Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 ak by bol do 2 tt 🙄 čo je nemožné
@tasiko no jo hlavne že uviedli že koniec januara a nakoniec to bude marec...picne ma z nich.... 😠 😠
@katrenka111 ja uz neverim nicomu 😔
@katrenka111 valco baby snap 4 😵 😵 😵 alebo I'coo peach 😉
@tasiko ten je celkom pekný a skoro jak mini len ci ten je v predaji....
@katrenka111 ten druhy som myslela i candy peach 😀
Samozrejme ze su neni k mani 😔
@tasiko jeej co to tak rýchlo ste kupili.....?? a PP Boook??? no pis aký je???
@katrenka111
@renisco super je málo. Už som ho po hodke a pol stihla reklamovat. 😀 😠
Nejak mi vibroval,ale bolo to tym ako boli zlezane kolesa v krabici,btw vymenili mi celu napravu zadnu predomnou, kolesa z inych vystavenych bookov,ram na madle...dedo o mna nemohol (co predaval) sa normalne spotil,ja som detailista aj pri najmensom vrzgote 😝 bol rad ze sa ma zbavil. Este sme s nim neboli von ale splna vsetko co chcem,skladanie,lahky,nozicky,odpruzenie,priestoru az-az,kosik super,strieska 😵 😵 ani nehovorim,latka,kolesa 😎 mala v nom nadsena,trosku nevyhoda ze strieska nie je vyssie polozena,a s pasmi sa vie mala nahnut dopredu (ale to je zamer) kvoli volnosti,inak 😀 super,zajtra testujeme.
Este raz renisco dík!!! A vsetky baby tu tiez,poklona 😎 ste super aj super radite!!! 😵
@tasiko no super, a aku ma striesku??? myslím material je to aký celkovo???neopren ci taký kocikový???
@tasiko jůůůůůůůů, tak to jsem ráda... pak poreferuj jak se s ním jede a doufám, že i po jízdě budeš spokojená. Se mi tento potah hrozně moc líbí. je zajímavý, materiál vypadá, že bude super na otření hadříkem, ne jak na jiných kočarech, že se to musí drhnout kartáčkem 😀
u těch pásů se mi líbí, že si je můžeš dát bud na pevno, nebo jako kšíry. Ty kšíry bych brala hned. Já ze všech kočarů pásy sundávala, páč mi jen překážely .
tak dnes mi napisala jedna pani že v marci bude mini a bude nejaka nova kolekcia 2013 ale nevedia nic bližsie....
@katrenka111 je to nepremokavé.mali aj neoprénovú verziu.ale tú som nechcela.poťah len pretriem a je. 🙂v lete by jej tam bolo veľmi teplo.Každá výhoda má v tomto smere nevýhodu. 🙄
@renisco áno PP má domyslené pásy 😉 😉
@tasiko a kde si ho kupila, kolko ta dokopy vysiel tie zadne kolieska nie su moc velke??? a je lahky???? kolko vlastne važi???
@katrenka111 velké 25cm, malé 17,5cm . váha mě taky zajímá.
@katrenka111 má niečo do 9 kg. V návode uvádzané 9 ale mala som akurát doma váhu rozloženú a poskladaný aj s kolesami mi navážila 8,7kg tak neviem. Možno som zle vážila 😀
Kupovala som ho v BA v premamam (kočíky.sk) v shopping palace na zlatých dala som si ho zabaliť a prichystať a vyšiel ma po zľave (som si vytelefonovala ) 274€ aj dáke drobné.
Majú aj iné typy tie stoja viac,nechcela som nánožník o mám super univerzál.
Ale majú ich v tejto farbe (galaxy) aj v brendone v Rači (tiež Ba) 2kusy na sklade,obtelefonovala som to.
@renisco ani ja som nechcela neopren. Mal ešte ten typ čo ho ma take mini okienko z plastu priesvit na strieške a to sa mi moc nepáčilo
@tasiko a to z okienkom je tiež taký material ako mas ty??no neviem neviem ja asi pockam na mini žiada mi to nieco mensie.... 😉
@katrenka111 ako on má tú sieťku,cez kt sa dá pozerať aj sa dá zatieniť . to s okienkom je neoprén.kočík je malý a pritom veľmi priestranný.ja som čakať nemohla.Nemajú mini,tak kašľať na nich,mám tento.
@tasiko no ved hej ja este možem cakat ale ta vaha ma už serie každý den vynasat po schodoch je utrpenie pre mna.....
este do jari musim nejak vydržat a potom sa uvidi....
a kolieska su ake???už ste aj otestovali dnes vonku???
@katrenka111 ešte len ideme.kolieska sú gumenné.

@renisco v akom jazyku mas brozuru?