icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucylla
7. mar 2013

@kosatka2 ahoj, ďakujem pekne, ale už máme objednaný kočík...

renisco
7. mar 2013

@mravvcek aháááá
já osobně bych tam dala tu první. akorát bude horší manipulace při skládání - ten pás na složení kočaru budeš mít přímo pod podložkou, tak to tam budeš lovit a bude se ti to hůř skládat...😀 😀 😀

a co se nánožníku týče - tak já se rozmýšlela podle dvou věcí...
Nevím, jestli to dobře popíšu... Jsou nánožníky dvou typů - jeden je zahnutý ještě vespod - má tam jakoby tu kapsu a to pod podnožku nezahákneš, takže by to muselo být nad podnožkou

a nebo je takový, který nemá tu kapsu, ale v lemu má stahovací šňůrku. ten se dá sice zaháknout přes okraj, ale jakmile dítko kopne, tak se vyvleče, takže tam dát ještě nějakou šnůrku na uchycení za kolo 😀 😀 😀

sem moc neporadila , co? 😀 😀 😀

michaelanemeth
7. mar 2013

@katrenka111 nepacil sa mi proste...ta rucka hlavne...a tak dufam budem spokojna...nie som zase az tak moc narocna ako n´iektore...tak snad ano...

mravvcek
7. mar 2013

@renisco nie,poradila si super,pochopila som 😀 takze idem objednavat 🙂 dakujem

erika1985
8. mar 2013

Pořád se nemohu rozhodnout, jestli vyměnit sporťák za BJ city mini GT (mám Concord) a nebo sporťák si nechat a k němu pořídit na léto a do auta BJ city mini. Ale GT mě opravdu moc láká 🙂 Bojím se té trojkolky a jestli dokáže plnohodnotně nahradit sporťák, ale to asi ano.

katrenka111
8. mar 2013

@erika1985 GT urcite nahradi sportak, aj mini inak....tiež sa bojim ist do 3kolky ale za tie GT kolieska to asi stoji za to..... 🙂

katrenka111
8. mar 2013

@michaelanemeth ved hej ved to je len kocik, ja som maximalne spokojna, len tie GT kolieska ma zasa lakaju.... 😉

erika1985
8. mar 2013

@katrenka111 právě jsem si objednala GT 😀, v černošedé barvě a za fajn cenu 🙂. Tak jsem zvědavá!! 🙂 Těším se a podám hlášení 😀

katrenka111
8. mar 2013

@erika1985 ok daj vediet potom aký je.... 😉

siskin
10. mar 2013

holky, vy, co už BJCM verzi GT máte, zvednete kočárek samy a naložíte třeba do autobusu MHD? zatím o něm jen uvažujeme a naživo jsem ho neviděla, ale moc se mi líbí 🙂

ivett
10. mar 2013

@siskin určitě ho v pohodě ženská zvedne do MHD nebo do auta...

renisco
10. mar 2013

@siskin prázdný ano, s dítkem to nedám

siskin
10. mar 2013

@ivett váhy bych se nebála, spíš jsem si říkala, jestli není moc široký a pohodlně se i s dítětem dá chytit oběma rukama a vynést. My hodně jezdíme MHD a jsem radši, když se nemusím doprošovat (někdy mi to tak přijde) a kočárek si dokážu naložit sama. Určitě bych to všechno vyzkoušela naživo, než ho pořídíme, zatím se jen pídím po informacích 🙂

siskin
10. mar 2013

@renisco nedáš to kvůli váze, nebo je těžké ho dobře chytit oběma rukama a zvednout?

ivett
10. mar 2013

@siskin já myslím, že je to celkově takové krkolomné, já takhle nesla dceru někdy když měla rok v kočárku BGB Bee+ do 2 patra po schodech a mákla jsem si fest, s BJCM GT to bude podobné, ne-li horší...ale dva schůdky se dají vždycky nějak zvládnout, víc jich autobus nemá ne? jako nic pohodlného to ale není...

siskin
10. mar 2013

@ivett jj, v MHD jsou dva schůdky, víc bych jich nošením nepřekonávala 🙂 Klasické golfky máme doma po synovi, chtěla jsem něco trochu většího, mezi golfkama a velkým sporťákem. Nejvíc se mi líbí BJCM verze GT a BGB bee+ all black, ale ten mi taky přijde na tu "manipulaci zvedáním" moc velký. Musím si to v nějakém obchodě vyzkoušet.

ivett
10. mar 2013

@siskin tak Bee+ mám a ve srovnání s GT je teda menší co se velikosti konstrukce týče, nebo mě to tak aspoň přijde, určitě se líp dá chytit, ale zase GT je fakt jak prostornější kočár, co do prostoru se vyrovná normálním sporťákům, má madlo, ta stříška je nepřekonatelná, Bee+ jsou spíš jako doplňující kočár, golfky k nějakému většímu, teda aspoň já ho tak beru a používám, jako jediný kočár bych ho nechtěla a nebrala...ty 2 schody s GT určitě zvládneš...

mariuskaa
11. mar 2013

Ao tento city mini je super!!!!! Zboznujem tento kočík. Ľahký. Neuveriteľný na cesty. Super sa skladá 1 sekundách jednou rukou. Ja mám tiež zelený. Práve ho beriem na dovolenku.

erika1985
12. mar 2013

@renisco
@katrenka111 Kočárek je doma, v černé barvě! Jsem moc spokojená, je fakt super! Jsem z něj nadšená, nemá chybu! 🙂 Zde mám fotky https://www.modrykonik.cz/fotoblog/erika1985/al... .

majamat
12. mar 2013

@erika1985 krasny.

ja som si dnes usila do toho mojho podsedak.

katrenka111
12. mar 2013

@erika1985 waaaau presne na takýto istý cierny mam aj ja zalusk...a ako si s nim spokojna, ako ide kedže je to 3kolka???

erika1985
12. mar 2013

@majamat dobré,pěkné 🙂 Vyfoť podsedák ještě v kočárku 😉

erika1985
12. mar 2013

@katrenka111 já vím, že čekáš na celý černý. měla jsem v objednávce Black/Shadow a přišel celý černý. Nějak to nechápu, ale jsem spokojená 😀. Byly jsme s ním i venku a fakt super, paráda 🙂 Mohu vřele doporučit.

majamat
12. mar 2013

@erika1985 OK. mozno zajtra. este to musim dokoncit. musim si usit nejaky popruh na suchy zips, ktorym to prichytim. nejak som nemohla vymysliet, ako to prichytit. nechcela som davat suchy zips priamo na podsedak, aby sa to malej nechytalo na oblecko, pripadne neskriabalo. dufam, ze to bude dobre drzat. uvidime.

mravvcek
12. mar 2013

Baby budem predavat city mini. Uplne novy. IP

renisco
13. mar 2013

@erika1985 takže spokojenost? to jsem ráda!
a závidím úplně ten celočerný - bomba!
Jak už jsem psala - nemám ráda 3 kolky. ale včera jsem vyjela se 4 kolkou a musím říct, že oproti GT to byla šílená jízda... I když už pozdě, tak začínám být ráda, že ho mám 😀 😀

katrenka111
13. mar 2013

Baby aj ja predavam mini 4 cierny mesacný....ak by niekto mal záujem 😉

renisco
13. mar 2013

@majamat napadají mě šňůrky a přichytit to za ty očka na bocích...

erika1985
13. mar 2013

@renisco Je fakt, že concord jel tak nějak více lehčeji díky čtyřem kolům, ale i přesto bych BJ už nevyměnila 🙂 A pokud bude další mimi, tak bych chtěla jedině tato kolečka. Je to mnohem lepší než plast a taky je GT opravdu lepší než obyč city mini. Děkuji za rady a názory! 🙂

majamat
13. mar 2013

@renisco dnes som kupila tie popruhy, ale take maksie mali len v bielej. no nevadi, vsak to dam uplne dole, keby tam nie je ta podlozka. asi tam nasijem suchy zips - na tie popruhy a poprevliekam cez tie kruzky a putka, co som tam nasila a tak prichytim. vsak uvidime v akcii, ako to bude.