kolesa na zimu mozu byt problem, vsak uvidime, ale po zlych chodnikoch a blate na chodnikoch , to konca aj po vychodenom chodniku cez travu som problem nemala. jasne, ze tam ho nepotlacim jednou rukou, ale na druhej strane, ja zvycajne po trave nemam dovod chodit a myslim, ze vacsina mamiciek nema dovod chodit po trave.
a nemaslim si, ze by pre dieta do 1r bolo vhodne len korytkove sedenie. proste su 2 typy kocikov _ korytkove a normalne a je na mamicke, ktory si vyberie.
co sa tyka veku dietata, jediny dovod, preco nie je pre mensie dieta az taky vhodny, ze sa nedaju polohovat nozicky.

inak neviem, preco by sa dieta od 6m nemalo vozit v golfovom kociku. jasne, ze to nie je kocik na zimu, ale na prechodne obdobia a leto preco nie, pokial sa da polohovat chrbatik a nozicky. inak kocik ako kazdy iny. rozdiely, ktore su tam,by som skor nazvala technicke a nejak moc neovplyvnuju pohodlie dietata. ine skladanie a konstrukcia, ine kolesa, ale v sedacke moc rozdiely nie su, jedine vo velkosti. no kedze dieta od 6m je malicke, tak sa zmesti aj do mensich kocikov a v zime s fusakom sa golfky nepouzivaju.

ivett
27. nov 2012

@miska1981 tak to je samozřejmě věc názoru a osobních zkušeností, měla jsem i Bee i Bee+, měla jsem i Frog (předchůdce Cameleon), měla jsem např. i Navington, Peg Perégo, mám teď BJ Elite, Mutsy Spider a TFK Buggster, měla jsem BJ Mini i Mini GT a opravdu dokážu posoudit, že všechny kočáry, které mají dostatečný leh a prostor, jsou pro děti od 6m určitě vhodné...ale je to o osobním pocitu, co komu vyhovuje, rozhodně je Mini lepší pro tak malé dítě než třeba to Bee...Brio mám vyhlídnuté na druhého prcka, ten je určitě super, ale to je už regulérní velký sporťák, ne něco mezi velký kočárem a golfkama, což katrenka hledá...mám např. i Stokke a to je děs nad všechny děsy, strčila jsem ho ke tchýni, tam bych malé děcko ani nevozila...Solu jsem obhlížela na prodejně a mě osobně se nelíbila vůbec tak jak na fotkách, zklamala mě po všech stránkách, proto je to hrozně subjektivní, co se líbí jednomu, nemusí vyhovovsat druhému, ale tvrdit, že Mini není vhodné pro 9m mi přijde zcestné, protože s ním zkušenost opravdu mám, od 10m mám BJ Elie, Mini přišlo později, ale moje ségra ho měla na 8m dítě a úplně bez problému...

@katrenka111 to jsem překvapená, že ti Versa přijde těžká, ono jako moc lehčích kočárů už nenajdeš, pokud nechceš vyloženě golfky...

ivett
27. nov 2012

@katrenka111 4kolka Mini určitě pojede líp než 3kolka, s tou se jede fakt blbě, mě se s ní jelo blbě i na normálním chodníku, jde ztěžka...Oproti Mini GT je to fakt rozdíl, prostě klasické 3kolové Mini bych si nekoupila už...Jedině to 4kolové nebo GT, a ty na zimu určitě v pohdoě zvládneš, do závějí s tím nejezdíš a na velký sníh jsou saně 😀 Do města je Mini 4kolka v pohodě...

ivett
27. nov 2012

@miska1981 o tom, že korýtko je "nej" bych taky polemizovala a zase to je jen o pocitu a vlastní zkušenosti, já bych korýtko pro děcko už nechtěla, ale je to samozřejmě každého věc, podle mě to není přirozené pro páteř, ale názory jsou na to různé a vždycky to bude 50 na 50 a nikdy se v tom neshodnem...🙂

miska1981
27. nov 2012

@majamat no mojej kamosky syncek 11 mes. sice bol drobnejsi, ale smykal sa, ked bol v takom polosede. nechce sa mi tu dohadovat o kocikoch, kedze som mala moznost vyskusat ich dost vela, proste je to moj nazor a hotovo.
ked chce niekto nech ho kupi aj 5 mesacnemu dietatu, vsak su to ich deti a ich chrbatiku, ja by som ho tak malej dcerke nekupila.
tak napr. preto by som polrocne dieta nevozila v golfkach, ze nie na kazdych ide chrbatik do lahu a polrocne dieta vacsinou v kociku spi, tak je to nevyhnutnost a nie na kazdych sa daju polohovat nozicky, co je pre mna velmi podstatne pri malom babu.

@ivett co sa tyka korytka, nemala som ho ani pri jednom kociku, vsetky kociky som mala plynuje polohovatelne okrem bee+ a soly, tam boli len tri polohy. ale kamoska mala neo, to ma korytko a prislo mi lepsie pre dieta od pol roka do roka ako moje brio, kedze to by som urcite odporucila az ked dieta samostatne sedi, alebo najlepsie od roka. brio je podla mna jeden z najlepsich na trhu, ale polohovanie noh nedomysleli a tym padom ked tam mala spala bud mala nohy vyssie, alebo som ich podkladala dekou.
ale kocikov uz mam dost, lebo som dlho nevydrzala pri ziadnom, teraz mam uz len jeden aj ten pouzivame cca raz za mesiac. ak este bude prilezitost chcem vyskusat cameleon, iny ma uz nelaka.
a mas pravdu je to subjektivne a neberem nikomu jeho nazor, ale moj je takyto a hotovo 😉

miska1981
27. nov 2012

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151525...

pozicala som si foto....preco by som isla do neho az po roku, chudak dieta 🙄