Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@majamat ja som kupila clasicco geo jednofarebny, ten nanoznik je aj tak na dve veci a plastenku som zobrala univerzalnu....http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/Peg...
@lady24 nie malo by byt tento alebo buduci týžden... a ako si spokojna??? Ja super dokonca mam uplne polohovanie nožiciek bez nejakeho vypodloženia, manžel mi to suprovo vymyslel , nic tam nemusim mat a skvele to drži....dnes som testovala dost dlho ide super len tie kolieska no neni su ako GT bojim sa že sa rýchlo znicia.....ak by bol cierny mini GT asi by som brala ten.....ale inak je super spokojní sme....
@katrenka111 ako mas tie nozicky. coze tvoj manzel vymyslel? nie ze by som to potrebovala, ale som zvedava 😵
@yanielka pekny. ked tak pozeram, tak len zeleny je viacfarebny. doplietlo ma to, co je pod nozickami. mne ani nevadi kombinacia farieb, ale zalezi od toho, akym sposobom su skombinovane. nepacia sa mi pasy a kadejake obluky a pod. no keby nemam na vyber, tak na to neberiem ohlad. ani city elite, co ma tie pasy na strieske nemusim. paci sa mi napr. ked je sedacka, alebo vanicka inej farby ako strieska. to mi nevadi. alebo napr ako ma concord fusion tu vlozku v kociku. keby je inej farby, ani to mi nevadi. tiez mi nevadia vzory, ale zalezi od toho ake. ozaj a nemusim kriklave farby na kociku, co je sranda, kedze oblecenie mi take nevadi a normalne mam farby rada.
@majamat no spravil mi tam taku dosku pod to co sa daju tie nožicky zdvihnut trochu a je to super krasne to drži.....akoby tam boli normalne napolohovane na rovno......
@majamat len neviem neviem tie kolieska....nevies ci sa daju dokupit aj nahradne???? najlepsie by boli asi GT, moj muž že keby boli take tak hned k nemu kupujeme, ale musim povedat že je lepsi, priestrannejsi , ma vätsiu striesku, je uplne do lahu a o lahkosti ani nehovorim, fakt super nemam problem ho zobrat aj s malým....len tie kolieska no to je jedine - u nas zatial možno.....dufam že sa nezoderu tak rýchlo...
@katrenka111 tusim to tu niekto pisal, ze sa daju kupit. ja ho pouzivam od juna a sice kolesa sa trochu obdrali, ale nie je to take hrozne. myslim si, ze kazde gumenne kolesa, pokial to nie su vyslovene smejdy, vydrzia jedno dieta urcite. aj ked sa ti nebudu pacit vzhladovo, keby kupis nove, zachvilu su rovnake ako stare.
@majamat no neviem neviem ci nepojdeme este do celeho cierneho mini GT ma byt tusim v máji, juni......
aj ked 3kolku moc nerada asi..... no uvidime ake budu kolieska....
@katrenka111 😵
@katrenka111 ja som madlo objednala z aladin kočíky a tvrdili mi, že ho majú na sklade, tak snád áno. ešte som nebola vonku na prechádzke, ale po byte je to iné kafé,, ľahučký kolieska super a malému sa neskutočne páči, stále by sa len vozil a vozil, tak dnes ho možno otestujeme aj vonku, čakám ešte na nánožník. takže tak.....
Krásný den vám všem tady. Chtěla bych sse zeptat jak jste spokojenéa hlavně co se týče rukojeti- nepraská vám guma ? Včera jsem si ho rezervovala a zítra jedeme kočárek koupit.... tak mám ještě možnost couvnout... i když si myslím, že je to ta nejlepší volba... 😉 . Četla bych od začátku, ale moje roční dcerka mě nenechá . Děkuji za odpověď a případné upozornění a nebo vychytávky 🙂 .
@katrenka111 tak mne už dnes madlo prišlo, expresne rýchlo, GT-čko je kompetka. Myslíš, že bude GT celé čierne, ja som našla novú kolekciu niekde na ang. stránkach a nebolo celé čierne, jedna časť bola stále šedá.
jsem se dnes nudila a hrála si s podnožkou... vleze se tam spoustu věcí... třeba jako nápad by se to někomu hodit mohlo...
http://test.bazar-www1-backup.superhosting.cz/r...
@lady24 hej bude cele cierne mam to potvrdene, super tak už mate madielko, ja dufam že budem mat tento týžden.... no ja ssom s mini zatial spokojna tak už dufam že ma nesklame a pri nom aj ostanem 🙂
@defs neboj, ved ked praskne nahodou budes reklamovat....
Ahoj holky, nemám šanci přečíst celou diskuzi, ale od 1.2. jsem taky hrdou majitelkou BJCM a mám dotaz, jakou máte plastemku. Nechci originál kvůli cene. Díky za radu nebo tip!
@defs rukojeť praská, ale u nových modelů je tuším už součástí i nový návlek na rukojeť, na zip, ségra měla Mini, kupované nové rok 2012 a guma praskla brzo, vyreklamovala a ok...vím, že starší ročníky paradoxně nepraskaly, asi začli na matroši šetřit...ale s reklamacema nemají problém, kámošce praskl kloub, ve kterém se skládá kočár a taky v pohodě opravili, vyreklamovat a dobrý...
@ivett ja som nemala sucastou nový navlek na rukovät....tiež mam 2012 tak som zvedava dufam že sa nic nestane....
@katrenka111 2012 ten návlek ještě neměli, protože jim to praskalo právě, myslím, že rok 2013 už by ho mít měl, ale jisté to není, tohle mi řekli, když jsem to sestře reklamovala...naštěstí s tím nemají problém a většinou bez keců pošlou to náhradní madlo, když to popraská, je to ale opruz no, nemělo by se to u takových kočárů stávat...
@ivett no ja to nemam, ach jaj na nervy, ja som sa zalubila zasa do mini GT cierneho, neviem cio nevymenim, tie kolieska GT sa nedaju teda porovnat s tými co su na klasickom mini.....ach jaj mala som ja radsej pockat na mini GT celý cierny....ale ako som spokojna aj s mini 4 len tie kolieska no.....nie su take pekne a kvalitne ako na GT ☹
@katrenka111 já od začátku tvrdila, že Mini GT je z Mini nejlepší 😀 ale tak pokud není problém, vyměň a budeš konečně spokojená, ségra je z GT nadšená a za nic by ho nevyměnila, no snad jen za City Elite, ale ten je jako už velký kočár no, takže GT je pro ni ideální...
@ivett ach jaj no jo, co ted, vies ked to porovnam s Versou ktora mala GTkolieska tak je to rozdiel teda...nejde ani tak o jazdu ale bojim sa že sa rýchlo znicia a zoderu.... ☹ kdežto na GT boli vždy ako nove....
mam zalusk na ten nový celý cierny co ma byt ale bojim sa zasa 3kolky....ale mini je každopadne super kocik.....nemenila by som za inu znacku a iný model.... 😉
@katrenka111 ona celkově ta jízda s GT je 100 a 1 oproti mini...

@renisco tak sa tesim, len ta kratka strecha, uvidime, vsak nejako to uz vyriesim🙂