Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@maryem ja som videla naživo mini 4 😉
@majamat tak tak odhadla si to presne....ja už na neho pockam....no Versa ma celkom dobre pasy neviem ako mini....
@katrenka111 mne sa paci na BJ, ze nema tu konstrukciu taku pretechnizovanu. len par tyciek a dost. je velmi jednoducha a neposobi tak masivne, ako na niektorych kocikoch.
@katrenka111 mini ma jeden dlhy pas, ktory zacina nad plecami, tam sa pripne do vysky, aku potrebujes. je na nom navlecena ta pracka na zapinanie a prechadza dole do sedacky. tam je len prevleceny poza chrbatik, smozrejme je to zabudovane v sedacke, ale da sa to posuvat a na druhej strane zas pokracuje dole od krizov az cez rameno hore. a jasne aj tam je pracka na pripnutie, ktora je len navlecena a posuva sa. ked ho chcem utiahnut, ide mi to dost tazko a to ked mala chyti amok, divim sa, ze mi este okienko hore nevytlacila, ako sa vzpiera. to musi byt priputana a nie a nie pasy pritiahnut. neviem, ci som ti to rozpisala pochopitelne, ale vsak mozes si to pozriet nazivo, ked bude v predaji.
@majamat neviem možno aj Versa ma take...neviem daj foto ked mas....
nemam moc foto. skusim pozriet, ale neviem, ci bude vidiet.
@katrenka111 no nenasla som taku foto. mam jednu, ale tam som si to inak popripinala, len to nebolo dobre, tak som to prerobila a nie je to tam vidno.
skusila som pozriet aj fotky versy, ale nie je to dobre vidno, no mozu byt rovnake. vyzera to podobne.
@katrenka111 som si pozrela video a su rovnake. ak niekto pripina stale dieta aj cez ramena, tak sa to da, ale ja malu tak bezne nepripinam. niekedy dokonca vobec, ale v obchode musim, lebo tam mi za jazdy zdrha z kocika a potom ju nahanam po potravinach, kde som rada, ked sa vobec s kocikom dostanem, lebo su uzke ulicky. asi odkukala od kamosky. ta to robila 😀
@majamat no ja mojho priputam len ked je v smere jazdy zatial je kludný ked sme vonku a nie moc dlho....len ked bude vätší tak tiež bude robit sou asi.....
uzke ulicky, kolko ma mini na sirku myslim celkovo kocik??
@katrenka111 neviem. ja ho mam v pivnici, tak ti to teraz nepoviem, ale na nete bude. on nie je siroky, ale zas my mame potraviny prepchate regalmi, aj na paletach je vselico naukladane a je tam miesto akurat pre 2 kosiky, co sa obidu. niekde je aj par cm navyse, ale vseobecne su to uzke ulicky.
nasla som 61cm
@majamat ved to nie je vela
@majamat a kde si presne merala od kolies, Versa ma 60
@katrenka111 to som nasla na nete. kocik mam v pivnici a som s malou sama a navyse mi spi a uz sa kazdu chvilu zobudi. je to celkovy sirka a najsirsie su kolesa, tak asi to bude tam merane.
versa ma uvedene 56cm tu: https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-baby-jogger-city-mini-ake-mate-nazory/
@majamat to fakt to ako Versa je užsia od mini???
@katrenka111 no neviem. versu som nikdy nazivo nevidela. inak mini ma trochu take vystrcene tie kolesa, ale to nie je nic hrozne. ked to porovnam s niektorxymi kocikmi, tak je fakt uzky. mne sa od 6m paci aj casualplay, alebo aj Jane, alebo X.lamder, ale tie mi pridu fakt masivne velke a v potravinach by sa mi teda asi dost tazko hybalo.
no takže na mini si teda pockam do februara, hadam už vtedy bude......
ak by ste vedeli kde ho maju ihned dajte vediet 😉
@renisco ja chcem cierny a nový 😉
neviete mi poradit kde v BA si mozem pozret baby jogger city mini gt nazivo ? 😕 v kocikove maju len ten moj quinny zapp, baby jogger len na objednavku ☹
tak nakoniec aj my budeme majiteľmi kočíka baby jogger, ale elite 🙂 dúfam, že budeme obaja spokojní.......potom pridám foto, keď nám príde
@katussska24 nebude ti chýbať polohovanie nožičiek pre tak malé dieťa? porozmýšľaj nad elitom
@veronka ideme si kociky nazivo pozret cez vikend, tak uvidime. mozno si vyberieme z dvoch moznosti tretiu 😀 ten elite je ale vacsi, nie?
@katussska24 zevraj o trochu, ale je stabilnejsi a urcite lepsi pre male dieta
@veronka opytame sa aj na elite..... zatial by sme kocik ale vyuzivali len s autosedackou, na jar/leto by sme zacali vyuzivat sportovu sedacku, to bude mat mala cca 6mes

@tasiko tie pasy na PP su super a aj kocik vyzera vyborne. CM sa mi pacil a tak sme ho lupili, ale z pasov som sklamana. predtym sme mali klasiku a malej som pasy cez ramena nedavala, len ked mala amok. lahko sa odopli, dala som si ich bokom, lahlo som ich pritiahla, ked bolo treba. na CM je to jeden dlhy pas a stale sa mi posuva kadejako. potoci sa mi to casto a neda sa to odopnut cez ramena. malej to davam okolo tela, nedavam cez ramena. nie je zvyknuty a zlosti sa, ked je moc priputana. ved deti sa chcu stale hybat a nie byt prilepene o sedacku.
@katrenka111 verim, ze je to na nervy, ale CM si uz davno chcela, tak uz skus vydrzat, lebo ti nejak neda pokoj. zas keby kupis iny, zas mozno budes chciet CM. asi ti je sudene, vyskusat ho
.