icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

katrenka111
8. feb 2013

@kaja79 aha ciže klasicku velku deku nejaku??? no som zvedava ci sa to bude dat....ak hej tak kupim hned ciernu aby to nebolo vidno... 🙂

katrenka111
8. feb 2013

@kaja79 nemas nejake foto kde to tak mas urobene???

kaja79
8. feb 2013

@katrenka111 nemam fotky...ale niekde na prvych stranach by mali byt nejake....niekto to nafotil,len tam tu deku je vidiet.
kup flausovu deku, ja mam taku lacnu z jisk.

kosatka2
8. feb 2013

babky ja mám BJCM a ja som tieež nožky vypodkladala zo zadu dekou a bolo to fajn,nebol problem,len trafit dobru velkost 😀 ,ale teraz mi stoji kočik v chodbe a permanentne na nom oprašujem prach,bo malá už nechce o vození ani počut ☹

majamat
8. feb 2013

@kosatka2 no mne sa uz mala tiez nechce vozit. tak kocik stoji v pivnici, ale obcas este vyuzijeme.

katrenka111
8. feb 2013

@kosatka2 takže treba nejaku velku deku???

katrenka111
8. feb 2013

Baby este sa opýtam ta rucka je v pohode??? nevadi to že sa neda polohovat, dobre sa tak kocik tlaci???
ja sa už neviem dockat ale priznam sa že Versy mi bude aj trosku luto...lebo je super len ta vaha otrasna.....

kosatka2
9. feb 2013

katrenka111 nie uplne velku a ručka je v poho,ja meriam 168 cm a tlacil sa mi super,a ešte by som tlačila keby moja malá chcela 😀 😅 ,ale ona potvorka jedna nechce ☹ 😢 no márne rastie a dospieva a ja budem za chvilku pre nu stará,senilná a nemoderná ach jaaaaaaaaaaaj

lady24
9. feb 2013

@katrenka111 ahoj, prosím ťa odkiaľ ideš Bjcm kupovať, kde ho ešte majú? Ja sa stále rozhodujem medzi britaxom b agille a BjCm, predavačka ma odhovorila od kúpy BJCM hlavne kvôli tým šušťakovým matieriálom, že to nevyzerá bohvie ako. Musím priznať že Britax má krásne látky, fakt neviem, poraď.....

katrenka111
9. feb 2013

@lady24 Britax ma otrasne kolieska.....videla som aj naživo vyzeraju hrozne....
zle materialy??? no mne sa nezda.....
No ja u nas v meste, ma ich aj aladin shop, baby merci, kocikyskalica.....

lady24
9. feb 2013

@katrenka111 do tej skalice som písala, ale zatiaľ sa neozvali,či ho majú alebo nie. Ja by som chcela ten čierny so šedými pásmi. Mne ta predavačka povedala, že tie kolieska majú kvalitou rovnaké, tak neviem....

katrenka111
9. feb 2013

@lady24 chces 3kolku?? tie maju aj tu myslim....treba sa vsade informovat
http://www.123baby.sk/kociky/

lady24
9. feb 2013

@renisco Ahoj prepáč, že ťa otravujem. Našla som ťa v diskusiach ku kočíku BJCM. Neviem, či si dobre pamätám, nemala si náhodou aj kočík britax b agille? Ak áno odporučila by si ho? neviem sa rozhodnúť medzi ním a BJCM. dakujem za odpoved, moc by si mi pomohla. Ak si ich obidva používala, asi budeš vedieť najlepšie ku ktorému sa prikloniť 🙂))

majamat
9. feb 2013

@katrenka111 mne sa kocik tlaci dobre, ale trosku nepohodlne sa mi ide na chodnik, lebo rukovat je pre mna vysoko. meriam 163cm. no este sa da, ale keby je mamicka nizsia, uz by som jej nedoporucovala tento kocik.

katrenka111
9. feb 2013

@majamat ja mam 176cm takže hadam bude ok....

majamat
9. feb 2013

@katrenka111 viem, pamatam si, ze si vyssia. ci je tam aj nejaka horna hranica, preco nie, teto kocik, to neviem.

renisco
9. feb 2013

@lady24 měla jsem britax b-agile a mám i BJCM GT, ale BJCM jsem měla jsem měla jen chvíli v rukou.
z těch tří je na jízdu nejlepší GT.
Pak je docela důležité, kolik měříte. Britax má rukojeť níž (97cm) než BJCM (106cm). Vzhledem k tomu, že jsem malá, tak jsem rovnou šáhla po agile.
S obouma se docela hůže najíždí na chodník, musí se víc zabírat (bez dítka je ten kočárek v poho, ale s dítkem to jde ztuha) . JInak u nožiček má víc místa Agile než BJ, látka u nožek je pevná, takže vyboulená i hezky drží. Nevyhodou je ta síťka v boudě, kdy na dítko praží slunko nebo prší, ale to jsem vyřešila všitím pruhu látky, takže to bylo v poho... Mi se třeba víc líbil materiál u agile, ale znám i názory opačné. Agile je ohodně levnější a má i madlo v ceně, kdežto u BJ se musí madlo dokoupit.
Rozhodně bych se v prvním řadě rozhodovala podle toho, jak jste vysoká.

katrenka111
9. feb 2013

@renisco a preco ved ten material nie je taký sustiak na mini nie??? je to aj na GT take iste ci???

lady24
10. feb 2013

@renisco dakujem pekne za odpoveď. Tiež ma na agille odradila tá výška, som vysoká 177 cm, a zdal sa mi strašne nízky už na prvý pohľad. Takže zostanem pri BJCM verím, že GT je lepší, ale toľko investovať do kočíka už nechcem. Ešte raz ďakujem.

katrenka111
10. feb 2013

@lady24 podla mna mini je fajn len trosku ma stva ten lah vyzera to divne ale moj vonku aj tak nespava....

renisco
10. feb 2013

@katrenka111 mini i GT jsou šusťákové. agile má ten materiál jiný - hrubší, pevnější... ale na druhou stranu se na něj více chytá prach....

renisco
10. feb 2013

@lady24 jestli se Vám zdál agile nízký, tak bych volila BJ.

https://www.youtube.com/watch?v=gckPuBGVukI

ono někomu vadí třeba u BJ, že má dole tu tyčku a kope do ní. ale je spoustu těch, kteří s tím problém nemají. A pokud bych mohla doporučit, tak raděj volte 4 kolku než přední zdvojená kola. je s ním lepší manipulace.

http://www.monstersfunhouse.com/britax-b-agile-...

katrenka111
10. feb 2013

@renisco a BJ ma nepremokave tie materialy???no ja len dufam že tie nožicky sa budu dat niecim vypodložit....

katrenka111
10. feb 2013

normalne teraz vaham ci mam ist do mini....

michaelanemeth
10. feb 2013

@katrenka111 jaaaaaj Kati...jasne chod..🙂)) nevahaj uz tolko...to uz budes mat 4 kocik?ak sa nemylim...no mne by muz dal :D tvoj Peto co vravi na to?nevadi mu to?

katrenka111
10. feb 2013

@michaelanemeth no vies s Versou som strasne spokojna len to že je ťažka a nevládzem s nou....bojim sa že budem lutovat.....
hej 4kocik by to bol, no co už ja som kocikomaniacka, co narobis 😀
No Petovi je jedno vie že si spravim po svojom ale teraz sa mu nepacia na mini kolieska že tie GT su lepsie tak sa hneva..... 😎
A ty budes predavat aj ten co mate ci mini bude len ako 2kocik???

katrenka111
10. feb 2013

@michaelanemeth Ale tak chlapi no 😎 Versa sa mu tiež nepacila a nadaval že vymýslam a pritom si ho oblubil a teraz ho nechce dat.... 😉

katrenka111
10. feb 2013

@michaelanemeth takže ty na 100% mini??? nebojis sa toho polohovania nožiciek lebo mala je este malicka.....

michaelanemeth
10. feb 2013

@katrenka111 nie ja chcem tento moj predat..a nie nebojim sa polohovania noziciek..podla mna to nieje taka vada...a ked uz tak sa to da nejako vyspekulovat...hej hej ja som uz rozhodnuta pre mini...teda sme..poviem ti to takto ziadny kocik nieje dokonaly a na kazdom sa najdu chyby..aspon mi zeny ich najdeme..na jednom sa nedaju polohovat nozicky,na druhom ze sa zle ovlada,na dalsom material a tak dalej...ja toto uz neriesim pretoze sto ludi sto chuti...

katrenka111
10. feb 2013

@michaelanemeth tak tak žiadny nie je idealny..... a moj už pomaly aj behat bude takže už len nieco lahsie no asi ho teda kupime....už to necham tak nebudem spekulovat lebo potom zasa nebude..... 😉