Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 hm fajn 🙂 tak ta predavacka sa asi zmylila :D
baby majitelky city mini este sa chcem opýtat ako je to s nožickami??? nespini sa to moc tam kde su nožky???
už budem mat buduci týžden asi aj ja tak už sa vytesujem a daju sa v pohode vypodložit dekou ako som tu nasla, drži to???
@katrenka111 nedrzi-volaco musis vymysiet ako to uchytit
@ifkael nie a cim ako???
@katrenka111 latka sa zaspini, ale handrickou pretries - ide to pekne a hlavne rychlo dole 😉 a co sa tyka toho vypodlozenia: ja som davala deku ( mala som taku lahku flausovu z jisku), zrolovala som na sirku aku som potrebovala a vobec ju nebolo vidiet a este aj kosik bol prazdny. drzala mi tam celkom dobre, nevypadavala....
aj by som to pofotila, ale kocik je uz odlozeny.
@ifkael a to ti tak vadilo??
@kaja79 a ako sa to tam dava??? to je niecom prichytene ci???
@katrenka111 ahoj, ideš kupovať 2012 alebo 2013, myslíš.že bude medzi nimi nejaký rozdiel?
@lady24 no u nas na Slovensku co som zistovala su len 2012/2013, v CR mi napisali že 2013 ale podla mna v tom nie je žiadny rozdiel aj tak mi napisali predajcovia.....
@lady24 ty chces tiež???
@katrenka111 mne ano
@ifkael a kolko mal vtedy malý???a neskusala si to ani tak vypodložit???
@katrenka111 skusala..ale mi to vypadavalo.
@katrenka111 Chcem len neviem, či mám čakať na tú 2013, ale tiež myslím že je to jedno či 2012 alebo 2013
@lady24 tiež si myslim ževraj v tom nie je žiadny rozdiel....no z CR mi odpisali že maju 2013 tak netusim...
@katrenka111 vsak uz zachvilu budete mat rok a uz mozete mat aj nozicky dole. ozaj, aku ma maly vysku? mozno by sa dalo, keby spinkal, posunut ho trochu vyssie. moja nespava vela v kociku, tak nam moc nozicky dole nevadia. so spankom nam zacali teraz problemy a ked ju spiacu prenasam, tak sa zobudi. minule som ju vyniesla v kociku do bytu a spala 2 hod. vobec jej nevadili nozicky dole.
mozno by sa dalo vypodlozit to niecim, co mozes priviazat na konstrukciu. ked so potah oopnes. mozes si to tam poptivazovat a potom zapnut potah. mozno by stacilo urobit taku akoby mriezku z nejakym spagatom, aby ti ti tam drzalo.
@majamat no ved uvidime dik....len mam nervy lebo nie su este madielka k nim a bez toho neviem ako budeme....
@katrenka111 niektori to nepotrebuju a nepouzivaju, aj ked pre dieta je fajn, ked sa ma coho chytit. no co urobis, musis len cakat. a kedy budu ? a kedy budes mat kocik?
@majamat kocik možem mat buduci týžden a madlo o 2tt... este rozmýslam aj na tou spevnujucou doskou na chrbatik...myslís že to treba pre rocneho???
@katrenka111 neviem. my to tam mame. uz sme to tak kupili. mozno byy pri lezani ani nevadilo, ze to tam nie je. bolo by to, ako keby bolo dieta vo vaku, ale prui sedeni asi ano. mensie deti sa trosku potrebuju opriet.
@majamat takže to je už komplet v kociku ci??? som myslela že to zvlast...
@katrenka111 no my to mame v kociku, ale pocula som aj to, ze to kupili bez. to zistis, ked ti to pride, ale ak to potrebujes vediet, tak by to mali vediet aj dopredu, ci sa to s tym predava. poznam kocku, ktora kupila tento kocik verziu 2011 a ja 2012. ja som to mala a ona nie. 2011, ked som ich pozerala, boli aj o dost lacnejsie, takze sa to podpisuje asi aj na cene, aj ked nielen to. no uz si tie ceny nepamatam.
teraz, ked tak rozmyslam, ta kocka ho kupovala bez madla a bez tej dosky a stal po zlave 10% si 198e. moj po rovnakej zlave s madlom a tou doskou 225e. ked odratam madlotak asi 205e. takze rozdiel 7e, ale aj tam bola zlava, takze necelych 8e. tolko priblizne ta doska stoji.
@majamat no pekne teraz su za 250-259eur.... len niekto pise že 2012 niekto 2013 kolekcia tak kde je pravda netusim....
@katrenka111 k niecomu takemu je aj tazke sa dopatrat, ked kazdy inak povie. ja som mala zlavu. kocik normalne bez madla stal asi 225e. tak ta cena by mala byt snad uz aj s tou doskou.
tak som sa sekla 229e tu sme ho kupovali, ale priamo v predajni http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=228861
@katrenka111 deku mi drzal predny okraj kosika....medzi latkou, ktoru chces nadvihnut a kosikom je medzera. Najprv som skusala vlozit len taku malu deku cca 50x 100 cm, ale ta vypadavala, bola mala. Tak som tam napchala tu co som spominala, mm ak to 1x videl nechapal...ale da sa. Ide o to, ze deka ma velky " objem" a dobre sa tvaruje 😉 Musis skusat...

@michaelanemeth takže farby su nezmenene....