icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

katrenka111
12. feb 2013

@maryem juj sekla som sa myslela som rucku...vidis ako mi sobe, lebo zhanam o dusu madlo a to len v CR v jednom shope....tak neviem ako sa dohodneme s @ifkael
lebo 2týždne nan cakat je moc a malý ho potrebuje....

katrenka111
12. feb 2013

Este rozmýslam aj nad tou spevnujucou vložkou na chrbatik nech je to pevnejsie.....

majamat
12. feb 2013

@katrenka111 tak super. ta vlozka je dobra. som yslela, ze tam mozno bude. no skoda, ze ju tam nedavaju automaticky. po cerstvo napadnutom, alebo aj polproztopenom snehu, sa ti pojde tazsie. my uz tolko na kociku nejazdime a ked bolo najhorsie, vytiahli sme sanky. nejak sme to v pohode prezili. asi len 2x som nadavala, ked som posilovala s kocikom. a to bolo tento rok vela snehu. no obcas chodime aj peso, aj ked vacsinou len v poslednej dobe.

maryem
12. feb 2013

Nie nie, myslim, ze aj jazda vonku sa ti bude pacit a cim blizsie jar a stopeny sneh, tym vacsi pozitok 🙂) A ved to madlo uz nejako repzijete, nie..hlavne, ze sa ma maly v com vozit. Zda sa ti ten chrbait slaby? Vobec som to totiz neriesila, ani som nevedela, ze neico take existuje, zda sa mi aj bez toho OK. Vidis, kolko pouzivatelov, tolko poziadaviek. 🙂

ifkael
12. feb 2013

@katrenka111 v malviku maju 20.februara naskladnit.. skusim par dni predtym obvolat tu predajne- ci mas prehlad. ze nikde nieje?

no my si elite uzivame 😵 😵 😵 genialny kocik

majamat
12. feb 2013

@maryem ty to tiez nemas v opierke, tu vystuz? ja som kocik kupila uz aj s tym.

katrenka111
13. feb 2013

@majamat
@maryem baby ono je to celkom pevne taopierka ale ja to radsej dokupim nech je to predsa pevnejsie....
No ved to že teraz kopec snehu.....už nech je jar lebo mi to lezie na nervy, s Versou sa mi tiež ťažsie islo po snehu som sa namakala, ale to asi s každym kocikom po tolkom snehu.....to jedine sane.....
teraz aj tak nechodime moc von, lebo sme chorlavý jedine ak na skok do obchodu a na postu....

katrenka111
13. feb 2013

@ifkael v jednom inom ceskom shope maju ihned skladom......som im pisala ci mi to vedia hned poslat este tento týžden tak som zvedava co odpisu....u nas som sa informovala vsade a nemaju, bude tak za 2týždne, v aladine do 10dni....

michaelanemeth
13. feb 2013

@katrenka111 no paradny je 🙂

maryem
13. feb 2013

@majamat @katrenka, no ved akurat vam idem pisat, dnes, ako sme sli von, kukam, ze ved ta opierka je fakt pevna,l tak sorry, Katrenka, ja som ti aj pred tym psiala, ze je pevna. Ale ted aja som tu opierku uz mala tiez v cene kocika! Bola tam vlozena, takze som slaby chrbatik neriesila..

kaja79
13. feb 2013

@katrenka111 tak mimicko je uz doma! uvidis budes spokojna...lepsi kocik este nevymysleli a iste ani tak skoro nevymyslia 😀 😀 😀 nas kocik uz nie je vobec vyuzity, ale aj tak ho nepredavam, lebo co ked este raz 🙂 a bjcm je nadcasovy a veľmi prakticky.

katrenka111
13. feb 2013

@maryem ako aj ja to tam mam celkom pevne ale ked leži tak neviem ci by nebolo treba este nech to je este pevnejsie....

katrenka111
13. feb 2013

@kaja79 no to dufam že nesklame....inak nevies ked sa opotrebuju nahodou kolieska a budem chciet nove krajsie daju sa dokupit???

kaja79
13. feb 2013

katrenka111 daju sa dokupit, uz to niekto zistoval.... cca 30 eur jedno koliesko ak si dobre pamätam. je to niekde na prvych stranach tejto temy. ale neboj, tie kolieska to vydrzia.

maryem
13. feb 2013

@katrenka111 A ked pozries zozadu na chrbatik, je tam nejaka doska, uzavreta na suchy zips, ktora sa da vybrat? Ci vobec nic..?

majamat
13. feb 2013

@katrenka111 no veru, pozri sa, ci tam ta doska je, aby si nekupovala zbytocne.

renisco
14. feb 2013

ta deska nebývala na starších modelech

katrenka111
14. feb 2013

@renisco no ja ju tam mam, ale myslis že by tam mohla byt este jedna ci???

katrenka111
14. feb 2013

@ifkael no co si zistila??? nakoniec som cakala na tvoju odpoved a zatial madla vypredali.... ☹

renisco
14. feb 2013

@katrenka111 další bych nedávala - tolik místa tam zas není a může se prodrat potah

yanielka
14. feb 2013

ahojte, precitala som skoro celu diskusiu a stale sa neviem rozhodnut🙂 chcem sa opytat mamiciek, ktore mali MAC XT alebo XLR a aj BJCM (uvazujem o 4kolke), ktory z tychto kocikov odporucate ako druhy kocik? Potrebujem momentalne kocik do auta (presun z auta k lekarke, z auta do obchodu, z auta do skolky pre starsiu dceru) . Mam concord fusion a som spokojna, maly je zatial v hlbokej vanicke len ma uz nebavi 100 x do dna ten kocik nakladat a vykladat z auta. Zaroven chcem nieco co vyuzijem neskor ked bude vacsi , pripadne na dovolenky, cize nieco lahsie a skladne, ale nie nejaku hrkalku. Vela vas tu pise, ze BJCM nie je vhodny pre malicke deti (maly ma 6 mesiacov) ,ale tak ked ho zatial budem pouzivat iba na take kratke presuny tak by to hadam nevadilo ci? oba kociky splnaju vacsinu mojich kriterii, aj ked mac ma mensie kolieska coho sa trosku bojim v zime, ale na BJCM sa zase obavam vysky rucky, som mensieho vzrastu.......niekto pise , ze nevadi niekomu , ze ano....neviem sa rozhodnut....

renisco
14. feb 2013

@yanielka on není spíš vhodný skrz ty nepolohovací nožky. a když se ten spodek vyboulí, tak jsou nožky stejně pořád dolů... jestli jste menšího vzrůstu, tak se vám sním pojede blbě - a taky při najíždění na chodník se víc nadřete... ale to je zase o pocitech - někomu to nevadí.
ale je pravda, že prostorově je ok pro ty větší děti...
já OSOBNĚ z vlastních zkušeností a pocitů bych do něj při tak malém dítku nešla.
měla jsem gesslein F4 buggy (nej kočárek co se jízdních vlastností týče - lepší jsem ještě neobjevila - jel úplně sám), te´d mám mamas papas Luna a taky si chválí peg perego book.
Z těchto vybranýc¨h bych brala BJCM, ale až na větší dítko....

yanielka
14. feb 2013

@renisco dakujem za odpoved, pozriem si ten gesslein aj ten mamas papas, ja viem, ze kolko ludi tolko chuti a ja nie som z tych nerozhodnych, ale teraz som bezradna🙂 mac sme mali pri starsej dcere sice iba triumph takze viem ako tieto kociky jazdia, BJCM sa mi skor tak iba vzhladovo paci skusala som ho vidiet v dvoch obchodoch , ale kym som dosla tak ho predali....ale nakoniec som ho nasla v all toys a asi ho pojdem obzriet este raz poriadne si vyskusat tu rucku. idealne by bolo tie kociky menit ze? len muza asi klepne pepka zo mna...

renisco
14. feb 2013

@yanielka měnit raději ne, protože pak se ten kolotoč tak rozběhne..... na každém Vám bude vadit něco jiného, ten předtím měl lepší to, tak se mrknu, který to má a ještě by mohl mít tady z toho tohle.... a pak se z toho zblázníte úplně 😀 😀 😀

yanielka
14. feb 2013

@renisco jj pravda svata, pozrela som ten gesslein vyzera super len sa mi uz zda tazkya tu lunu kupim aj niekde tu ci len UK obchody? kolko cca vazi? ja by som chcela nieco lahsie ako je concord nech to posluzi ako kvazi "golfky" do 3 rokov....

evlyn
14. feb 2013

@yanielka mám BJCM čtyřkolku, mladší jsem v něm párkrát vezla když jí bylo cca těch 6m - jak byla ještě malá, tak měla nožičky pořád v úrovni té sedací části (takže nevisely dolů) a záda jsem jí sklopila na maximum. Není to do úplného lehu, ale už je to dostatečné, aby se nebortila. Bylo to vždycky na rychlé přejezdy do jedné hodiny, tak jednou týdně. Fungovalo to, teď už sedí takže vozím v BJCM pravidelněji. Za mě funguje v pohodě, výborně se mi právě hodí kvůli tomu snadnému složení jednou rukou - už jsem i jela po eskalátorech s dítětem na ruce a kočárkem v druhé ruce (složí se jako taška, fakt super). Na pravidelné skládání do auta je fakt super.
S pevnou rukojetí neporadím, měřím 173cm - pro mě je akorát, s najížděním na obrubníky - není to žádná tragédie, jako druhý kočár mám Inglesinu Magnum, s tím to jde samozřejmě jinak - velká kola.

evlyn
14. feb 2013

@yanielka funguje u mě výborně jako kříženec sporťáku a golfek - pro mě slučuje výhody obou 😀

yanielka
14. feb 2013

@evlyn dakujem pekne za odpoved, ja by som to teraz tiez pouzivala iba na kratke trasy tak snad keby ho tam dam s fusakom na lezato tak to prezije🙂 len musim ist este raz vyskusat tu rucku mam iba 160cm no male pivo🙂

yanielka
14. feb 2013

@evlyn ja presne hladam nieco, co nam zostane do cca 3 rokov, ked uz nebudem potrebovat trojkombinaciu a hlavne nieco lahsie na dovolenky, do auta a tak. Maclareny su super kociky, na BJCM ma laka ta spojena rucka, je to neporovnatelne lepsie na tlacenie viem to teraz porovnat lebo mam concord fusion, pri starsej som mala PP pliko a dost zle, v zime som ho musela predat lebo som nepresla cez sneh

evlyn
14. feb 2013

@yanielka Staršímu tři teprve budou, ale když má příležitost tak se vždycky rád sveze (s mladší sestrou těch příležitostí moc nemá 😀) Vejde se bez problému, luxusní je na tomhle kočárku ta stříška - žádné slunečníky a tak, stejně jako skládání jednoruč. Bydlíme na vesnici, zvládne i horší cesty - drncá, ale jako každý neodpružený (myslím tím vyloženě houpací kočár jako ta Inglesina), projede i po štěrkové cestě, nebo po trávě, sněhu tu moc nemáme, ale zatím jsem vyloženě nenarazila. Když je sněhu moc, beru Inglesinu (je to trojkombinace), City mini mám vyloženě do auta a do města, na nákupy popř. když někam jedem jako celá rodina autem a Inglesina zabírá v kufru prostě moc místa. City mini se sundanýma kolečkama dám normálně do auta dětem pod nohy pod sedačky a je hotovo - kufr úplně volný.