Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 ono se s tím gt i lehčeji jede. je o 2 kg těžší, ale na jízdě to znát není - spíš naopak - je svižnější než s lehký mini. vím, že jste několikrát psala, že ho taháte do schodů, ale raděj obětuju 3 minuty vynesení těžšího kočaru než hodinu horší jízdy (obrazně řečeno). ony ty gelové kola dělají hodně -kočárek není na nerovnostech tak tvrdý... a taky se s ním snadněji najíždí na chodník, ale to už je si myslím drobnost...
ale... když už máte doma mini, tak bych to tak nechala. tak jak píšu bych se rozhodovala, pokud bych doma žádný neměla a měla si mezi nima vybrat...
@katrenka111 3kolky se neboj, jsou to předsudky, kámoška si teď vyměnila 4kolák za 3kolku a jak se bála, tak je nadšená a už by 4kolách nechtěla...
Mini jsou prostě spíše golfky, kdežto Mini GT už sahá po kotníky plnohodnotnému sporťáku co do komfortu jízdy no...ty kolca pogumovaná holt vždycky budou horší, sjedou se, odřou, hrkotají, ale to tak je...
@katrenka111 jsme radily tady GT 😀 😀 😀
a u toho GT bych se těch kol fakt nebála. já nesnášela 3 kolky od začátku. Šíleně se mi vezla cam cortina kamarádce, slalom se mi taky nevozil dobře, gesse vision jsem několikrát málem převrátila... proto jsem říkala, že 3 kolku už nikdy víc a nechtěla jsem proto ani GT. ale řekla jsem si, že když nevyzkouším, tak nepoznám a objednala jsem ho s tím, že nebude problém ho poslat zpět... zjistila jsem, že je to zatím jediná 3 kolka, která je stabilní a při najíždění na chodník a sjíždění z chodníku jsem ho ani jednou nenaklopila...
@renisco Takže mam kupit mini GT??? je asi kvalitnejsi ci??? no ked tak rozmýslam chodievame na dlhe prechádzky tak neviem ci by GT nebol lepsi....len ta vaha no mini 4 je lahulinky super tak neviem ako by som GT zvladla vyniest po schodoch.....
@katrenka111 ono chce se rozmyslet, jestli raději chceš kočárek, který se ti bude dobře vozit, kor, když chodíte na dlouhé procházky, nebo raděj horší jízda, ale kvůli pár schodům lehčí kočar...
já bych volila rozhodně lepší jízdu, ta je podstatnější než schody...
a to nosíš kočar i s prckem v kočaře domů, nebo ho vytahneš a pak vynešeš kočar?
já to řešila buď tak, že jsem malou odnesla domů a pak jsem šla pro kočar a nebo jsem ji vytahla i když byla v kočaru - nenesla jsem ho v rukou, ale normálně jsem couvala po schodech nahoru, nebo normálně předkem po schodech dolů (po zadních kolech). a pokud budeš mít kočar prázdný, tak už vůbec není co řešit...
ty kola tě hlodají a pořád hlodat budou a pořád budeš přemýšlet, jestli ho nevyměnit.... až to teĎ nebo pozděj stejně uděláš 😀
a jestli je kvalitnější... to ti nepovím. ale má větší nosnost než mini a rozhodně lepší kola a polohovací rukojeť... jinak v něm rozdíl až tak není...
když mi dorazil, tak jsem ho chtěla okamžitě poslat zpět. vůbec se mi nelíbil, byl na mě vysoký (ale já předtím dlouho jezdila s gessem F4 buggy a to bylo zas jiné kafíčko - jízda úžasná), ale onemocněly mi děcka, tak jsem se nedostala na poštu a teď jsem ráda, že to tak dopadlo... začínám si na něj zvykat ...
@renisco vysoky??? No mne pride mini akoby pre man tak nejak malý a uzka rucka a to potvrdil aj manžel aj mama pri kocikovani a dokonca ju boleli ramena, ale mne to nevadi da sa na to zvyknut... mini GT ma tu rucku predsa asi sirsiu a aj polohovaciu..... ale mini 4 je inak super nejazdi sa s nim zle, jedine tie kolieska no, boli sme zvyknutí už na GT tak budem uvažovat asi predsa a ked sa to tak vezme tak kocik bude treba aj na buducu zimu a neviem ci mini zvladne tolko snehu ako bolo tento rok.....
ach jaj prečo nebol mini GT celý cierny skor už by som ho mala......ale zas 3kolka neviem sice som mala Casualplay S4 3kolku nejak mi to nevadilo aj ked jazda bola ina...aj to je asi o zvyku....
@renisco a hej kocik vynasam aj s drobcom po schodoch asi to budem musiet zmenit....
a skladanie je to iste ako mini 4 neni moc ťažký pri nakladani do auta???
@katrenka111 vysoký jsem myslela to, že kočárky, které jsem měla, tak byly celkově nižší - sezení bylo níž, kloub na rukojeti byl níž... jako bych porovnala normální židli a barovou 😀 😀 normální židle má sezení níž a barová je vyšší...
já jsem prcek, tak proto vždy hledám jen kočárek s polohovací rukojetí, protože i při jízdě si ji naklápím podle uvážení - do kopce ji dávám níž - někdy víš, po rovině ji mám jinak a když sjíždím nebo najíždím do schodů, tak si ji polohuju taky výš...
a u GT mám tu rukojeť pod vodorovnou rovinou - mám raděj rukojeti u pupku než u prsou 😀
u tebe je malý - jako že bys potřebovala tu rukojeť mít výš? tak to bys vyřešila tím GT, protože ji má polohovací.
na zimu je jízda super, ale myslím, že 4 kolka mini to projede stejně jako GT.
ona ta černá se šedou není tak výrazná - třeba zelená a oranžová už je rozdíl, ale s tou šedou se dá pořád vše kombinovat. ale stejně - až ti prcek vyroste a bude těžší, tak ho v kočárku stejně vynášet nebudeš, protože to nedáš... nebo dáš, ale usoudíš, že bude lepší ho vytáhnout. s malým mimčem je to přeci jen jiné. já ji doma dala do postýlky nebo ohrádky na tu chvíli a šupala jsem pro kočar. těch pár minut to přežila, i když třeba plakala. nedalo se svítit.
skládání je úplně stejné jako u mini a při nakládání do auta nevím - já ho neskládám a v autě mám jiný... velikostně budou stejné, jen ta váha bude trošku jiná, ale zas to není 15kg, ale 9 kg
@renisco no tak Versa to bola ina mkava s tou vahou, to už 9kg by som asi zvladla a ked tak fakt ho budem asi vyberat už.....len este nechodi tak preto ho bravam tak..... No asi by bolo lepsie keby bola aj vysie ale zas to neni problem....no uvidime v polke marca ma byt mini GT celý cierny ja by som ten chcela ja len cierne kociky......
no len este by bolo zistit ako to je s vahou po zloženi ci s tým nebude problem.....
@katrenka111 jsem ho šla zvážit - bez madla 8,9kg , s madlem to bude tak 9,1kg max
@renisco vdaka mini ma asi 8kg aj s madlom to kilo neni vela.... jaj už len predat mini a kupit gt....už som asi rozhodnuta a myslim že aj muža nebude problem prehovorit....tak držte palce..... 🙂
@katrenka111 promiň - jsem se sekla... bez madla 9,8kg... s madlem 10kg.
mi tu lítala malá, tak jsem zblbnula počty
☹ ☹
@katrenka111 včera sme boli vyskúšať nové GT-čko, a som unesená. Nečakala som, že to bude až taká paráda, fakt je to Pán KOČIK.........
@lady24 no super jaj aj ja chcem gt, pomoc teraz rýchlo predat mini.....už iný ani nechcem týmto moju kocikomaniu definitivne ukoncim.....dobre si urobila že si isla do mini GT...daj fotky nech vidime 😉
@katrenka111 gtcko mas ovela lepsie 🙂
@ifkael o tom nepochybujem....
@katrenka111 ty si ale blazon 😀 😀
@katrenka111 vsak si kup gt, potom otestuj a az potom predaj ten, ktory nebudes chciet.
Ak by mal niekto zaujem o takmer nove mini 4 cierne,tak viac info v inzerate....
Ahojte ,viete mi poradit uvazujem o kociku a zaujima ma ci sa da BBJ Mini alebo GT pouzit uz od narodenia s klasickou vanickou,na nete som nasla len tu prenosnu tasku,ktora sa uklada do sportiaku,ale nic ,co by bolo s klasickou BBJ vanickou-existuje to vobec,a ak ano upina sa na adaptery ci ako?Vdaka
@exupery vanicka existuje. tu je a adaptery su v cene. pozri aj fotky, ako to vyzera, ked je na kociku. http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
ja som tiez nad tym uvazovala, keby mam dalsie dieta.
http://www.originalbabyshop.eu/city-mini-elite-... myslela som konkretne tuto vanicku
@exupery da sa to aj bez sportovej sedacky, ale musis si to zabezpecit, lebo prave na sedacke su tie pasy, co sluzia ako poistka proti zlozeniu kocika, ked je tam dieta. aj to putko na zlozenie kocika je na sedacke. no je to pod sedackou prichytene o take akoby paky a ked ich potiahnes smerom dovnutra konstrukcie, tak sa ti zlozi. takze sportovu sedacku tam mat nemusit. akurat by bolo dobre asi nejakym spagatom prichytit tie packy o konstrukciu, aby si ich nahodou nezachytila a kocik by sa ti mohol zlozit, ked tam mas dieta. niekde som videla aj fotku vanicky na konstrukcii, bez sedaciej casti. skusim to najst.
baby dnes sme ho kupili,zhanam donho podlozky,neviete kde kupim?

@renisco ach jaj co ted??? mini je super lahunky ale laka ma ten GT celý cierny vyzera super a dnes som vyžela GT naživo no proste super sa mi zacal pacit aj napriek tomu že ma 3kola....
no som radsej ticho lebo moj muž ma už dorazi musim to nejak vymyslet lebo asi nebudem mat pokoj kým nebudem mat GT 😎 😀 už som blazon 🙂