Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@maryem no ja umývam za každým ked prideme z vonka lebo ho musime mat vnutri bývame v byte.... no neviem mne sa to tak nepaci behat s takými spinavými klieskami, co už ja som puntickarka 😀 😀 😀
@maryem no a ako ty s mini??? spokojnost stale?? ako to je s vasimi kolieskami tiež sa na ne kamienky moc chytaju???
@katrenka111 kamienky? No my sme s nim uz sli kadejaky teren a toto som si nevsimla, ja som zatial velmi spokojna a maly tiez.
@katrenka111 A toto si videla? :D
odpisem, len daco poriesim,..
@anjelicek26 no hej myslim do tých zarezikov na kolieskach sa zvyknu dostat ale ako nema to vplyv na jazdu ale ked ich umývam tak mam z toho nervy....vsade mam potom kamienky....
@maryem hej nad nim som uvažovala ale ma akosi malu striesku.... este zvažujem aj tu Lunu.....ale najviac vedie u mna mini 4 🙂
@katrenka111 no pravdu ja ho mam v aute a umyvat koliecka ma este nenapadlo, len fusak, aj potah vyzera este ajo novy... si to skusim nabuduce vsimnut, my sme v kociku uz skor vynimocne.
@katrenka111 Ved jasne, ze nie so zablatenymi, ale kamienky by som isto nevyberala. MOzno dojdes do stadia, ze tie kamienky nebudes stihat cistit.. 😉 Ale zase, po tebe by som si teda kocik kupila, ked to tak setris :D Ja som na svoj tiez opatrna, ale teda kamienky isto nevyberam. Spokojna, jasne. Zapichuju sa tie ostre, ked sme sli po strku, ale to zase vypadne.
@katrenka111 ano, ta strieska je kratka, aj kolieska su mensie, ale inak vyzera velmi velmi dobre.
@maryem no hej na plastových to vypadlo lahsie ale z GT to musim vyberat...no jo ja ho tak pucujem celý niekedy a opatrujem každý jeden som tak, preto som ich asi aj tak dobre predala 😉
@katrenka111 http://www.abc-baby.cz/emitex-navlek-na-kolo-ko...
taky mám kočárek v bytě, ale kola jsem teda ještě neumývala.
@renisco no to si ja neviem predstavit, sory 😎
@tasiko ahoj no co ozvali sa ti???
@katrenka111 při první jsem byla taky takový blázen. při druhé mě to přeslo. dám návleky a je hotovo.
@katrenka111 ahoj,zatiaľ nikto nič.Má mi volať ale aj pani z babymarketu či by mi ho neobjednali aj s madlom a za koľko by bol u nich
@tasiko aha potom daj vediet a chces teda mini 4???
@katrenka111 áno.
Inak na nete jedny uvádzajú že má 7,6kg,inde že má nad 10,som z toho jeleň,ide mi o to že chcem ľahký kočík,kvôli tomu ho vyberám.Ale uviedli mi že aj 4 kol by mala mať pogumované kolieska.
@katrenka111 každý jeden predajca mi tvrdí iné informácie,a nezhodujú sa ani minimálne,pomaly sa nezhodnú na to že má kočík 4 kolesá 😠 😝
@tasiko nove info: mini 4 bude dostupný vo februari no fasa už ma z toho picne asi idem zhanat iný kocik už ma stvu
@katrenka111 ano pisal aj mne pan z DNV akurat som ti to sem isla hoit. A to sa vyjadril ze nevie blizsie povedat este. A pani z babymaketu mi vravela ze vsetky roky maju problem, vedia ze ide jar, je po nich dopyt ( aj 3kol) a objednaju ich, slubia terminy kt stale predlzuju. 😒 neviem ci sa aj ja na to nevykaslem, ak mam cakat dalsie 3- 4 mesiace, to si nemozem dovolit 😒
@tasiko no ani ja zachvilu pridem o chrbticu alebo dostanem pruh co ho musim vlacit po schodoch.....
no jedine objednat v CR tam ho maju ale drahsi alebo v UK alebo vybrat nejaký iný....mne sa paci este MP Luna len ten je tiež ťažko zohnat......
@katrenka111 KAti, aby si si ho tak nezidealizovala za ten cas, ze nakoniec ho hned predas 🙂)))
@tasiko, ano nazivo vazi nieco malicko cez 8 kg, schvalne som chcela porovnat, co kde pisu..
A nechcete objednat z CR? Ci uz ani tam nemaju? Kati, ty si tam kedysi pisala..
@katrenka111 A uz viete, po kolko sa bude predavat od toho februara na SK??
@maryem netusim za kolko asi tak jak maju uvedene ceny.....
nechapem??? akože nezidealizovala??? myslis mini??? ty si s nim neni až tak spokojna???
@tasiko v jednom obchode ho maju ale za 300eur bez madla co je dost....
ja som si tiez vsimla, ze uvadzaju vsade inu hmotnost kocikov, ale mini 3-kol. ma urcite do 8kg. ked malu v kociku obcas vynasam, je to citit, ze je lahky. a 4-kol. bude na tom urcite rovnako, lebo su prakticky skoro rovnake, az na tie kolesa a to moze byt rozdiel v hmotnosti tak max niekolko 100g.
@katrenka111 to zaň nedám,čo sa zbláznili? zas aj kvôli ako-takej cene sa môžem preňho rozhodnúť.
no vidím to biedne.kašlem asi na to,nebudem zisťovať,vyvolávať,doprosovať sa,čakať naň 3-4 mesiace,ešte aj madlo dokúpiť...keď nie je a nebude bude iný 😔

@katrenka111 A ty zakazdym tie kolieska cistis??? Nosis ten kocik dovnutra, alebo preco? Ved ked sa zaseknu, tak aj potom vypadnu, nie? Alebo to nejako prekaza pri kocikovani?? Tolko otazok naraz 🙂 Ale zaujima ma to 😉