Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 ozaj a ten casualplay bola aky. co som citala, je asi tiez dost tazky a aj siroky. inak sa mi paci vzhladovo. aj muum sa mi paci, ale zda sa mi mala sedacka. mne by to stacilo, lebo BJ si necham, ale ak niekto neplanuje po roku menit kocik, tak neviem dokedy vydrzi. unak kamoske sa vemi zapacil a odhovarala som ju, ale neda si povedat. no nastastie to je este daleka buducnost a je casto aj financne obmedzena, tak mozno aj zmeni nazor.
@majamat no neviem presne kolko lebo bol zabaelený vo folii a v krabici, ale 15kg ma urcite, nie nadarmo som vždy stonala ked som ho niesla a raz som sa s nim skoro aj vykotila takže stacilo mi teraz mam len lahku kabelku 😀 😎
@majamat no casualplay bol super tiež ťažký ale ale super isiel aj horsi teren zvladal, len vanicka nam bola už pomali v 4mesiacoch mala, uzka, už bol drobcec v nom ako sardinka, tak sme isli do MUUM ale to cistý smejd....kolieska sa zasekavali, materialy otrasne, strieska mala akoby ani žiadna ale isiel lahko.....ale musim povedat že Versa bola oproti nim 1 a uvidime co mini ci aj ten bude 1
@katrenka111 pozerala som na nete a casualplay ma teraz 12,5kg, ale ak si mala starsi model, mohlo to byt ine. a sirka zadnych kolies je 63cm, BJ ma 61cm, ale 4-kolka neciem, a moj Hauck mal 57cm. to bolo super. presla som s nim fakt vsade. teda skoro.
@katrenka111 no teraz som pozrela to jane muum video a teda ta strieska otras. ja som na haucku nemala velku strechu, ale ked som malu dala do lahu, strecha zostala hore a zozadu bola zakryta latkou, podobne ako na BJCM. proste ta strecha bola napevno. v muum je to blbo vyriesene, ze strecha sa sklopi so sedackou. za toto by mali zakaznikom platit, ked vyrobia takyto hrozny kocik. ved nalezato akoby dieta ani strechu ziadnu nemalo.
mne sa z tych cenovo dostupnych zapacil celkom tento http://www.e-kociky.sk/?740,chipolino-optima
ma preklopitelnu striesku, nema vanicku, pouziva sa fusakotaska a sedacka je otocna. vazi 12kg, ale u nas to nie je problem, lebo mame kocik v pivnici. keby potrebujem pre druhe a nechcem vela investovat, rozmyslala by som nad nim, ale mozno z bazaru. viac ako 2 deti mat nebudem a preto nechcem vela vrazat do kocikov. BJ si necham a budem pouzivat ako kocik do aute a neskor aj stale. este je aj v 4 kolkovej verzii. http://www.babyhracky.sk/kombinovane/kombinovan...
@katrenka111 to s tym vypredanym madlom ma mrzi..ale mam toho teraz moc, neviem kde mi hlava stoji, kopec veci riesim, robim a planujem...takze madlo mam na poslednom mieste
@renisco ja viem. mne sa aj vzhladovo paci. jedine, co sa mi nepaci, su kolesa. predne su dost male, ale zas my teraz pouzivame BJ aj v zime. predtym sme mali kocik s gumennymi kolesami 20/25cm, takze nieco podobne, ako BJ, len to bola 4kolka. takze az taky velky rozdiel to nie je. ked sme zvladli toto, tak aj brio by sme. no len tie financie. aj bazaroch stoji dost. no teraz boli akcie, za 700e trojkomb,tak snad aj v bazaroch casom cena klesne.
@katrenka111 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=63306072&tab=0
ale je to v čr
@renisco no za tu cenu kupim už nove stoji 23eur 🙂
@katrenka111 psala jste, že madla nikde nejsou a že jej nutně potřebujete... proto jsem sem dala ten inzerát...
Babky ja chcem predat BJCM Kočik je vo výbornom stave,používaný len sporadicky,lebo malá už behala,ked sme ho kúpili.Ku kočíku priložim podložku-obojstrannú v červeno-ružovej farbe,dáždnik v červenej farbe,nánožník EMITEX de lux-čierny a tašku Mamabag od Concordu-červenú a fusak čierno biely používaný len 2 mesiace a orginál madlo,všetko je v 100% stave.Dovoz na trase Považská Bystrica-Trnava je možný.Kočík je ešte rok v záruke,doklad priložím.Predám aj samostatne,kočik 180€,podložka a dáždnik 15€,taška Concord 20€ a fusak 20€.Cena za celý komplet 260€
@pink31 nemáte ho este náhodou napredaj?
baby tak už aj ja som saa koečnč rozhodla, od včera máme doma city mini gt, ale bez madla🙂))))) inak suuuuuuuuper kočík
@katrenka111 ahoj,prosím ťa nepodarilo sa ti zohnať to madlo? aj ja potrebujem a nikde ho nemajú
@renisco jj🙂 inak ked som s nim dosla domov tak na mna manzel pozrel, ze to naco som kupovala, ze on nevidi rozdiel medzi nim a concordom, tak som mu ich predviedla a len sa usmial a povedal, ze mam narok na tuto uchylku, kedze on ma ine🙂 vsetky mozne seto boxy ine boxy, uloziska dat, externe disky a podobne🙂
@majamat dufam, ze budem, ja sa hlavne tesim tej dlhej streche, lebo toto concord nema a neviem neviem v lete mam ten concord v ciernej farbe

@katrenka111 nemas ty stastie na kociky. no teraz uz bude snad aj koncit zima, resp. dufam, ze uz nenasnezi a o rok ti uz maly bude cupitat mozno viac popri kociku a ko v nom. na taketo pouzivanie je BJCM idealny.